Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yousufh

eyv kardeş, tcpmp kurdum videoyu açıyorum ordan altyazıyı da seçiyorum ama çıkmıyo altyazı neden olabilir?
    bi de bişey yüklediğimde direk menüye geliyo onu oyunlara falan nasıl taşıyabilirm ?
    ha ayrıca adobe flash player yeni versiyonunu istiyo ama zaten en yenisi bendeki, sadece bi yeni versiyon daha var o da windows mobile 7 istiyo ama benim hd2 6.5, 7ye yükseltme desteği gelene kadar beklicem mi ?

TCPMP subtitle support
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5685536&postcount=1

yüklediklerin menüye geliyor sen alıpta oyunlar içine atamıyorsun (diye biliyorum.)

htc hd2 için windows phone 7 ye yükseltme gelmeyecek. htc hd2 windows mobile 6.5 de doğal flash desteği yok. daha önce söylediğim gibi başka browserlarda var, onlarda kullanışsız!

Android e göz atabilirsin. WM 6.5 den kat ve kat üstündür

• Telefonuma htc'nin yayınladığı son romu kurdum.

İlk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum, denemek isteyenlere fikir verebilir.

-Görsel bakımdan ufak rötüşlar yapılmış, varolan şıklık artırılmış.
    -Bu bağlamda msn, twitter gibi aplicasyonlar görsel açıdan zenginleştirilmiş.
    -Menüler arası geçişte, uygulamaları açı kapamada hissedilen bir iyileşme hızlanma var, daha stabil.
    -Telefon menüsünde tuş takımlarını ekrana getirmek aşağı doğru menü çekme garipliğini ortadan kaldırmışlar, tuş takımı butonuna arama esnasında basarsanız tuş takımı karşınıza geliyor.
    -Henüz tam gün geçmemesine rağmen batarya tüketiminde de eskiye nazaran iyileşme gözlemledim, gün sonu daha net bir fikir edinebilirim.

Kısaca büyük çapta değil, küçük ama etkili iyileştirmeler yapılmış.

Eski romu kullanmaya devam etmek yerine bu roma geçilmesini öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 94mustafa

Öncelikle herkese selamlar. Foruma yeni üye oldum. yaklaşık olarak 3 haftadır htc hd2 tel (kvk) kullanıyorum.
    şu ana kadar ir sıkıntı yaşamadım. fakat bugün saatlerin geri alınmasıyla birlikte telefonun saat ayarlarıı şaştı. sürekli kendi saatini değiştirip duruyor. denemediğim yöntem kalmadı tüm ayarlarını kurcaladım ama sonuç nafile. saat bilgiisini internetten al seçeneğini bile kapattım ama fayda etmedi. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

gprs'i kapattığımda aynı sorun bende de var ama gprs'e bağlanınca internetten bağlanıp doğru saati gösteriyor.
  • malum bir sitede okudum. ayarlar/tumayarlar/kisisel/telefon/gsm-umts/ saat eşitlemeyi unable edin duzelecektir..
  • Arkadaşlar hd2 nin camı komple kırıldı.
    HTC nin servisi var mı? yoksa Kvk servisine mi vermem gerekiyor.
    Ne tavsiye edersiniz.
    Lütfen acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnozz -- 1 Kasım 2010; 17:50:25 >
  • ayarlar/tumayarlar/kisisel/telefon/gsm-umts/ saat eşitlemeyi unable bunun aysını yaptım zaten seçili bir şekildeydi olmuyorr anlamadımm gitti bunu. birde özellikle de wifi bağlatısı varsaa 5 aat seri bir şekilde iileri atıyorr. normal trcell kullanırkenn net bağlatısı 1 saat atıyor sadece :D
  • öncelikle geçmiş olsun
    bir forumda okumustum yaklasık 350-400 TL istiyorlarmış ekran değişimine.
  • Ya telefon sürekli kendi kendine veri bağlantısını açıyo farkettiğimde kapatıyorum hep çat çat giriyo, 10tl gitmiştir bugüne kadar böyle, veri bağlantısını tamamen kapatmanın yolu nedir, hiç açılmasa da olur bida?
    Bi de telefon aramalara ve msjlara hiçbi türlü tepki vermiyo ne çalıyo ne titriyo çözümü var mıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

öncelikle geçmiş olsun
    bir forumda okumustum yaklasık 350-400 TL istiyorlarmış ekran değişimine.

teşekkür ederim.
    aslında telefon ve dokunmatik ekran da çalışıyor, ama ekran çatlak. bu durumda tüm ekran mı değişiyor?

htc sitesinde destek için garip bir numara var ve yanıt vermiyor. bunun dışında htc nin sevisine nasıl ulaşabilirim bulamadım.

birde ben tele android yuklemiştim. Servise boyle gondersem sorun olur mu?

çok soru sordum ama ne yapacagıma karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnozz -- 1 Kasım 2010; 19:22:09 >
  • Yousufh yapma etme bir 3G aboneliği al, yazık değil mi o kadar para verdin cihaza, net siz bırakma cihazı.
  • arkadaşlar benim sorum telefon fotoğraf çekerken gayet iyi ama video çekerken fotoğraf kadar başarılı değil bunun bi ayarı varmı acaba
  • yok evde wireless var zaten hep ondan giriyorum ama arada kafasına göre veri bağlantsnı açıyo gprsle giriyo deli olacam sürekli para sokuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yousufh

yok evde wireless var zaten hep ondan giriyorum ama arada kafasına göre veri bağlantsnı açıyo gprsle giriyo deli olacam sürekli para sokuyo

Telefonun elime geçtiği ilk gün bunu yaşadım.

Bununla tam olarak baş etmen imkansız hem @1337 arkadaşımın dediği gibi bu telin netsiz kalması, telin %50 verimliliğinin bitmesi demek.

Ben o gün hemen gsm operatörümün 100 mb'lik paketine abone oldum, sana da tavsiyem abone ol.

Dışarda istediğin zaman istediğim yerde telefonu %100 verimlilikle kullanırsın.

Yoksa 100 mb paket fiyatına yakın, fakat onunla kıyaslanmayacak tüketimler için ekstra para ödersin.

Ha gözünü kararttın, ben 3g'ye para vermeyecem mi diyorsun, o zaman cihazın gprs ayarlarını doğru ayarlama olsun bitsin :)

• arkadaşlar ben custom rom lardaki gibi ana ekranın altındaki menunun 4 lu olmasını istiyorum. bunun için bir program varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Merhaba arkadaşlar HD2 ile facebook videolarını indirmem için ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz arıyorum ama bulamadım.

Lütfen yardım bekliyorum.
  • Saatler geriye alındıktan sonra sizin HTC HD2'nizde saatler konusunda kafayı yedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakss

arkadaşlar ben custom rom lardaki gibi ana ekranın altındaki menunun 4 lu olmasını istiyorum. bunun için bir program varmı..

Cookie s Home Tab editor
    CHT Editor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: shakss

arkadaşlar ben custom rom lardaki gibi ana ekranın altındaki menunun 4 lu olmasını istiyorum. bunun için bir program varmı..

Cookie s Home Tab editor
    CHT Editor

onu birisi eklemiş telefonu donmus. donmama oranı yuzde kactır dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

Saatler geriye alındıktan sonra sizin HTC HD2'nizde saatler konusunda kafayı yedi mi?

evet arkadasım onun cozumude; ayarlar/tumayarlar/kisisel/telefon/gms-umt hzmetlerinden saat eşitlemeyi unable edersen duzeliyor..
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar HD2 ile facebook videolarını indirmem için ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz arıyorum ama bulamadım.

Lütfen yardım bekliyorum.

opera ile touch.facebook.com adresine girin. video paylaşımlarını açmak için tıkladığınızda haliyle windowsmobile 6.5 flash videoyu bu tarayıcıda oynatamadığı*! için indirmek için soracaktır. o halde indirebilirsiniz. (bu dediğim şekilde sende çalışmayada bilir bir dene)

ya da android yükleyin videoları rahatça site üzerinden izleyin.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.