Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsi calisir, ineversmoke arkadasimiz son orjinal rom update i uzerine android kurup kullanmis. Bu demek oluyor ki eger 1 kisi basariyla sonuclandirabiliyorsa bu islemler takip edilerek kurulum gerceklestirilebilir. Fakat kullanicilarimizin cogu gordugum kadari ile android e gecmekte tereddut ediyorlar. Sebebini 3 seye bagliyorum
    1- daha once android 2.2 kulllanmamis, veya tanismamis olmalari
    2- dunya para verdik garanti isi n'olacak durumlari
    3-boyle karmasik bi telefon aldik ama boyle karisik*?! Kurulum islemleri bana gore degil onyargisi

Htc HD2 kullanicilari Android kullaniyor, kendinize windowsmobile6.5 ile eziyet etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

beyti22
    Hepsi calisir, ineversmoke arkadasimiz son orjinal rom update i uzerine android kurup kullanmis. Bu demek oluyor ki eger 1 kisi basariyla sonuclandirabiliyorsa bu islemler takip edilerek kurulum gerceklestirilebilir. Fakat kullanicilarimizin cogu gordugum kadari ile android e gecmekte tereddut ediyorlar. Sebebini 3 seye bagliyorum
    3-boyle karmasik bi telefon aldik ama boyle karisik*?! Kurulum islemleri bana gore degil onyargisi

Htc HD2 kullanicilari Android kullaniyor, kendinize windowsmobile6.5 ile eziyet etmeyin.

Benim düşündüklerimi yazmışsın 4.yüde ben ekliyim anladığım kadarıyla

4.Androidin hafıza kartına kurulması yani wm üzerinden çalışması(yanlışım varsa düzelt ltf )

• quote:

Orijinalden alıntı: Aphoenix

Bunun dışında yeni romu nasıl yüklüyoruz onunla ilgili bir fikrim yok. Bana o konuda biri yardımcı olabilir mi?

Yeni romu indirdi isen yapman gerekenler şunlar:

-Telefonu kapat
    -Telefonun ses açma/kapa tuşunun kapa kısmına basılı tutarak telefonun açma tuşuna bas, karşına botloader ekranı gelene kadar elini ses kısma tuşundan çekme
    -Telefonu usb kablo ile bilgisayarına bağla
    -İndirdiğin rom dosyasına(bu bir exe dosyası) tıkla ve kurulumu başlat.

Karşına gelen ekranlardaki basit adımları takip ederek yeni romun kurulumunu tamamlayacaksın hepsi o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ineversmoke -- 3 Kasım 2010; 20:22:03 >
  • quote:

beyti22
    Hepsi calisir, ineversmoke arkadasimiz son orjinal rom update i uzerine android kurup kullanmis. Bu demek oluyor ki eger 1 kisi basariyla sonuclandirabiliyorsa bu islemler takip edilerek kurulum gerceklestirilebilir.

Kesinlikle.

Kullanıyorum ve gayet memnunum.

Son romun batarya konusundaki iyileşmesi androide de doğal olarak yansıdı.

Doğrusu bu son izdivaçtan çok mutluyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

beyti22

4.Androidin hafıza kartına kurulması yani wm üzerinden çalışması(yanlışım varsa düzelt ltf )

sen anlaşıldığı üzere nand romları bekliyorsun heralde

ilk maddeyi bünyende barındırıyorsan, kendine cidden yazık ediyorsun
    bir gün sana şimdi bu telefonda tekrar wm6.5 kullanır mısın diye soracağım, sende ASLA diyeceksin bu sözümü unutma
    hem mahrum kalmıyorsun ki wm6.5 in özellikleri hala cebinde, 2 işletim sistemine sahip bir cihazın var. hoş değil mi?

• quote:

quote:

quote:

beyti22

sen anlaşıldığı üzere nand romları bekliyorsun heralde

ilk maddeyi bünyende barındırıyorsan, kendine cidden yazık ediyorsun
    bir gün sana şimdi bu telefonda tekrar wm6.5 kullanır mısın diye soracağım, sende ASLA diyeceksin bu sözümü unutma
    hem mahrum kalmıyorsun ki wm6.5 in özellikleri hala cebinde, 2 işletim sistemine sahip bir cihazın var. hoş değil mi?

Gaza getirdin hocam aldım paylaşımını yer imlerine deniyeceğim en kısa zamanda Fakat kafamda epey soru var bi ara hepsini güzelce senin topacına yazarım

• arkadaşlar acil bir yardım bekliyorum. telefonuma custom rom kuracagım. ama nasıl yapılır bilmiyorum. hspl si 3.03 sanırım. bunu nasıl 2.08 yapabilirim ve en iyi turkce custom rom hangisidir. radio denilen sey içinde link verirseniz sevinirim..
  • Yakinda satisa sunulacak olan urunler asagidaki gibidir.

HTC DESIRE
    HTC DESIRE HD
    HTC DESIRE Z
    HTC LEGEND
    HTC HD MI
    NI

Müşteri Destek Merkezi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Merhaba arkadaşlar HD2 ile facebook videolarını indirmem için ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz arıyorum ama bulamadım.

Lütfen yardım bekliyorum.

opera ile touch.facebook.com adresine girin. video paylaşımlarını açmak için tıkladığınızda haliyle windowsmobile 6.5 flash videoyu bu tarayıcıda oynatamadığı*! için indirmek için soracaktır. o halde indirebilirsiniz. (bu dediğim şekilde sende çalışmayada bilir bir dene)

ya da android yükleyin videoları rahatça site üzerinden izleyin.

Denedim hocam fakat videoyu tıkladığımda "İstediğin sayfa bulunamadı" diyor . Herhangi bir işlem yapamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Orijinalden alıntı: Aphoenix

Bunun dışında yeni romu nasıl yüklüyoruz onunla ilgili bir fikrim yok. Bana o konuda biri yardımcı olabilir mi?

Yeni romu indirdi isen yapman gerekenler şunlar:

-Telefonu kapat
    -Telefonun ses açma/kapa tuşunun kapa kısmına basılı tutarak telefonun açma tuşuna bas, karşına botloader ekranı gelene kadar elini ses kısma tuşundan çekme
    -Telefonu usb kablo ile bilgisayarına bağla
    -İndirdiğin rom dosyasına(bu bir exe dosyası) tıkla ve kurulumu başlat.

Karşına gelen ekranlardaki basit adımları takip ederek yeni romun kurulumunu tamamlayacaksın hepsi o kadar.

bu rom yüklemesinden sonra telefon sıfırlanmaz değil mi ?

• @Aphoenix: Sıfırlanır.
  • Benim yaşadığım şöyle bir sorun var arada sırada birine attığım sms başkasına gidiyor, bakıyorum yanlış kişiye mi atmışım diye hayır doğru kişiye atmışım fakat sms başkasına gitmiş bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı ? Birde sms kutumuzda fazla sms in birikmiş olması herhangi bir olumsuzluk doğurur mu çünkü bazen çok sms atıp gönderdiğim kişilerden sms gelince yanıtla dediğimde sms yazmaya başladığımda ağırlık oluyor buda o kişiden kaç sms gönderip almışsak cihaz onları sayıyor ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum bunun bir çaresi var mı ? Ayrıca tekrar böyle bir sorunla karşılaşırsam ( sms in doğru kişiye gitmemesi ) logları kayıt edip servise göndermeyi düşünüyorum .

Bügünde şöyle bir sorunla karşılaştım : Sms kutum konuşma moduna ayarlı bana sms atanların üzerine tıklıyorum o kişiye attığım ve onun bana attığı smsleri göstermesi gereken yerde ana ekrana dönüyor ben onlara sms atıyorum yada onlardan alıyorum aynı isimle bir kişiyi daha gösteriyor hatta bir kaç kişi olarak aynı isimle ana klasör açıyor bu sorun neden oluyor yaşayan varmı ve çözümü varmı ?

• Arkadaşlar aranızda HD2 için google talk u nereden yukleyebileceğimi bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelEflan

Arkadaşlar aranızda HD2 için google talk u nereden yukleyebileceğimi bilen var mı ?

ben Palringo kullanıyordum Gtalk a erişebilmek için.
    ama Android var şimdi Palringo gibi hantal bi uygulamaya ihtiyacım yok artık

arayım derken şunu buldum en aşağıda adamın biri bir cab vermiş alternatif bir chat uygulaması gibi birşey bu da sanırım kontrol edebilirsin.
    http://www.htchd2forum.com/general-htc-hd2-discussion/google-talk/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 6 Kasım 2010; 2:46:55 >

• beyler selam , htc hd2 de şöyle bir sorun oluştu :

telefonum kitleniyor :) ekran donup kalıyor. ekran kilidinde kitlenip kalmakla birlikte birlikte dün birşey farkettim , no tuşuna basılı tuttuğumda çıkan data connecction on / off veya turn off ekranı geldiğinde o listeden hiç birine tıklayamıyorum ve bunu yaptıktan sonra ( no tuşuna bastıktan sonra) ekranım kitleniyor olduğu gibi kalıyor. bazen düzeldiği oluyor ama neye göre ne zaman düzeliyor bilemiyorum.

denediğim çözümler : 1) virüs taraması yaptım (omarketten bir program bulup onunla denedim) 2) binbir çeşit rom denedim. (energy , chucky, artemis, miri &dinik , en son orjinal rom 3) radio version 2.15 idi , sonra değiştirdim 2.10 yaptım , 2.7 yaptım vs.. 3) android yükledim onda da aynı sorun oldu !
    4) hard soft reset yaptım.
    no tuşu dediğim yer bu arada telefonu açıp kapattığımız tuş :)

bilgisi olan var mı ? aynı sorunu yaşayan var mı ? aklına çözüm gelen var mı? ?

• bu arkadaş cevaplandı mı ? antivirüs bana da lazım galiba ?

quote:

Orijinalden alıntı: Yousufh

Sanırım telefonum virüs yedi biçok şey kullanılamıyo, ses tuşlarını kullanamıyorum,msj yada arama geldiğinde telefon titremiyo ses de çıkarmıyo, ayarlara girdiğimde zil sesi seçiyorum hiçbi türlü kabul etmiyo, telefonun üstündeki batarya gösteren kısıma tıklayıp wireless yeni msj yeni arama gibi şeylere giremiyorum algılamıyo, telefon kilidi koyamıyorum vs vs.

Kısacası hd2 için antivirüs programı var mıdır nerden indirebilirm? yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

yok evde wireless var zaten hep ondan giriyorum ama arada kafasına göre veri bağlantsnı açıyo gprsle giriyo deli olacam sürekli para sokuyo

Telefonun elime geçtiği ilk gün bunu yaşadım.

Bununla tam olarak baş etmen imkansız hem @1337 arkadaşımın dediği gibi bu telin netsiz kalması, telin %50 verimliliğinin bitmesi demek.

Ben o gün hemen gsm operatörümün 100 mb'lik paketine abone oldum, sana da tavsiyem abone ol.

Dışarda istediğin zaman istediğim yerde telefonu %100 verimlilikle kullanırsın.

Yoksa 100 mb paket fiyatına yakın, fakat onunla kıyaslanmayacak tüketimler için ekstra para ödersin.

Ha gözünü kararttın, ben 3g'ye para vermeyecem mi diyorsun, o zaman cihazın gprs ayarlarını doğru ayarlama olsun bitsin :)

3G/GPRS Veri Bağlantımı nasıl devre dışı bırakabilirim?
    Telefonunuzun asla bir GPRS/3G Veri Bağlantısı yapmamasını sağlamak için aşağıdaki işlemleri yapın.

1. Başlat > Ayarlar > Menü > Tüm Ayarlar > Bağlantılar > Bağlantılar'a gidin
    2. Yeni modem bağlantısı ekle'ye dokunun ve daha sonra Bir modem seçin altında Hücresel Hat (GPRS)'i seçin > Bağlantıyı "Çevrimdışı" yapın > İleri'ye dokunun.
    3. Erişim noktası adı metin kutusunda "Çevrimdışı" yazın ve İleri'ye dokunun.
    4. Bir sonraki sayfada Son'a dokunun.
    5. İkinci Bağlantılar Menüsünde Var olan bağlantıları yönet'e dokunun, "Çevrimdışı"nı seçin ve Tamam'ı tıklatın.

Ben böle bir bilgi buldum telefon yanımda olmadığı için deneyemiyorum.Deneyen arkadaşlar bizi bilgilendirirse sevinirim.

Edit:Az önce işlemi yaptım fakat değişen birşey yok ya da ben yapamadım :( Birde yeni ROM u az önce yükledim ve gördüğüm ilk olumsuzluk kameradaki flaş ayarı.Önceden flaşı istediğiniz gibi ayarlayabiliyordunuz.Yani ister kapalı, ister sürekli açık, istersek de fotoğraf çekiliceği zaman açılması gibi.Fakat yeni romu kurduktan sonra flaşı sürekli açık konuma getirmeme rağmen çalışmıyor.Acaba sorun bende mi, yoksa ROM u güncelleyen herkes de aynı sorun mevcut mu?

Flaş ile ilgili hata bende de mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanipekciler

bu arkadaş cevaplandı mı ? antivirüs bana da lazım galiba ?

quote:

Sanırım telefonum virüs yedi biçok şey kullanılamıyo, ses tuşlarını kullanamıyorum,msj yada arama geldiğinde telefon titremiyo ses de çıkarmıyo, ayarlara girdiğimde zil sesi seçiyorum hiçbi türlü kabul etmiyo, telefonun üstündeki batarya gösteren kısıma tıklayıp wireless yeni msj yeni arama gibi şeylere giremiyorum algılamıyo, telefon kilidi koyamıyorum vs vs.

Kısacası hd2 için antivirüs programı var mıdır nerden indirebilirm? yardımcı olursanız sevinirim...

internette deneme surumleri vardi bir ara onlardan yukle varsa birsey zaten bulur yok birsey bulamazsa gerekli seyleri yedekledikten sonra cihazi fabrika ayarlarina dondurup format at

• VolDpad isimli programı indirdim ve kurdum fakat yandaki ses düğmesi; yatay kaydırma düğmesi haline gelmiyor.
    ilgili linkte ayrıca VolDpadSourceCode isimli bir dosya daha var onuda mı kullanmamıiz gerekiyor acaba; öyle ise nasıl olacak.

Yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Saygılarımla,

quote:

Orijinalden alıntı: yunuscan78

http://forum .xda-developers.com/showthread.php?t=552947

VolDpad isimli bir program. yandaki ses düğmelerini yatay kaydırma düğmesi haline dönüştürüyor. Kitap okuyanlar için çok yararlı bir program. her iki düğmede 3 fonksiyona sahip oluyor. birkez basınca, iki kez basınca (çift tıklama gibi), ve iki kez basıp ikinciyi uzun süre sabit tutunca şeklinde. (bu programı kullanmadım ihtiyaç duymadığım için)

http://forum .xda-developers.com/showthread.php?t=584940
    Zoomer for HD2 bu programı kullandım ve çok başarılı. çoklu dokunma ile yaklaştırma yapamadığınız programları (skyfire örneğin) yaklaştırma yapmanızı sağlıyor. program açlışta ön tanımlı olarak kurulu programları listeliyor. onlardan yakınlaştırma ilekullanmak istediklerinizi seçip soft reset atıyorsunuz. igo gibi sd karttan kurulmadan çalışan exe dosyalarını da aratıp aynı şekilde yakınlaştırma yapabiliyorsunuz. Linlerdeki boşlukları kaldırmayı unutmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakss

quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

Saatler geriye alındıktan sonra sizin HTC HD2'nizde saatler konusunda kafayı yedi mi?

evet arkadasım onun cozumude; ayarlar/tumayarlar/kisisel/telefon/gms-umt hzmetlerinden saat eşitlemeyi unable edersen duzeliyor..

Çok sağol arkadaşım.
    Saati ben geri alıyorum, telefon ileri alıyor. Ben geri alıyorum, ertesi gün bir bakmışım kendi kendine ileri almış.
    Anlamadım, otomatık ayarlama var ama yanlıştı. Neyse kapadım gitti bende...
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.