Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugun aldim Leo'yu :) Diamond kullaniyordum iki yildir. Leo'yu biraz kurcaladiktan sonra Diamond oyuncak gibi geldi... Acayip. Hayirlisi olsun...

• Merhaba arkadaşlar resimde görüldüğü gibi bozuk bir ikon var nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Arkadaslar, Android yuklemeye calisiyorum ama bir sorunum var. 2 tane hafiza kartim var. Bir tanesi 2gblik bir tanesi 16gblik. 2gb olana android yukluyorum gayet guzel calisiyor ama 16gb olana yuklemeye calisirken ,
    HaRET boot 
    Shutting down hardware
    Turning off MMU...
    In preloader
    PSR=600000df
    Tags relocated
    Kernel relocated
    gibi siyah ekranda takili kaliyor... Acaba hafiza kartinda bir sorun mu var? Desire_hd2 surumunu yuklemeye calisiyorum...
  • 16 Gb kartta dosya sisteminde hata var gibi. 16 Gb olarak formatlayabiliyor musunuz. Markasiz SD kartlarda cok uckagit donuyor. Format atarken atarken hizli olanini secmeyin. Bu islem sonrasinda da duzelme olmazsa kartta bisey var demektir.
  • Kapasitesi 15.6gb gozukuyor. Ama kartta sorun var cok buyuk ihtimalle. 2gb kartta ki dosyalarin aynilarini 16gb olana kopyaladim. Bu sefer Haret.exe pocket pc uygulamasi degildir gibilerinden birsey soyledi. fpsece icinde ayni seyi soyledi... Geri alirlar umarim. Da yerine ne alacagim? Dogubank'tan almistim. Orada kaliteli bir sd kart nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

Kapasitesi 15.6gb gozukuyor. Ama kartta sorun var cok buyuk ihtimalle. 2gb kartta ki dosyalarin aynilarini 16gb olana kopyaladim. Bu sefer Haret.exe pocket pc uygulamasi degildir gibilerinden birsey soyledi. fpsece icinde ayni seyi soyledi... Geri alirlar umarim. Da yerine ne alacagim? Dogubank'tan almistim. Orada kaliteli bir sd kart nereden alabilirim?

Desire_hd2 romu ben de kullanıyorum gerçekten güzel bir rom.

Doğu Bankta ben de kart bakmıştım. Markasız, kalitesiz kartlarda kart üzerinde class'ı yazmıyor! Oradan anlayabilirsin. Normalde kartın üzerinde yuvarlağın içinde kart hızını gösteren 2,4,6 class diye yazması lazım! Bilinen markalardan al: transcend, sandisc, toshiba, kingston vb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 18 Aralık 2010; 15:41:26 >
  • arkadaşlar bende htc snap kullanıcısıyım benim ufak bir sorunum var.! bluetooth kayıt yeri değiştirme nerden yapılıyor yani ben gelen dosyaların hafıza kartına yüklenmesini istiyorum. teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvistO

arkadaşlar bende htc snap kullanıcısıyım benim ufak bir sorunum var.! bluetooth kayıt yeri değiştirme nerden yapılıyor yani ben gelen dosyaların hafıza kartına yüklenmesini istiyorum. teşekkurler.

Snap için ayrı bir konu başlığı olması lazım, orada sorarsanız yardımcı olurlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Desire_hd2 romu ben de kullanıyorum gerçekten güzel bir rom.

Doğu Bankta ben de kart bakmıştım. Markasız, kalitesiz kartlarda kart üzerinde class'ı yazmıyor! Oradan anlayabilirsin. Normalde kartın üzerinde yuvarlağın içinde kart hızını gösteren 2,4,6 class diye yazması lazım! Bilinen markalardan al: transcend, sandisc, toshiba, kingston vb..

class 6 yaziyor benim kartin uzerinde ama alirken adam 4 demisti. Oradan anlamaliydim durumu ama neyse... Sizler hangi sd kart kullaniyorsunuz acaba? Memnun oldugunuz bir marka varsa oradan alayim.

Bu arada HD2 baya manyak bir cihazmis. Iyi ki gecis yapmisim. Daha android ile hasir nesir olmadi telefon ama olsun :)
  • vatanda class 6 sd kartlardan var....
  • Saat sorunu ile ilgili güncelleme yayınlanmış...

http://www.htc.com/tr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1066
  • http://bit.ly/hbZ5IP

http://bit.ly/hdt0r3

Bu ikisi var. Tavsiyeniz nedir acaba? Kullanan birisi var mi? Eger 16gb sorun oluyorsa kullanmam ne yapayim 8gb alirim.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

http://bit.ly/hbZ5IP

http://bit.ly/hdt0r3

Bu ikisi var. Tavsiyeniz nedir acaba? Kullanan birisi var mi? Eger 16gb sorun oluyorsa kullanmam ne yapayim 8gb alirim.?

Ben Team marka 16GB Class6 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.

• 16gb sorun olmaz kaliteli bir kart alın.
  • Onur.Kalender ve 1337 tesekkurler. Canim sıkılmısti bu olaya bitti gitti... Onumuzdekki hafta sonu cok daha fazla rahatsiz edecegim sizi :)
  • SetupDialUpEnablerDisablerv06_1_ programı ile sorun yaşıyorum.
    Önceden veri bağlantısını kapatıp uygula dediğim zaman 2-3sn kadar işlem yapar ve kapatırdı ama şimdi değişiklik yapsam bile uygula diyince hemen kapanıyor.
    Sonra hava durumu güncellemesi vs denediğim zaman hemen bağlantı kuruluyor ...

Bu konuda sorun yaşayan başkası var mı?
  • Benim baska bir sorunumda prefix ile... cektigim fotograflarin isimlerinin tarih olmasini istiyorum ama kamera ayarlarinda Prefix default konumda ve degistiremiyorum. Acaba nasil yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmer

Evet seçili olduğu halde bulmuyor.Dışarıda da denedim faydası olmadı.
    Ne garmin ne copilot nede igo,hiçbirisiyle sonuç alamadım ...

2 yıldır Omnia kullanan biri olarak cevaplayacam.
    WinMobile lı cihazları siz navigasyon cihazı gibi görürseniz yanlış düşünürsünüz.
    Çünkü değiller.
    Belki navgasyon cihazları WinCE kullanıyor olabilirler ancak bu aynı şey değil.

Cihazı ilk açtığınızda veya kurduğunuzda navigasyon programı içerisi,nde hala sizin knum bilgileriniz bulunmaz!
    Bu sebepledir ki, uydu taraması yapak biraz daha uzun sürer. Evet Omniada bu süre çok ama çok uzun süre alabiliyordu.
    Hele hele Türkiyeden yurt dışına çıkın, 10 dakika gibi bir süre dışarıda hareketli olmak zorundasınız ki navigasyon kendine gelsin ve çalışabilsin.
    Navigasyon çalıştıktan sonra programı aç kapa yaparsanız, uyduları yine hemen bulamayacaktır. Ancak kısa süre içerisinde uyduları bulacağından şüpheniz olmasın.
    Bölge olarak en son bulunduğunuz konum neresi ise en kolay ve en kısa süre içerisinde, orada uydu bağlantısı kurabilirsiniz.
    Farklı bir bölgede bu süre uzuyor. Biraz sabır gerektiriyor yani. Omniada..

HTC HD2 de ise ben devrim yaşadım!
    odamda Omnia GPS görmezken yattığım yerde bile 5 uydu yakalıyor.
    20 saniye gibi kısa süre içerisinde uyduları görebiliyor.

GPS cihazının fazla sorun çektirmemesi gerek sizlere de.
    Bence tüm muhabbet işlemciye bağlı.. Zayıf işlemci zayıf ve uzun süreli GPS bağlanma süresi demek oluyor.
    Ama snapdragon tam canavar bu konuda :)

• merhaba 2010un yazında hd 2 me kavuştum fakat kamera arada açmama , durup dururken(wifi kapalıyken) bağlanamıyor diye arka arkaya hata vermeler oluyor ve custom rom hangisini tavsiye edersiniz? şuan türkçe 1.66 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birdhouse -- 23 Aralık 2010; 17:56:11 >
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.