Şimdi Ara

Htc Hero & Samsung i5700 Galaxy lite Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak telefona ayırdığım bütçe 750 lira. Htc heroyu çok beğeniyorum samsung da ondan aşşağı kalır değil ve 750ye
    tam denk geliyo. Heroyu seçersemde üstüne çıkarım ama o kadar para vermek istemiyorum artık hiçbir telefona. İkinci elde
    alabilirim farketmez bu kez heroda samsunda uygun oluyo ama 1.elin tadı başka. htc touch2 de aklımda yok değil ama ekranı
    çok küçük olduğu için onu alasım gelmiyo. 5800 lütfen önermeyin zaten ondan çok çektim hala serviste şu an.
    Benim için önemli olanlara gelirsem
    -Kameranın flasın hiç önemi yok
    -Ön kamera olsada olur olmasada
    -Müzik için 3.5mm jack şart dışarıda güzel ses verse çokçok iyi olur
    -gps şart
    -Android 1.tercihim olmazsa winmo istiyorum onun haricindeki işletim sistemlerinden tel almak istemiyorum.
    -Büyük ekran olsun istiyorum ama bunu dikkate almayın o konuya girersek seçenek kalmıyo bana.
    Sıfırda 750ye ikince elde 500 e kadar hertürlü(kriterler içinde) telefon önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Karar vermeme yardımcı olun lütfen. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 15 Mayıs 2010; 18:12:31 >

• işletim sistemi olsun demişsin ama sen bi yinede bak lg bl40 gold ta 770 civarı yada lg LG GW620 800 civarı android bunda var
  • Her ikiside aynı işletim sistemine ve sürümüne sahip cihazlar. Ekran olarak da aynılar. Fakat I5700'ın işlemcisi 800MHz hızında çalışıyor. Hero'nun ise 528MHz hızında. Bu ciddi fark yaratır kanımca. Hem zaten fiyatı tam olarak denk geliyorsa I5700 almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

işletim sistemi olsun demişsin ama sen bi yinede bak lg bl40 gold ta 770 civarı yada lg LG GW620 800 civarı android bunda var

Yorumunuz için teşekkürler ama bl40 ın videosuna baktım bana göre bir telefon değil. Gw620 yede baktım ama o fiyatı onunda hakkettiğini düşünmüyorum üstelik ekranıda resistive imiş.
  • youtube da htc heronun 2.1 le hızını gördüm işlemcisi düşük olsa bile eskiye göre süper hızlanmış. o.c etmiş olabilirler. samsung o hızına rağmen nedense videolarda feci takılıyo ona bi çözüm bulabilirmiyim acaba bilmiyorum çünkü yolculuklarda yada can sıkınıtısından her anda bi video açıp izlerim telden dizileri hep atarım tele. ikinci elde ikiside 500 ile 600 arasında bulunabiliyor. Bu durumda ne dersiniz touch2 de sıfırı 600 civarı. Yok arkadaş hala bi karar veremedim. Bana noktayı koydurtacak yorunlar yapmanız dileğiyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

omnia hd ye ne dersin hepsurada 1civarı satılıyor şu anda kampanyada

Usta kriterlerimin içine ettin :D
    hem symbian olması bana uymaz
    hemde 1400e satılan bir cihaz bi telefona o kadar para vermem yinede teşekkürler.
  • Winmo telefondan uzak dur, winmo7 gelicek. Android tercih etmelisin
  • Peki önerdiğiniz android telefonlar nelerdir.

Edit: butceni atlamisim. Samsung un android modelleri ilgini cekebilir, birde bulabilirsen htc magic. android hakkinda fikir edinmek icin google nexus one a bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 16 Mayıs 2010; 0:17:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.