Şimdi Ara

HTC Google Nexus One mı , HTC HD2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu "Mobil Cihazlar" bölümündeki "Diğer Mobil Cihazlar" alt bölümüne açacaktım ; ancak , 1-2 kişi olduğu için buraya açmak zorunda kaldım. Şimdiden , özür diliyorum.

Bu yaz ; kısmetse , iki telefondan birini almayı planlıyorum. Ancak , Android işletim sistemi konusunda pek fazla bilgiye sahip değilim. Sonuçta ; Windows Mobile, oturmuş bir sistem gibi görünüyor. Forumda yer alan yorumlarda da ; Windows Mobile'da uygulama azlığı , problemler , ...vs. gibi şeyler yer alıyor. Buna rağmen ; sırf TouchFlo3D, cezbediyor. Bir düşünüyorum da , 1400 TL + para vereceğim. Beni , bir yere kadar götürmesini istiyorum. Android'e Froyo sürümü geldi , HD2'ye Windows 7 Mobile desteği gelecekmiş. Bilemiyorum.

Yardımcı olursanız , yol gösterirseniz sevinirim. Sürç-i lisân eylediysem , affola :) . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder , iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 24 Mayıs 2010; 11:20:57 >

• windows mobile in pek stabil olduğunu düşünmüyorum. uygulama hatası takılmalar vs. sık oluyor . android daha hızlı daha stabil ve görsel olarak daha güzel bir sistem. touch flo3d ye gelince ben android marketteki programlarla,temalarla çok daha güzel bir ana sayfa oluşturabiliyorum :)

Orijinalden alıntı: barisozer83

windows mobile in pek stabil olduğunu düşünmüyorum. uygulama hatası takılmalar vs. sık oluyor . android daha hızlı daha stabil ve görsel olarak daha güzel bir sistem. touch flo3d ye gelince ben android marketteki programlarla,temalarla çok daha güzel bir ana sayfa oluşturabiliyorum :)

Cevabınız için , teşekkürler. TouchFlo 3D ; gerçekten ilgi çekici, belirtmiş olduğum gibi. Biraz da ekran büyüklüğünün 4.3" olması, çekiciliği arttırıyor. Ucuz olacağını bilsem , HTC Evo 4G'nin gelmesini beklerim. Benim için birinci planda hız ve işletim sistemi , 2. sırada şıklık ve ekran büyüklüğü geliyor.

Android işletim sisteminin ; Windows Mobile'a nazaran, belirgin olan artıları neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 24 Mayıs 2010; 16:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Orijinalden alıntı: barisozer83

windows mobile in pek stabil olduğunu düşünmüyorum. uygulama hatası takılmalar vs. sık oluyor . android daha hızlı daha stabil ve görsel olarak daha güzel bir sistem. touch flo3d ye gelince ben android marketteki programlarla,temalarla çok daha güzel bir ana sayfa oluşturabiliyorum :)

Cevabınız için , teşekkürler. TouchFlo 3D ; gerçekten ilgi çekici, belirtmiş olduğum gibi. Biraz da ekran büyüklüğünün 4.3" olması, çekiciliği arttırıyor. Ucuz olacağını bilsem , HTC Evo 4G'nin gelmesini beklerim. Benim için birinci planda hız ve işletim sistemi , 2. sırada şıklık ve ekran büyüklüğü geliyor.

Android işletim sisteminin ; Windows Mobile'a nazaran, belirgin olan artıları neler ?

1- Android Stabilite ve hız olarak daha iyi bence.
    2- Program desteğinin çok fazla ve çoğunun ücretsiz olması
    3-Windows mobile e göre daha sık güncellenmesi.

• HD2 göz alıcı fakat windows mobile 6.5 sürümü ile çok kötü durumda.. Ek olarak WM 7'nin de HD2'ye gelmeyeceği doğrulandı sanırım.
    Bunlardan dolayı Desire diyorum.. Desire garantili alabilsek gözümü kırpmadan Desire derdim ama HD2'de garanti avantajı var.

Bu arada soru Nexus One içinmiş :) Desire için söylediklerin Nexus One içinde geçeridir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jewel_ma20 -- 24 Mayıs 2010; 18:28:31 >
    Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?
    15 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.