Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
348.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstediğimiz numaralardan gelen aramaları ve mesajları engelleyecek telefon için uyumlu bir program var mı acaba ?
  • Arkadaşlar müzik listesinde mp3 leri bir kere karttan tarayıp listeledikten sonra, mp3 leri tamamen cihazdan silseniz bile liste duruyor. Bu listeyi nasıl sıfırlayabiliriz. Hala şarkı listemin isimleri yazıyor cihazın içinde mp3 varmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

İstediğimiz numaralardan gelen aramaları ve mesajları engelleyecek telefon için uyumlu bir program var mı acaba ?

Şu program sorunuzu yanıtlarmı? Bir ara kurmuştum ama kullanmadım.Sadece uyum sorunu yok, onu söyleyebilirim.

http://www.mobiion.com/magicall-more.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

turkcell kampanyadan alınma hd2 ye Artemis HD2 v11.0 veya başka custom rom yükleyen var mı ?

Problemsiz yükleniyor .

cvp için teşekkürler. hangi rom u tavsiye edersiniz. birde geri dönüp garantiye tekrar sokabilmek için turkcell logo lu rom unu nerden bulabiliriz .

Orjinal Turkce rom ve Turkçell eklentilerini nasıl çözeceğinizi bilmiyorum ama iki rom önerebilirim;
    Dutty HG 08 ve ROMeOS4_WM655_v4_07X_210_23557_140410_WWE ilki WM 6.5 tabanlı kususrsuz bir rom ikincisi ise WM6.5.5 tabanlı kusursuz bir rom iki,ayı geçkin süredir bir çok rom yüklememe rağmen Dutty HG 08 geri dönmüştüm bugün diğerini yükledim ve sorun yok görünüyor daha görsel ve daha fazla ram ve rom boşluğu var ve 576 ram tipi olanlardan.İkisinide öneririm.

• arkadaslar aranizda sms alamama sorunu yasayan varmi? 2dir oluyo bana arkadaslarim msj atmis iletili msjida gelmesine ragmen bana hicbir msj ulasmadi.bunun bi cozumu varmidir?
  • ROMeOS4_WM655_v4_07X_210_23557_140410_WWE linki verebilir misin? sitesinden indiremiyorum :(
  • Cooked yani ustalarin tamamen kendi damak keyfine gore pisirmis oldugu romlari bence bosverin, onlar ustalari tarafindan deneme amacli yapilir ve ufak donate ler karsiligi yayilirlar :D
    Bende 2005 ten beri bir cok ROM denedim yok aslinda birbirlerinden farklari ama her zaman en saglam ve en stable ROM lar shipped ROM lardir diye dusunuyorum. Aksini dusuneneler inanalar olabilir ...
    HTC nin sitesinden indirilebileceginiz orjinal ROM lar ile basiniz daha az agrir gibi geliyor vede bosuna fazladan zamaninizi bos yere harcamamis olursunuz

onceki Jasjar ile RANJU nun , HD2 ile de Sir Sternas'in Artemis ROM lari favorim... Ama artik orjinal takiliyorum. Rom deneme zevkinizi orjinal ROM lar (O2 UK yada Honkong WWE ) ilede tatmin edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 5 Mayıs 2010; 12:28:59 >

• Benim favorim; Energy Series ROM
    Bir kac senedir, farkli HTC modelleri icin NRGZ28 nin hazirladigi Energy ROM larini kullaniyorum, cok basarili.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784
    Screenshotlar ve gerekli bilgiler ilk 4-5 mesajda mevcuttur.

Cookie Home Tab li versiyonunu oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzqzzz -- 5 Mayıs 2010; 19:29:29 >
  • Arkadaşlar,

Programların ve oyunların bulunduğu paketler gerekiyor bana

elinde bu tip linkler olan varsa veya yükleyebilecek olan varsa çok sevinirim
  • Arkadaşlar windows mobile yeni kullandığım için bu ROM olayını pek anlamadım? Nasıl oluyor bu rom yani nasıl farklılık gösteriyor ? Meselahttp://htcpedia.com/soft/htc-leo-rom.html bu sitede birçok ROM bulunuyor. Anlatabilir misiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

Arkadaşlar,

Programların ve oyunların bulunduğu paketler gerekiyor bana

elinde bu tip linkler olan varsa veya yükleyebilecek olan varsa çok sevinirim

http://rapid share.com/files/383939587/Program_ar__ivi.rar.html

http://rapid share.com/files/383943404/Program_Ar__ivi_2.rar.html

yarında devamını eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrad -- 5 Mayıs 2010; 23:44:50 >

• arkadaslar bıkac sorum olcak yanıtlarsanız sewınırım

suan n97 kullanıorum ancak sıkıldım yawaslık takılmalar falan bayılttı benı 3gs ıle hd2 arasında kaldım hangısını tercıh etmelıyım sızce iphone ye gore nasıl oyun we program acısından zengınmı? sızce 3gs mı almalı yoksa hd 2 mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegacorn

quote:

İstediğimiz numaralardan gelen aramaları ve mesajları engelleyecek telefon için uyumlu bir program var mı acaba ?

Şu program sorunuzu yanıtlarmı? Bir ara kurmuştum ama kullanmadım.Sadece uyum sorunu yok, onu söyleyebilirim.

İşime yarar ama 10 günlük kısıtlı bir program. 24 dolar da veremem tabi =)

• quote:

Arkadaşlar windows mobile yeni kullandığım için bu ROM olayını pek anlamadım? Nasıl oluyor bu rom yani nasıl farklılık gösteriyor ? Meselahttp://htcpedia.com/soft/htc-leo-rom.html bu sitede birçok ROM bulunuyor. Anlatabilir misiniz acaba ?

bir orijinal ROM'lar var üreticinin sağladığı bir de bu işten anlayan insanların orijinal ROM üstünde değişiklikler yaparak ortaya çıkardıkları cooked ROM'lar var. Genelde cooked ROM'lar hazırlayanın zevkine göre şekillenir ve becerisine göre de daha az yada çok stabil çalışır. Belli sitelerde gördüğün ROM'ların zaten bilgileri de mevcuttur, okuyarak ne çıkarılmış ne eklenmiş görebilirsin...

• quote:

quote:

quote:

Kardeş 2 hafta boyunca iPhone 3Gs'mi yoksa HTC HD2'mi diye deliler gibi araştırdım hatta bir ara hiçbirini almamaya karar vermiştim ki, dün keşfettiğim bir site sayesinde en mantıklı cevabı buldum ve akşam hemen gidip kendime bir iPhone 3Gs 16GB aldım.

• Orjinal romu nasıl geri yüklüyoruz tarif edebilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExxTasY

quote:

quote:

quote:

Kardeş 2 hafta boyunca iPhone 3Gs'mi yoksa HTC HD2'mi diye deliler gibi araştırdım hatta bir ara hiçbirini almamaya karar vermiştim ki, dün keşfettiğim bir site sayesinde en mantıklı cevabı buldum ve akşam hemen gidip kendime bir iPhone 3Gs 16GB aldım.

Ben de bi ara çok araştırıp, bulduğum bir site sayesinde iPhone 3G almıştım. 3 hafta zor dayanıp satmıştım. Umarım aynı kaderi paylaşmazsın. iPhone un hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Orijinalden alıntı: ExxTasY

quote:

quote:

quote:

Ben de bi ara çok araştırıp, bulduğum bir site sayesinde iPhone 3G almıştım. 3 hafta zor dayanıp satmıştım. Umarım aynı kaderi paylaşmazsın. iPhone un hayırlı olsun

Bilmiyorum ama benim bulduğum sitede ünlü yazılımcı ve sistem mühendislerinin telefon konusunda tercihlerini anlatan videolar var. Hangi telefonu, neden, hangi amaçla kullandıkları ile ilgili. Bu kişilerin büyük bir çoğunluğu tartışmasız iPhone'un üstünlüğü konusunda hemfikirler. Zaten günümüze bakıldığında da hangi Türk firması bugüne kadar Windows Mobile için bir yazılım geliştirmiş acaba? Oysaki şu anda iPhone için yüzlerce firmanın geliştirdiği programlar mevcut ve her geçen gün bu sayı daha da artıyor. Üstelik hepsi de birbirinden kullanışlı. Örneğin gecenin bir yarısı elimde Samsung i900 Omnia ile nöbetçi eczane aramak tam bir işkence idi. Oysaki iPhone'da sadece 2 tıklama ile bulunduğum yerdeki nöbetçi eczaneleri görebiliyor ve GPS'i sayesinde kapısının önüne kadar gidebiliyorum. Zaten asıl vurucu olan nokta iPhone'un üstünlüğü kullanılan malzeme ya da touch screen'i falan değil, dünya çapında verilen yüzbinlerce ücretli yada ücretsiz (ki ücretsiz programlarda çok çok işinize yarayacak) program desteğidir.

• Arkadaşlar bu yakınlık sensörünü açıp kapamaya yarayan bir ayar var mı? Benim cihaz servise gitti geldi, şimdi telefonu yüzüme yaklaştırdığımda ekranı kapatmıyor. Ayarlarla ilgili bir durum mu acaba yada ön panel değişirken bir yanlışlık mı yaptılar? Bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.