Şimdi Ara

HTC HD2 (LEO) 4.3 inch / Snapdragon 1Ghz (Yeni fotolar eklendi) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
12
Favori
485.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd2 nin klavyesi beni gerçekten çileden çıkarıyor, mesaj paketim var kullanamıyorum, arıyorum insanları. O kadar sıkıntılıki mesaj yazması. Ekran dokunmatiği aşırı hassas, bundan dolayıda bazen elinizin sıcaklığıyla kafayı yiyebiliyor alet :)
  • suan en iyisi bu daha once dedigim gibi somurebildigim kadar bu telfeonu somurucem .

ayrica telefonu kisisellestirdikce daha cok seviyorsunuz daha size ait gibi geliyor . almisken satmak olmaz , ama yok isinmadim aradaki fiyat kaybimda beni etkilemez diyorsaniz tamamen keyfi bir durum olur .

telefon hakkinda yorumum ise

iphone 2g - iphone 3g - e66 - e71 - HD2 2 yil icinde kullandigim telefonlar . arkadaslarim telefoncu oldugu icin cok kolay telefon degistirdim ama e66 ile e71 1 yildan fazla kullandim .

bunlarin arasinda hd2 en kisisellestirilen telefon bence su eksigi var yeterli reklami ve telefon piyasasinda agirligi olmadigi icin yazilan programlar az . iphone ozel programlar bir suru var ama hd2 icin bu soz konusu degil .

iphone dan iyimi deseniz evet iyi derim . alisinca daha memnun kaliyorsunuz hemden .
  • Klavye olayı hakkında pek bilgisi olan yok sanırım. yani klavyenin boyutu değişmiyo oylemi? eger oyleyse mesaj olayı sakay bu telefonda. yazılmaz yani
  • Google dan cab via activesync die arattirin kucuk bir setup dosyasi onu pc nize kurun
    kurmak istediginiz cab dosyadini sag tiklayip cab via activesync demeniz yeterli ole al cab i tel e at ac tikla calistir cokkkkkk uzun is yillardir bu sekilde kurarim cab leri yada cab manager programi kurun oda ayni isi gorur arti cab leri de editleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_gundogdu

hd2 nin klavyesi beni gerçekten çileden çıkarıyor, mesaj paketim var kullanamıyorum, arıyorum insanları. O kadar sıkıntılıki mesaj yazması. Ekran dokunmatiği aşırı hassas, bundan dolayıda bazen elinizin sıcaklığıyla kafayı yiyebiliyor alet :)

klavye konusunda aslında farklı alternatifler de var, daha öncede dediğim gibi SPB keyboard var onu epeyi kullandım ben "http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/keyboard/" ayrıca bu sitedeki programlar da kalitelidir. kendi üzerinde gelen ufak boyutlu klavye neydi aklıma gelmedi şimdi tuşları minik minik basan o klavyenin de sol alt tarafında bir klavye resmi var ona bastığınız zaman ekran yatayda full klavye oluyo orada daha rahat yazabilirsiniz. Tabi el sıcaklığı ile ilgili olarak diyebileceğim fazla birşey yok

• tekrar bakmam gerekcek ozaman :) taaa izmir mavişehirden balçovaya gidiyorum yaw :)) bide az daha bekleyip htc supersonic dalgası çıkıyomuş onumu beklesek acaba :))

quote:

Orijinalden alıntı: kdorsan

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_gundogdu

hd2 nin klavyesi beni gerçekten çileden çıkarıyor, mesaj paketim var kullanamıyorum, arıyorum insanları. O kadar sıkıntılıki mesaj yazması. Ekran dokunmatiği aşırı hassas, bundan dolayıda bazen elinizin sıcaklığıyla kafayı yiyebiliyor alet :)

klavye konusunda aslında farklı alternatifler de var, daha öncede dediğim gibi SPB keyboard var onu epeyi kullandım ben "http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/keyboard/" ayrıca bu sitedeki programlar da kalitelidir. kendi üzerinde gelen ufak boyutlu klavye neydi aklıma gelmedi şimdi tuşları minik minik basan o klavyenin de sol alt tarafında bir klavye resmi var ona bastığınız zaman ekran yatayda full klavye oluyo orada daha rahat yazabilirsiniz. Tabi el sıcaklığı ile ilgili olarak diyebileceğim fazla birşey yok

• arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama hd2 için bi tweak programı

http://www.montecristoff. com/hd2tweak.htm
  • Daha 2 gün önce Darty'den HD2 mi aldım. Dün 30. sayfaden itibaren forumu okumaya başladım ve akşam sayfa 45 de ara verdim.
    Cihazı o kadar çok beğendim ki , eşimin " HD2 alacağına iphone 3gs al, Apple'ın oturmuş bir Appstore'u var , HTC'nin bu modelinin ne olacağı bile belli değil" sözlerine itiraz ederek almıştım cihazımı. Bu sabah sayfa 45 den devam ettikçe boğazımda bir yumru oluşmaya , midem kasılmaya başladı. Zaten daha 1 ay önce Nokia N97 hayal kırıklığı yaşamıştım ki bu son haberler tuz biber oldu.
    Başlık gümbür gümbür devam ederken , Amerika'dan gelen haber herkesin moralini bozdu ve satma fikirleri çıktı. Tabii ki herkesin kendi görüşüdür ama biraz erken davranmıyormuyuz ?
    Mszehir arkadaşımızın dediği gibi şu an bu telefonu sömürmek en yiyisi galiba. 2 Gün önce büyük hayallerle aldığım bir cihazı 200-300 Tl. ucuza satmak çok can sıkıcı.
    Ne güzel programlar paylaşıyorduk , rom tartışmaları yapıyorduk , bir anda çoğunluğun hevesi kaçtı.
    Ya paylaşıma devam etmek ya da hemen satışa çıkarmak lazım gibi.
    Kafam iyice karıştı

• bence şu an elimizdeki hd2 lerle mutlu olalım:)sonuna kadar geliştirelim onu.. 2010 sonu gibi de kendimize yılbaşı hediyesi olarak hd3 e terfi ederiz
  • Yeni alacak olanlar almasın diyomusunuz yani :))) bekleyelim mi...size olan olmuş zaten :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_online

Yeni alacak olanlar almasın diyomusunuz yani :))) bekleyelim mi...size olan olmuş zaten :))))

Şu an telefonuma bakıyorum, tema çok iyi , görüntü güzel, programlar çalışıyor, bir program hatası henüz vermedi ( ki verse de her telefonda hata verebilir , önemli olan çözümü olması) , internette geziniyorum, alt yazılı film de seyredicem birazdan , windows olması bence avantaj, çünkü her an müdahale sözkonusu , şarjı 1 gün gidiyor ( zaten her telefonumu her akşam şarja takarım) , programları paylaşımdaki arkadaşlar sayesinde artıyor , daha ne diyeyim , aslında çok iyi telefon. Ama almadan önce , eğer yeni tel. çıkarsa bu biter gibi bir düşünceniz varsa almayın derim.
    Düşünüyorum da benim ihtiyaçlarıma cevap veriyor, diğer hattımda iphone 3g var. Onda bu kadar müdahale yapmıyorum ( çünkü artık jailbreaklı kullanmıyorum) . İphone 3g nin kamerası berbat gibi, appstore'u mükemmel. Fakat bu cihaz küçük ve hızlı bir laptop gibi . Gerçekten çok hızlı ki , yeni model (eğer ülkemize gelirse) daha ne kadar hızlı olacak ki ? Yani bu kişisel görüşüm, kimseyi bağlamaz ama HD2 oldukça iyi . Bazı ufak tefek sorunları da sanırım updatelerle ,yamalarla ve ek programlarla hallolacak.

• Bence alan ya da alacak olalnar boşuna endişe ediyorlar.
    T-Mobile'a 1 GB'lık romlu HD2 tüm dünyada çıktıktan en erken 4 ay sonra gelecek,
    4 ay pda piyasası için çok uzun bir süre,
    yani T-Mobile ürünü satmaya başladığında zaten ürün eskimiş olacak.

ayrıca, yeni çıkacak 4,5"'lik HD3'ünde en erken Kasım 2010 da çıkması bekleniyor,
    Kasım 2010 demek, onlarca yeni model demek,
    Kasım 2010'da da HD2'nin en iyi ve güncel telefon olmasını bekleyenler hiç almasın zaten.

burda tek endişe edilecek şey Win7'ye uyumlu olup olmayacakları,
    bundan 1 ay önce HTC yetkilileri Win7'ye uyumlu olacağını söylmişti.
    Eeeee o zaman neden canımızı sıkıyoruz ki.
  • Ya bir arkadas msn kısılerının rehberde gorunmesınden sıkayetcıydı bende bundan muzdarip olmus durumdayım nasıldı cozumu yada bir cozumu var mıydı
  • beklemenin son yok ki arkadaşlar.
    Sonuçta bekleyip alacağınız HTC HDXX veya iphone xxG çıktığında ve onu aldığınızda da yeni ve çok daha iyi bir cihazın 6 ay sonra çıkacağını öğreneceksiniz.
    Bence böyle yüksek teknoloji bir cihaza ne zaman ihtiyacınız olacaksa o zaman piyasadaki en iyisini alın.
    Ben hayatımda ilk kez PDA tarzı bir cihaza ihtiyaç duydum.
    2 ay kadar araştırdım. Piyasadaki en iyisi buydu. İlk çıktığı gün de hemen satın aldım.
    En az 3-4 sene de kullanırım Allah izin verirse.
    Otomobillerde de her sene yeni teknoloji çıkıyor. Sürekli araba mı değiştiriyoruz.
    benim 2006 yılında aldığım çok sevdiğim bi SAAB'ım var, ona da en az 15 sene daha binerim:)
    SAAB onun üstüne bissürü araba çıkardı, BMW alasını mercedes, kralını çıkardı, hergün araba mı satcam:)

Memnun kalmayıp satan arkadaşlarıma bişey demiyorum, onlara saygı duyuyorum. Herkes kendi için en doğrusunu bilir. bunlar benim naçizane görüşlerim.
    Saygılar.

• Bende yok şu çıktı bu çıktı diye diye almadım takoz 2. el dandik telefonlarla alo alo demekten başka birşey yapmayarak cep telefonu kullanıyorum. htc hero çıktı çıkıyor dendiğinden beri hero alyım dedim sonra android pek yazılım yok özellikle ı go 8 v.b. programlar için win mobileda karar kıldım. beklerken hd2 yi gördüm ve direk almaktan vazgeçtim ama bu tlefondan vazgeçip 2 gb rom lu cihaz yapsa bile gerk yok bu benim işimi görür. herkes kendi ihtiyacını bilir. hızı iyi hafıza olayı ne kadar kullanıyorsan o kadar tak gitsin(cihazın kendi hafızası 16 olsa ii olurdu tabi :D) netice olarak ben bu telefonda karar kıldım. en önemli olay şu an wim mobile 7 çok güzel mi olacak? eskiyi aratacak mı aratmayacak mı :) ha çok güzel olur diye beklenti var. güzel olursa hd2 ye de uyumlu olmasını isterim tabiki yeni uygulamalar vs. eski programda çalışmaabilir v.s.
    verdim siparişi telefonum yurtdışından geliyor. bekliyoruz. kayıt imei kayıt işi nasıl acaba? ben şöyle biliyorum 1 ay tr ye giriş olanlar gsm firmasına gidip imeiyi pasaportuna işlettirebiliyor. çevreden tanıdık buluyoruz başka yllarla uğraşmamak için..

• MSN kişilerinin çözümü SSS bölümünde son sayfada mevcut ilk sayfaya da alırım olmaz ise.

Klavye: Değerli arkadaşlar yine SSS (HD2 Sık sorulan sorular başlığı) defalarca yazdık : Klavye için : Türkçeyi seçtiğinizde büyük ihtimal ile Interwrite keyboard (Bununda İnglizce/Türkçesi mevcut&seçimli) ile açılacak cihazınız.Bu klavye ciddi biçimde küçük&rahatsız bir konfigrasyona sahip.Tavsiyem tam boy QWERTY klavye seçeneğini seçmeniz.iPhonedaki gibi rahatça kullanabiliyorsunuz+ Türkçe karakterlerde aynen iPhonedaki gibi ilgili tuşa sürekli basınca çıkan menünden kaydırarak seçilebiliyor.Oldukça&pratik ve hızlı.Orjinalinde ki videolarda da bu klavye mevcut. (Misal : ğ yazmak istiyorsanız g tuşuna 1-2 sn basılı tutun ğ opsiyonu hemen beliriyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Arkadaslar bilmiyorum paylasildi mi ama xda da hd2deki 448mb ram i 576mb a cikaran rom yayinlandi , detaylari xda hd2 rom bolumunden okuyabilirisiniz , umarim 1gb rom olayida mevcut hd2de vardir :) neyse 576mb ramde iyidir simdilik ;)

bu romun adı ne acaba XDA DA bulamadımda
  • merhaba arkadaşlar.
    cihazı kullanan arkadaşlardan FpseCE playstation emulatorunu yükleyip deneyen oldu mu aranızda.
    oynanabilirlilik nasıl?
    multitouch oynama imkanı verdiği yönünde bazı videolar var utube de.
    deneyen arkadaşlar değerlendirme yapabilir mi acaba
    örneğin;
    http://www.youtube.com/watch?v=Ohs9FhchFlc

saygılar.
  • oyunlar çok güzelmiş. oyunları bulup arşivde hazır tutmak lazım :)
  • Arkadaşlar Ram i 576mb a çıkartmak için bir kaynak. Belki ilginizi çeker. Yeni bir rom ile 576mb Ram.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caggoo -- 27 Ocak 2010; 17:06:57 >
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.