Şimdi Ara

HTC HD2 Android 2.2 yükleme Rehberi (SD Karttan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
29.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkürler üstad sağolasın peki bu bu mobie droid romlardan hangisini indirmemiz gerekio framework edition olanımı?
  • benim onerdigimin icinde guncel suruculu kamera var ve hafif kullanabilirsin.
  • Sağol hocam ben orjinal rom un üstüne yükledim böyle bile iyi sadece şarj biraz hızlı gidiyo. Bi sorum olacak orjinal rom un üstüne chucky rom u yüklesek sonra tekrar orjinal rom a nasıl dönebiliriz
  • yukarıdaki kitapçıkta yazan telefona uyguladığımız HardSPL işlemini geri döndürerek cihaza hiç bir işlem yapmamış gibi paketten ilk çıktığı güne döndürebilirsiniz. Şüpheniz olmasın.
  • Kişi listemi maalesef aktaramadım. Daha doğrusu 6. adımda sorun yaşıyorum, biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz? Veya alternatif bir program önerebilir misiniz? (ücretsiz olursa iyi olur)

    Teşekkürler

    SORUNU ÇÖZDÜM:
    gmaile giriş yapınca sol tarafta kişiler menüsü var, oradan import ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne14u -- 12 Ekim 2010; 17:44:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GkYnDgN

    Arkadaşlar selam ;

    Anlatımınızla 2.2 yi kurdum çok başarılı bence. Yanlız 1-2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

    1 Android i kurduktan sonra telefonu kapatıp açtığımda tekrar windowsa döndü Androide geçmem için ne yapmam lazım ?

    2 Türkçe dil seçeneği sanırım yok doğrumu ?

    3 Android ile pc ye bağladığımızda Activesync ile bağlantı kurmuyor haliyle eşitleme yapamıyorum bunun başka bir yolu varmı ?

    4 My phone uygulaması olmadığı için oradan da eşitleme yapamıyorum ?

    5 Exchange ayarlarımı kabul etmiyor aynı problemi yaşayan ?

    6 Sim kart harici makinada ki numaraları görmüyor yada ben bulamadım bilen var mı ?

    Şimdiden teşekkür ederim.


    Ben de aynı problemi yaşıyorum. Exchange ayarımı kabul etmiyor. Acilen çözüme ihtiyacım var, tekrar windows mobile'a dönmek istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.




  • Mail yahoo ve hotmail için bi takım ayar dizeleri belki işinize yararlı olur.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805787
  • Selam arkadaslar ben de androidi htc hd2 telefonuma yukledim.Gercekten cok guzel hatta mukemmel keske bu telefonu direk android le cikarsalarmis Winmo telefonun performansini yari yariya dusuruyor.
    Simdi benim bir sorum olacak ben teli Android teyken sarja takdigimda sarj olmuyor ustteki isik yanmiyor sadece ekranin uzerindeki pil isareti kirmizi oluyor ama sarjdan cikarinca tel kapaniyor.Winmoda boyle bir sorun yok.Nedeni ne olabilir arkadaslar?
  • Anlayamadim telefon yarim saat sarj takili bekledigini ama yarim saat sonra kabloyu cektiginizde cihaz sarj olmamis oluyor ve telefon kapaniyor diyorsunuz... cok ilginc bir problem makine kapali olsa bile sarj etmesi gerek aslinda. androidle alakali oldugunu sanmiyorum. telefon uzerindeki (ahize kisminin yanindaki) led benim tavsiye ettigim rom da her zaman duzgun calismiyor. ufak tefek problemlerimiz var bunlar gibi... ta ki nand android romlar(telefon hafizasindan sirekt olarak yuklenip. calisan) cikana dek. gelismeleri takip ediyorum ve size soyleyebilirimki bu romlar hizli stabil ve batarya dostu olacak...
  • Evet aynen o sekilde yarim saatten fazla bile bekledim sarj hic ilerlemedi.Kasim ayinda samsung galaxy s almayi dusunuyordum ve onun da yenisinin cikacagini ogrendim.Umarim en kisa zamaninda android rom cikar hd2 icin ya da insallah bunu hasiralti etmezler ve android cikarirlar.Simdiye kadarki izlenimlerinize gore android rom icin yurutulen calismalar olumlu yonde mi yani mutlaka cikacak mi?Bir daha asla Windowsa donecegimi sanmiyorum sebep ne olursa olsun.
  • üstad daha öncede sormuştum ama arada kaynadı bu cuchkydroid romların hangisini yukluyecez birden fazla rom var orda frame work edition olanımı yukluyecez acaba boyutu diğer romlara nazaran küçük geldide bana o yuzden tereddüt ettim
  • yok kaynamadi cevapladim framework edition i oneriyorum ben. Bu rom u full time android kullanacaksan yukle. ben winmobile hic kullanmiyorum. decade nand android romlar resmi olarak htc tarafindan cikarilmiyor tamamen 3.takim yazilimcilar bunu gelistiriyor ve evet kesin cikacak ve bizi tatmin edecegi kesin. Ayni sekilde bir zaman sonra windows phone 7 de cikabilir fakat bunun hakkinda yorum yapamicam zaman gostericek.
    decade problemini xda developers forumlarinda paylasmani ve oradaki baska android rom lari denemeni oneririm.
  • SSiriuSS arkadasin da yasadigi ayni problem bende de var, herseyi denememe ragmen:
    Telefonu HSPL 2.08 olarak ayarladım, simdilik sadece sonucu gormek icin herhangi bir radio yada rom guncellemesi yapmadan sd kartı formatlayarak önerilen android (FroyoStone_Sense_V3.1.7z) surumunu attim, startup.txt icindeki set cmdline "rel_path=Android" degisikligini yaptim. CLRCAD.exe sonrası HARET.exe yi calistirdigim zaman.. 6-7 satir linux cmd satiri gectikten sonra ekran karariyor ve telefon o sekilde sarj led i kirmizi yanar durumda saatlerce kaliyor. sebep ne olabilir.. sadece radio yuklememek buna sebep olur mu? android yavas da calissa rom yuklemeden orjinal winmo ile denemek istiyorum
  • Tamam hallettim... Radyo Rom un 2.08 den yuksek olması gerekiyormus... problem yok ve orjinal winmo uzerinde bile cok yeterli hizda calisiyor android.. tesekkurler..
  • Cevabı kendin bulduğuna memnun oldum. Radio gerekli olduğu için öneriyorum zaten
  • @1337 Öncelikle faydalı bilgiler için teşekkürler. İlk kurulum 10-15 dk sürüyor diye kabul ediliyor. Pekala bu 10-15 dk boyunca yeşil HTC yazısı mı görüyoruz? Siyah ekranda akan komutları görmemiz gerekmiyor mu? Loader ile başlattım ama yeşil HTC yazısında kaldı ve üstteki ışık turuncu yanıyor. Beklemeye devam edeyim mi?
  • HaReT.exe üzerindende gittim. Yine aynı. Daha önce farklı bir Android kurmuştum base ROM üzerine ama SD kartı formatladım. Şimdi kurulumu tamamlayamıyorum. Varolan WinMo ROM u yitirmek istemiyorum. Ne yapmak lazım sizce?
  • Farklı bir Android yüklemesi yapıyorum şu anda. Devam ediyor sanki... "Creating a new data store" da bekliyor şimdilik. Froyo Sense benim WinMo ile anlaşamadı :(
  • Arkadaşlar, HTC HD2 üzerinde Android ile telefon konuşması yapabilen oldu mu? Arama yaptığımda ya da gelen aramada önce bir parazit sesi ardından hata mesajı geliyor. Yüklü olan Radio ROM: 2.14.50.04
  • Android romların birinde kurulum 30 35dk da tamamlanınca beni bile şaşırtmıştı. Beni iyi terletiyorsunuz yaklaşık 50 android rom denedim bugüne kadar bir kere kurulum yapmayanla karşılaştım abuk subuk çizgiler çıktı yeşile döndü ekran falan sildim attım.
    1 saat olmuş siz son post unuzu göndereli. sonuç nedir acaba? Başarılı olacağınızdan eminim.
    Froyo tavsiye ediyorum çünkü diğer romlar arasında lag ve ekran donması en az olan bu rom benim edindiğim tecrübelere göre. cihazım windowsmobile da bile günde en az 1 kere donma sorunu yaşardım. donma olmasa bile sistem yenilensin diye illa ki bir baştan başlatma sözkonusuydu.
    sağolsun androidde bu sorunların hiçbirini yaşamıyorum ne donma var ne kilitlenme full daim online
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.