Şimdi Ara

HTC HD2 (LEO) 4.3 inch / Snapdragon 1Ghz (Yeni fotolar eklendi) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.674
Cevap
12
Favori
485.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulwi den paket cikarmasini bekliyoruz . rom arti guncellemelerle beraber biseyler yayinlar artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

1gb rom lu hd2 ,milletin sevincinide hevesinide kursaginda birakti.
     HTC HD2 (LEO) 4.3 inch / Snapdragon 1Ghz (Yeni fotolar eklendi)

gül gül öldüm yav

• Arkadaşlar ben de henüz satamadım hala buradayım. Belki vaz geçebilirim hoşuma gidiyor telefon ama sıkıntı daha iyisi çıkar mı çıkmaz mı değil. Öyle olsa bir önceki telefonumdan buna geçmezdim. Mesele şu; biz yeni bir telefon aldık şimdi buna uygun yazılımları bekliyoruz. Çünkü bu telefon hem donanım hem de işletim sistemi olarak çok yeni ve yazılımları henüz gerçekten çok kısıtlı. Dediğim gibi bekliyoruz şimdilik buraya kadar sorun yok. Ama adamlar aynı telefonu 3 ay sonra birazcık geliştirip piyasaya sürecekler ve büyük ihtimalle; ki gsmarena.com ve pocketnow.com gibi güvenilir siteler de bunu söylüyorlar, wm7 bizdeki HD2'lere değil, T-Mobile'ın satacağı HD2'lere uygun olacak. Bu durumda bizim beklediğimiz yeni yazılımlar wm7'ye çıkmaya başlayacak ve en büyük eksiği yazılım olan elimizdeki aletlerin bu durumu eksiklik olmatan çıkıp bir kusura dönüşecek ve telefonlarımızın değeri çok hızlı düşecek, hadi değerini de geçtim bizim açımızdan kullanılabilirlik de kısıtlanacak.

İşte bütün sorun bu her ne kadar çok uzak bir ihtimalmiş, doğmamış çocuğa don biçmekmiş gibi görünse bile bu durum gerçekten bizi çok üzecektir. Eminin şimdi "amaan bu kadar heyecan yapmayın daha ortada bir şey yok" ya da "yeni cihazlar çıkması normaldir" diyen arkadaşları da en az bizler kadar üzecektir.

Tüm herşey bir yana, bir telefon alıyorsunuz 1 ay geçmeden öğreniyorsunuz ki aynı telefonu daha gelişmiş şekilde satacaklar. Sizce bu bile isyan etmek ve HTC'den soğumak için yeterli bir sebep değil mi?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 27 Ocak 2010; 18:10:19 >

• Arkadaşlar Yeni cihaz alma yada bekleme konusu hakikaten çok sıkıntılı vede karmaşık pek çok kriter var neresinden bakarsanız o çok doğru bir fikirmiş gibi görünüyor. Cihaz alacağınız zaman en önemlisi kendinizi hangi tüketici grubuna koymaktasınız, beklentileriniz vede oluşabilecek istekleriniz nelerdir ?

Görebildiğim kadarıyla kullanıcılar cihazı aldıktan sonraki ilk dönem cihazla en çok uğraştığınız en sık kurcaladığınız ve cihazınıza uygun yeni programlar aradığınız dönem olacaktır, daha sonra giderek yavaşlayan bir frekansla forum, program, ve rom değiştirme ihtiyacı hissedersiniz. Bu özellikle kısıtlı sayıda kullanıcısı olan TÜRK PDA KULLANICILARI ARASINDA özellikle paylaşım sahasında kendini belli eder cihaz yeni iken forumlarda fırtına rüzgarları hissettiren malesef sadece bir kaç paylaşımcı arkadaş olur ve Pda konusunda acemi, ingilizceniz yetersiz vede garanti konusunda hassassanız cihazı aldığınıza bu fırtınadan olabildiğince yararlanmaya bakın derim çünkü bir süre sonra herkes (piyasada giderek satışlar doygunluğa ulaşmaya başladığında) aldığı cihazların özelliklerini vede kendi isteklerini stabilleştirdiğinde bi şeyler bulsanız bile ya linkler patlak olur yada ortam canlılığını yitirdiğinden sorularınıza cevap bulamazsınız. Bu yüzden alacağınız cihazların donanımları mümkün olduğu kadar üst vede cihazlarınızın sizin olduğunu hissttirmesini sağlayan kişisellik yansıtma vede ihiyaçlarınıza tatminkar bi cevap verebilmek için gerekli etkinliğe ulaşmasını sağlayan bi çok PDA PROGRAMLARINI edinmeniz gerekir. Çünkü programsız PDA benzini olmaması yüzünden arabaya binmeyip eşşekle gitmeye bezer. Bu nedenle cihaz yeni çıktığında alınmalı vede bu programlar arşiv edilmelidir sonra en ufak bir işlem bile sıkıntıya dönüşebilir.

Tabi insanların istekleri gibi firmaların kar yapma istekleride sınırsız bu yüzden özellikle artık zıvanadan çıkmış Teknoloji sayesinde daha performanslı, daha az sorun çıkaran, daha çok işe yarayan özellikleri bulunan cihazların piyasaya girme süreleri oldukça kısaldı. Kendi telefon maceram Siemens S10, Nokia 3310, Sony Ericsson T610, Nokia 6600, Toshiba G900 , Htc Touch HD, ? (sıradaki ne bilmiyorum :) ) Siz de kendi telefon yolculuğunuza bakarsanız genel olarak yakın dönemlerde telefon(smart-pda ...) değiştirme hızı gittikçe artmaya yeni cihaz alınma süresi kısalmaya başlıyor bu herhalde bilişimde multimedya devrimi ve veri yolları teknolojilerinin çığrından çıkmasına bağlı olarak kendi başımıza yapabileceklerimizin sınırlarının giderek gelişmesi ile yakından ilgili diye düşünüyorum. Hal böyle olunca son teknoloji ürünü bir telefonu çıktığı gibi aldığınızda onun yerini yenisine terk etme süresi 9-15 ay gibi bir süreye düştü (bu sürenin çoğuda dünya çapında pazarlama stratejileri bakınız son Amerika Toch HD2 serüveni, vede yasal işlem süreçleri oluşturmakta) yoksa hepimizin gözlemlediği gibi Htc de yükselen inovasyon gücünü [WinMO kullanıp multi touch vs geliştirme] kar satışlarına kanalize etmek için nerdeyse her yeni çeyrekte inanılması giderek daha zor ve güzel aletler çıkaracak gibi duruyor.

Hımm sadede epyece yaklaştık demek ki cihaz alıp almamaya ilişkin kararı verirken sizin telefona biçtiğiniz süreninde önemi çok büyük oluyor. Gelelim ihtiyaç ve istekler meselesine ben Toshiba G900'ü 800 milyona almıştım (o zamanlar şimdiki gibi TL kullanmıyorduk hey gidi günler hey ) cihaz bence donanım açısından depolama kapasitesi dışında çok müthiş bir cihazdı o zaman 520 MHz işlemci, 3 inch ekran, 480x800 çözünürlük [bu ekranda birim alana düşen piksel gerçekten tatmin ediciydi], görüntülü görüşme , çok kullanışlı bir klavye, ve bence en öenmli özelliği USB HOST/CLİENT özelliği ki malesef şimdiki Htclerde bile yok bu özellik, düşünsenize arkadaşınızın usb data stiğini alıyorsunuz ufak bi kabloyla pdanıza alıyor, açıyor ve düzeltiyorsunuz işte o zaman PDA oluyor size CEP BİLGİSAYARI. (Tabiki bunlar iyi yönleriydi, kağnı gibi bi rom, kuş kadar bi depolama kapasitesi vede özellikle Acrobat dosyalarda çekilen ufak ekran nedeniyle okuma güçlüğü gibi başkaca eksileri yüzünden) daha 1 yıl oldu olmadı hoop 1500 küsur YTL'ye High Definiton Htc Touch HD rampalı atlayış ve gerçektende geniş ekranda okuma kolaylığı gibi vede alan sayısı çok lduğu için yazılım genişliği gibi özellikleriyle bir memnuniyet vede cihazınızı yere göğe koyamama hissi bir süre sonra büyük ekranda genişlik ayarları için multi touch özelliği özlemi, HD2' ye balıklama atlama isteği ve son dedikodular .

Yalnız alt düzey veya orta düzey olsun cihazları kullanımda süre ve işlevsellik açısından elimden geldiğince kullanmaya çalışırım (elimden pek düşmezler ) yani maliyet/kullanım oranını epey düşük tutarım. Bu noktada adı geçen HD3'ün özellikleri tek kelime ile göz kamaştırıcı bu cihaz yakın zamanda (yakın zaman nedir????) çıkmasa yada tam bu özelliklere sahip olamasada bunların gerçekleşmesi çok da uzak gibi durmuyor [baksanıza dedikoduları piyasaya düşmüş bile. Tam bu noktada sayın Gti206'nın açmış olduğu Touch HD başlığının son 10-15 sayfasıyla bu topiği bi karşılaştırın bakalım kaç kullanıcı (ki bunların arasında üst düzey kullanıcılar da var) HD'den HD2'ye geçiş yapmış, kimbilir sayı belkide o kadar yüksek değildir .

Dip Not -Tepe Not-Her Türlü Not : Sayın Gti206 olmasaydı ben HD yi gerçekten kadük bir biçimde kullanıcaktım eminim ki pek çok Forum kullanıcısıda bence öyle kaldı ki özelden gönderdiği bi paylaşım için teşekkür göndermiştimde özelden teşekkür göndermeyin gibi bişey söylenmişliğie vardır ama buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum

Açıklama elbetteki söylediklerim herkesi kapsamaz, bilgi eksikliklerim de olabilir ama karar sürecinde bocalayan acemi arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünerek yazdım kimin ne cihazı varsa seve seve kullanmaları dileğiyle

• arkadaşlar telefonum ankara içi 1350 tl satılıktır, kvk lı 5 günlük.
  • slm arkadaşlar ben bir iphone kullanıcısıyım ama bu aralar htc hd 2 waraklımda bir iki sorum olacak size cewaplarınıza gore cihazı alacam veya vaz gececem öncelikle cihazı almanyadan almayı dusunuyorum bunu turkceye cevirebirmyim iphone deki gibi sim kilidi olayı bundada warmı warsa kırılbilirmi flash player destegiwarmı yani face deki videoları vs izleyebilirmiyim. uygulama ve oyun durumu ne durumda geniş bir yelpaze mevcutmu.. sorularım bu kadar ilginiz icin tesekkurederim insallah olumlu cewaplar alırım ve bende htc hd2 sahibi olurum iyi forumlar
  • arkadaşlar .avi formatlı video nasıl oynatabiliriz? Avi formatli bir film yükledim ama çalıştırmadı. Sebebi ne olabilir?
  • bence tartışmayı bırakın arkadaşlar. teknolojiye yetişmek imkansız. telefon mevcut özellikleri ile işe yarıyorsa hiç kafanıza takmayın.

ayrıca ne güzel program vs paylaşımı yapılıyordu. birden bire durdu. sizlerden ricam var. xda forumunda bulunan bir sürü program var. hepsini olmasa da işe yarayacakları türkçe ne işe yaradıklarını da yazarak burada paylaşabilir misiniz?
  • Coreplayer yukle arkadasım ama ac3 ses formatını desteklemiyor ona dikka et
  • Oyun varmı var mı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

bence tartışmayı bırakın arkadaşlar. teknolojiye yetişmek imkansız. telefon mevcut özellikleri ile işe yarıyorsa hiç kafanıza takmayın.

ayrıca ne güzel program vs paylaşımı yapılıyordu. birden bire durdu. sizlerden ricam var. xda forumunda bulunan bir sürü program var. hepsini olmasa da işe yarayacakları türkçe ne işe yaradıklarını da yazarak burada paylaşabilir misiniz?

Aman hocam tartışmak değil ağzından yel alsın. Burada gayet seviyeli ve değerli insanlar var. Tartışmayı hak etmeyen bir ortam yani.

Ben sadece kendi fikrimi ve yeni alacaklara kendi tavsiyelerimi, muhtemel karşılaşılabilecek durumları izah etmeye çalışıyorum.

Anlayamadığımtek nokta şu. Niçin HTC firması resmi bir açıklama yapmıyor. Evet böyle bir durum var ve wm7 sadece t-mobile'a uyarlanan cihazlarda çalışacak veya ne olursa olsun hd2 modeli de wm7'ye yükseltilebilecek diye. Bu durumda herşey netleşir ortada sorun morun kalmaz. Amma da ketummuş HTC.

• Beyler silikon kılıf ve su aynalı ekran koruyucu diyorlar onerir misiniz ?
  • Microsoft un kendi bile daha WM7 hakkında tam fikir sahibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 27 Ocak 2010; 22:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Beyler silikon kılıf ve su aynalı ekran koruyucu diyorlar onerir misiniz ?

invisible shieldimi diyorsun ?
  • Hic bir fıkrım yok gittigidiyorda aynalı yazmıslar becerebilirsem su paketi almayı dusunuyorum paypal falan diyor direk kredi kartıyla alamıyor muyuz ya ?

http://global.ebay.com/19in1_Case_Battery_Accessory_Bundle_for_HTC_HD2_LEO_NEW/110486062084/item

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 27 Ocak 2010; 23:19:37 >
  • ben invisible shield siparisi vermistim bugun elime gecti uygulama yaptim gercekten guzel oldu
  • arkadaşlar ben ıgo8 i yukledim guzel kullanıyorum fakat programa sadece dosya gezgininden girebiliyorum....başlat menusune iconunu koyamıyorum...bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ???
  • %100 alıntı ama kımden hatırlamıyorum lazım olur diye kopyala yapıstır yapmıstım:

igo8 i menu altına eklemek icin, telefon bilgisayara bagli oldugunda storage card altında igo8 iconu kopyala,
    sonra windows klasorunden start menu--programlara gel yapıştır. ama kısayol olarak yapıştır, yoksa hata verir.
    windows klasorunu goremiyosanda klasor seceneklerinden gizli dosyaları goster de. bu sekilde istedigin win uygulamasını start menu altına alarak kısayol saglayabilirsin
  • savava arkadaşın tespitleri çok yerinde. Moral bozmak yok, cihaz çok yeni. 3-4 ay'a kadar yazılım desteği de bir anda coşacaktır. Piyasa da ki en iyi özelliklere sahip bir telefon sahipsiz bırakılmaz, merak etmeyin. Nasıl ki ilk iphone çıktığında program sıkıntısı yaşadı, 3-4 senede appstore bu hale geldi, bu pda'ya da biraz zaman tanıyın. Ben henüz almadım ancak daha ismi firestone oldugu zamanlar google takvime not almıştım alacağım telefon bu diye. Biraz sabır arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.