Arkadaşlar merhaba, ilk defa karşılaştığım iki sorunumdan bahsedeyim.
4-5 aydır kullanıyorum.Bugün ilk defa hava durumunda kendi bulunduğum bölge yerine şehrin hava bilgisini veriyor (İstanbul) Şehir içinde farklı ilçelerde de bağlantı yapıp bakmama rağmen durum aynı.
Diyer bir sorunum da şarzda belli bir süre sonra kontrol ettiğimde doluluk oranı çok yavaş ilerliyor veya takılıp kalıyor.Telefonu kapatıp açınca olması gereken doluluk oranına geldiği görülüyor.
Bilgisi olan var mı?
Hat Vodafone galiba aynı sorun halen bende de devam etmekte,baz id sini yayınlamıyorlar galiba bakalım devam edecekmi?
Hava durumu sorunu bende de başladı hat turkcell.
Benim AVEA , ancak bende de artık konumumu değil, İstanbul u gösteriyor. Demekki operatörlerle ilgili değil.
herkese günaydın
htc hd2 almayı planlıyorum. alırken dikkat etmem gereken mesela bir versiyon problemi gibi birşey var mı?
ölü piksel dışında nelere dikkat etmemi önerirsiniz?
Beni de listeye ekleyebilirsin. İstanbuldayım ve cihazı Türkcell'den satın aldım.
Arkadaşlar Skyfire programıyla ilgili ciddi sıkıntı yaşıyorum. Programı indiriyorum ama bulunduğunuz bölgede çalışmıyor hatası veriyor. İnternette araştırdım baya ama çözümü bir türlü başaramadım. Lütfen bilen biri şu işi adım adım anlatsın yoksa kırıcam artık telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: enkatk
Merhabalar bende de HD2 var yaklasık 3 hafta once media markt tan aldım,rcok oyun ve program yukledim.En son bottom slider yuklemistim ve baktım sarj suresinde sorun var bende kaldırayım dedim,kaldırdıktan sonra HTC nin kilit ekranı gitti windowsun geldi bende onunla ugrasıyordum.daha sonra farkettimki bugun ekranında hava durumu olan yerdfe IDS_HOME_WEATHER_STATE_4 d,iye bir yazı belirdi ve bir alt ekrana gecitigimde ise IDS_DATEFOR4AT_ yazıyor.Ne olmus olabilir acaba ,ne yapmam gerekir? tesekkurler
Slm.
OpenMarket programından CookieHomeTabs prgrm yükledim. Aynı Iphone gibi sağa sola çekilebilenn ekranlar oldu ve 36 adet kısayolum oldu ve fakat bu programı tekrar kaldırmayı deneyince yukarıda bahsedilen şekilde IDS_............... mesajları çıkmaya başladı. Böyle olunca HomeTabs'ı tekrar kurdum IDS_............. mesajları gitti. Ama hava durumunda bazen Istanbul yazıyor bazen de Istanbul Province. İlk zamanlar konumumu tam olarak yazardı. Bir de hava durumunun animasyonları artık oynamıyor. Hani güneş parlaması bulutlar falan. Ne yapabilirim fikri ve bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Tşkr.
quote:
Orijinalden alıntı: GS_1905
Arkadaşlar Skyfire programıyla ilgili ciddi sıkıntı yaşıyorum. Programı indiriyorum ama bulunduğunuz bölgede çalışmıyor hatası veriyor. İnternette araştırdım baya ama çözümü bir türlü başaramadım. Lütfen bilen biri şu işi adım adım anlatsın yoksa kırıcam artık telefonu
rardan çıkartın içinde prefs diye bi dosya olcak onu telefonun ( active sync ile bağlayıp telefon hafızasının içine ) Application Data\Skyfire\ klasörüne kopyalayın dosya değişimini onaylayın skyfire çalışacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: ilksav
quote:
rardan çıkartın içinde prefs diye bi dosya olcak onu telefonun ( active sync ile bağlayıp telefon hafızasının içine ) Application Data\Skyfire\ klasörüne kopyalayın dosya değişimini onaylayın skyfire çalışacaktır
Hocam çok teşekkürler en sonunda başardım...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. Başta kendimce olmak üzere burada bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler. Yaklaşık 3 gündür telefonumu paylaştığınız bilgiler sayesinde rahatlıkla kullanmaktayım. Benimde telefonumla ilgili şöyle bir problememim var. Telefonum arasıra titreşim vermekte ancak çoğunlıkla titreşim çalışmamakta. Yaklaşık olarak 3 senedir windows mobile kullanıyorum, telefonda aklınıza gelebilecek bütün ses ayarlamalarından titreşimi yada zil sesiyle birlikte titreşimi seçmeme rağmen telefon her seferinde titremiyor. Ayrıca Ayarlar/Kişiselleştirme/Gelişmiş sekmesinde bulunan HTC sense ile ilgili titreşim kutucuğu tikli olmasına rağmen telefon ilgili menülere dokunulduğunda da titreşim vermiyor. Bu konuyla ilgili fikri olan biri paylaşırsa sevinirim. Sorun çözülmezse telefonu kvk servisine vermeyi düşünüyorum.
Necmisari/istanbul
arkadaşlar slm.
3 gün önce hd2 aldım.çok memnunum süper bir telefon.ama bazı kısımlarını çözemedim.yardımlarını bekliyorum. öncelikle giriş ekranındaki hızlı bağlantı kısmında daha çok program görmemi nasıl sağlarım?bunun için ayrı bir program mı var yoksa ayarlardan yapılabiliyormu? bir diğeride oyunları sd carta atıyorum fakat çalıştırmıyor? yardımlarını bekliyorum.şimdiden sağolun.
quote:
Orijinalden alıntı: ashil_travian
arkadaşlar slm.
3 gün önce hd2 aldım.çok memnunum süper bir telefon.ama bazı kısımlarını çözemedim.yardımlarını bekliyorum. öncelikle giriş ekranındaki hızlı bağlantı kısmında daha çok program görmemi nasıl sağlarım?bunun için ayrı bir program mı var yoksa ayarlardan yapılabiliyormu? bir diğeride oyunları sd carta atıyorum fakat çalıştırmıyor? yardımlarını bekliyorum.şimdiden sağolun.
Attıktan sonra dosya gezgininden kurman lazım kurulum sırasında gene hafıza kartını seç
Beyler telefona garmin kurdum yanlız yan çeviremedim garmın ı onun için bir çözüm var mı?
arkadaşlar biraz öncede yazdım.lütfen yardım.
giriş ekranında aşağı kısımda görünün hızlı menü ikonlarının sayısını nasıl arttırabilirim?diğer bir sorun ise arabada araç tutacağında taktığım zaman yan çevirince menü nasıl yan çevrilir.aynı soruyu 2-3 sayfa önce bir arkadaşta sormuş.yardımlarınızı esirgemeyin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ilksav
quote:
Hocam çok teşekkürler en sonunda başardım...
Slm. Bir teşekkür de benden. Skyfire artık çalışıyor ve haber kliplerini de seyredebiliyorum. Emeğine sağlık.
Arkadaşlar Remote Desktop Mobile aracı ne işe yarıyor? Nasıl çalışıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: MelihG Arkadaşlar Remote Desktop Mobile aracı ne işe yarıyor? Nasıl çalışıyor ?
Remote desktop> uzak masaüstü bağlantisi... kullainici adini ve şifresini bildiğin bilgisayara bağlanmayi sağlar... 1) Önce bilgisayarinda ayarlamalar yapman gerekiyor. kullanici adi ve şifre ile bir oturum aç. 2)Sonra virus tarama programinin ayarlarinda degisiklik yapilacak. virus tarama icimdeki Güvenlik duvarini ya iptal et yada kisitla... Yada komple virüs taramayi iptal et... htc hd2 ile bilgisayara bağlandiktan sonra virüs taramanin ayarlarni yaparsin 3)ip bul. com gibi bir siteden bilgisayarinin ip sini buluyorsun. hd2 de computer/bilgisayar yerine ip yaziyorsun. en alttaki domaini de boş birak. enter ladiktan birkac saniye sonra bağlanirsin
quote:
Orijinalden alıntı: kdr_
quote:
arkadaşlar slm.
Attıktan sonra dosya gezgininden kurman lazım kurulum sırasında gene hafıza kartını seç
Beyler telefona garmin kurdum yanlız yan çeviremedim garmın ı onun için bir çözüm var mı?
Merhaba garminin yeni versiyonu çıkana kadar bsb tweak programını telefona kurup dönmesini istediğin programlar arasına ekleye bilirsin garmini ancak bu şekilde olabilir.
quote:
arkadaşlar biraz öncede yazdım.lütfen yardım.
giriş ekranında aşağı kısımda görünün hızlı menü ikonlarının sayısını nasıl arttırabilirim?diğer bir sorun ise arabada araç tutacağında taktığım zaman yan çevirince menü nasıl yan çevrilir.aynı soruyu 2-3 sayfa önce bir arkadaşta sormuş.yardımlarınızı esirgemeyin.
Merhaba kısayol ikonları arttırmak için Cookies home tab yükleyebilirsin video ekliyorum hoşuna giderse yükle bence