Şimdi Ara

HTC : Galaxy S4 sonraki büyük fiyasko (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahahah HTC fanlara bak ya tasarım da tasarım. Teknolojiden bahsediyoruz tasarım da tasarım. Gidip fazladan 500 lirayı tasarıma veren adam ne diyecek ki? Siz de haklısınız. Samsung'un sunumu sonuna kadar izledim, HTC One falan dinlemez ezer geçer, arkasına bile bakmaz. Tasarımı da gayet hoş ve daha kullanışlı. Öyle kamera ve video özellikleri var ki ne Sony dinler ne HTC ne başka bir şey.
  • bedava yemek verdiyse bizim millet direk htc'ye koşar:)

  • HTC'ciler resmen troll'lük yaptılar lansmanda :) gece gece baya gülmüştüm

  • Sense rezaleti, bu tarihte 4.1.2 ile telefon çıkarma, yarım günlük pil ömrü. Al sana HTC.

    Samsung tasarım çizgisinden ödün vermemiş olsa da S3'ün en iyi yanlarını daha da iyileştirmiş. Çok iyi bir ekran, çok iyi pil ömrü, çok iyi kamera, onlarca yazılım ekstrası. Ve bunların hepsi daha ince ve daha küçük bir boyutta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse hakkını yemesin htc one gel beni al diyor alüminyum gövdesi 4.7 inç full hd ekranı hoparlör ü yeni yazılımsal özellikleri best audio sesi ne bileyim bu sene htc yapmış ancak üretim sıkıntısı satışta etkisini gösterememesine neden olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoraZ

    quote:

    Orijinalden alıntı: denizci535
    quote:

    Orijinalden alıntı: WoraZ
    quote:

    Orijinalden alıntı: lazloo Malzeme konusunda htc hakli ama bu cihazin 8 cekirdekli islemcisi bile bircok kullaniciyi kendine cekecektir. Ha s600 e fark mi atiyor bilmem ama su an s4 alacagim en son cihazdir.
    8 çekirdekli işlemcisi yok ki S4ün? Ekran kartından bahsediyorsun sanırım hocam.
    4+4 islemci...
    8 çekirdekli mi oluyor o zaman işlemci?


    4+4=4 değil sanırım. 4 Cortex A9, 4 adet de Cortex A15 çekirdeğe sahip 8 çekirdekli işlemcisi var. ARM'nin big.Little teknolojisini kullanıyor. Araştırabilirsin.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

    quote:

    Orijinalden alıntı: WoraZ

    quote:

    Orijinalden alıntı: denizci535
    quote:

    Orijinalden alıntı: WoraZ
    quote:

    Orijinalden alıntı: lazloo Malzeme konusunda htc hakli ama bu cihazin 8 cekirdekli islemcisi bile bircok kullaniciyi kendine cekecektir. Ha s600 e fark mi atiyor bilmem ama su an s4 alacagim en son cihazdir.
    8 çekirdekli işlemcisi yok ki S4ün? Ekran kartından bahsediyorsun sanırım hocam.
    4+4 islemci...
    8 çekirdekli mi oluyor o zaman işlemci?


    4+4=4 değil sanırım. 4 Cortex A9, 4 adet de Cortex A15 çekirdeğe sahip 8 çekirdekli işlemcisi var. ARM'nin big.Little teknolojisini kullanıyor. Araştırabilirsin.

    4 tane A9 degil, 4 tane A7 + 4 tane A15

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xperia Z hala popülerliğini koruyor. S4 gerçekten fiyasko.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ho bey, Hoh gibi konuşmuş.
    Hangi modelleriyle hangi galaxy S serili modeli satışta yada donanımda geçtiler de eleştiri yapıyor??
    Bu yıl da her yıl olduğu gibi her konuda arkalardan takip ederler S4'ü.
    Ho'nun ki tutuştu galiba.
    Hele cihazlarını birde pahalıya satarlar ya oda ayrı bir konu.
    Bulunmaz hint kumaşı mübarek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 15 Mart 2013; 10:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizler ne bekliyordunuz anlamıyorum. adamlar moda yaratmıyor. samsung'unn bir çizgisi var ve o çizgide gidiyorlar. niye mi çünkü adamlar kullanışlılık odaklı telefonlar yapıyorlar. evet arkanın kapak olması bir şıklık sunmamış ama bu zaten biliniyordu. fakat kenar çerçeve sanki daha köşeli ve hafif parlak geldi gözüme, inşallah öyledir. eğer öyleyse cihazın şık olmasına yeter, arkası çok da önemli değil. bana göre en önemli artıları 2600 mah pil ki bence mobil olan herkesin önemsediği en önemli donanımdır. ayrıca yazılımsal güzel artılar katmışlar cihaza ve ekran büyümesine rağmen boyutlar s3 ile aynı kalmış ve şıklaşmış. bekleyip görmek lazım neler sunacak. ben cihaz piyasaya çıkıp nihai kullanıcı yorumları düşmeden hiç bir cihazı şöyledir böyledir bir taraflara çıkartıp bir taraflara sokmam . bekleyip göreceğiz kim daha iyisini sunmuş diye. aslında xperia z ile sony 2600 yada 3000 mah pil sunabilseydi bu yarışta öne çıkabilme ihtimali vardı fakat şu haliyle biraz sanki geride. kasa kalitesi muhteşem olmasına rağmen. neyse dediğim gibi bekleyip göreceğiz hangi firma haklı çıkacak ama sanırım samsung yine parsayı toplayacak sunduklarıyla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozok_53_45

    Siz gidin once cihazı üretmeyi becerin htc one daki çigir acan teknoloji neymis biri bana soylesin o kötü kamera mı yoksa yetmeyen pil mi ?

    O degilde HTC ONE bataryasina çamur atanlar nerde test etmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine en çok satan telefon olur ;) HTC ve Sony yine rakip olamaz çünkü

    -Rom root kolayığı
    -Samsung un yazılım güncellemeleri
    -bu boyuta göre 2600 mah pil
    -s3 boyutunda olmasına rağmen 5" ekran
    -amoled ekran
    -sd card desteği 64+64 :)
    -Çok sağlam bir kamera

    Say say bitmez. Ötekilerde ne var?
    HTC: ses çıkışı ve değişik kamerası(daha tam test edilmedi)
    Sony: kapakçıklı telefon ve su geçirmeyen gövde

    Bunlar mı s4 modelinden daha çok satacak? Kim inanır?

  • Bu forumda ki Htc ve Sense yorumları yüzünden Htc yi o kadar merak ettim ki (elimde s3 varken) sıfırı 1000 - 1.200 tl ye S3 alınabiliyorken, 2000 tl One x plus aldım. (Buradan marka takıntım olmadığını anlayabilirsiniz.)

    One X+ ı sattım ve s3 bana kötü gelecek sanarak tekrar kullanmaya başladım. Şunu anladım; Htc de Sense de tamamen abartı ve hikayeden ibaret. Ve iddia ediyorum Samsung un beğenilmeyen arayüzü sense den bana göre çok daha iyi ki S4 ile daha da iyi hale geldiği söyleniyor.

    Hatta forumdan bir kaç arkadaşa Pm ile sordum; yahu One x+ kullanıyorum sense sense diye anlatılan abartılan şey ne Allahaşkına? Sense de başka arayüzlerde olmayan ne var? Nedir bu abartılan? İşin garip tarafı Htc Htc diye forumda beraber bu cihazı bekleyen arkadaşların bir çoğu benden önce sattı telefonu.

    Bu yorumu karalama adına yapmıyorum. Asla böyle bir saplantım olmadı, olamaz da. Bu yorumu neden yapıyorum; elinde S3 veya s2 olup da şu abartı Htc ve sense yorumlarına kanıp masraf edip kimse Htc ye geçmesin. Benim maddi sıkıntım yok. Merak ettim ve merakımı giderdim. İlla değiştirecekseniz Samsung kullanan Samsung dan devam etsin. Samsung u severek kullanan bir kişini Htc de mutlu olacağına inanmıyorum.

    Şöyle bir açıklık da getireyim; Samsung ve Htc amiral gemileri aynı fiyat olsa eyvallah. Belki seçim için düşünebilirsin, mantıklı. Ancak arada 800-1000 tl fark var ve Htc bu farka kesinlikle değmez demek istiyorum, büyük hata!

    Ben şahsen s4 ü kesinlikle alacağım. Ve Iphone un lider olduğu zamanlarda Iphone dan nasıl şaşmadıysam şu an da Samsung dan şaşmayacağım. Olur da bir gün Samsung un Iphone a yapığını bir firma Samsung a yapar direk o cihaza geçerim.

    Eminim ki bu forumda olumsuz yorum yapan ve telefon ihtiyacı olan insanların da %80 i s4 alacak. Çünkü Htc One ın üretimi gecikti, Türkiye ye gelmesi daha da gecikecek. Geldiği zaman Avea gibi tekel bir firma tarafından getirilecek ve fahiş bir fiyattan satışa sunulacak. O zamana kadar s4 ile One arasında gene fiyat bakımından uçurum olacak. Bunları ben ve one x+ bekleyen arkadaşlar yaşadık bu forumda.




  • Amoled ekranları övenlere şaşıyorum samsung kullandım adamların yüzleri domates gibiydi renkleri aşırı abartılı gösteriyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare70

    Amoled ekranları övenlere şaşıyorum samsung kullandım adamların yüzleri domates gibiydi renkleri aşırı abartılı gösteriyor

    oyunlarda ve filmlerde amoled rakipsiz derecede onde.
    normal olarakta fena degil.
    her türlü lcdye terchi ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreyzc

    BAZI ARKADAŞLAR ÇOK HAKLI.. PERFORMANS NEDİR? BİRİ BİR İŞİ 10SANİYEDE YAPIYORSA DİĞERİ 9.7 SANİYEDE YAPINCAMI İYİ OLUYOR. OTURUPTA MİLİ SANİYELERİMİ YARIŞTIRICAZ YOKSA AYNI ZAMANDA PİLİNİN NEKADAR SAAT GİTTİĞİ Mİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN? AYRICA BU PARALARA BU TELEFONLARI PİYASAYA SÜRÜYORLARSA Kİ HEPSİ SONUÇTA AKILLI TELEFON PERFORMANSLAR AYNI. YADA MANUEL KULLANICILAR NEYİ NASIL FARKEDİCEK. DAHA ÖNEM KAZANAN NOKTA TASARIM OLMALI. BRAVO İPHONE,HTC ONE, VE SONYE BENCE...

    Olay budur.
    Neredeyse tamamen aynı özellikleri sunan cihazlar bunlar.
    Estetik bence çok önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Yine en çok satan telefon olur ;) HTC ve Sony yine rakip olamaz çünkü-Rom root kolayığı-Samsung un yazılım güncellemeleri-bu boyuta göre 2600 mah pil-s3 boyutunda olmasına rağmen 5 ekran-amoled ekran-sd card desteği 64+64 :)-Çok sağlam bir kameraSay say bitmez. Ötekilerde ne var?HTC: ses çıkışı ve değişik kamerası(daha tam test edilmedi)Sony: kapakçıklı telefon ve su geçirmeyen gövdeBunlar mı s4 modelinden daha çok satacak? Kim inanır?


    Htc One;
    Sense 5.0
    Blink Feed
    Htc Zoe
    Htc boom sound
    Beats Auido
    Çift Hoparlör Stereo Ses
    Ultrapixel Camera
    Çekme sorunu olmadan tamamen alimunyum gövde
    Snapdragon 600 işlemci

    Daha sayayım mı?

    Burada fanlık yapınca ücret falan mı alıyosunuz, yada samsung çok satsa sanane htc satsa sanane. Bırakın da insanlar istediğini alsınlar. Öyle bi noktaya getirdiniz ki artık insanları seçiminden dolayı bile yargılayabiliyorsunuz.





  • htc one x e batarya koymayı unutup one x+ yı piyasaya süren adamlara bak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

    Bu forumda ki Htc ve Sense yorumları yüzünden Htc yi o kadar merak ettim ki (elimde s3 varken) sıfırı 1000 - 1.200 tl ye S3 alınabiliyorken, 2000 tl One x plus aldım. (Buradan marka takıntım olmadığını anlayabilirsiniz.)

    One X+ ı sattım ve s3 bana kötü gelecek sanarak tekrar kullanmaya başladım. Şunu anladım; Htc de Sense de tamamen abartı ve hikayeden ibaret. Ve iddia ediyorum Samsung un beğenilmeyen arayüzü sense den bana göre çok daha iyi ki S4 ile daha da iyi hale geldiği söyleniyor.

    Hatta forumdan bir kaç arkadaşa Pm ile sordum; yahu One x+ kullanıyorum sense sense diye anlatılan abartılan şey ne Allahaşkına? Sense de başka arayüzlerde olmayan ne var? Nedir bu abartılan? İşin garip tarafı Htc Htc diye forumda beraber bu cihazı bekleyen arkadaşların bir çoğu benden önce sattı telefonu.

    Bu yorumu karalama adına yapmıyorum. Asla böyle bir saplantım olmadı, olamaz da. Bu yorumu neden yapıyorum; elinde S3 veya s2 olup da şu abartı Htc ve sense yorumlarına kanıp masraf edip kimse Htc ye geçmesin. Benim maddi sıkıntım yok. Merak ettim ve merakımı giderdim. İlla değiştirecekseniz Samsung kullanan Samsung dan devam etsin. Samsung u severek kullanan bir kişini Htc de mutlu olacağına inanmıyorum.

    Şöyle bir açıklık da getireyim; Samsung ve Htc amiral gemileri aynı fiyat olsa eyvallah. Belki seçim için düşünebilirsin, mantıklı. Ancak arada 800-1000 tl fark var ve Htc bu farka kesinlikle değmez demek istiyorum, büyük hata!

    Ben şahsen s4 ü kesinlikle alacağım. Ve Iphone un lider olduğu zamanlarda Iphone dan nasıl şaşmadıysam şu an da Samsung dan şaşmayacağım. Olur da bir gün Samsung un Iphone a yapığını bir firma Samsung a yapar direk o cihaza geçerim.

    Eminim ki bu forumda olumsuz yorum yapan ve telefon ihtiyacı olan insanların da %80 i s4 alacak. Çünkü Htc One ın üretimi gecikti, Türkiye ye gelmesi daha da gecikecek. Geldiği zaman Avea gibi tekel bir firma tarafından getirilecek ve fahiş bir fiyattan satışa sunulacak. O zamana kadar s4 ile One arasında gene fiyat bakımından uçurum olacak. Bunları ben ve one x+ bekleyen arkadaşlar yaşadık bu forumda.

    +1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sufflee

    Bana Göre ben telefon alacağım zaman bana kaç saat kesintisiz performans sunucağıdır cünkü şarzı bittiken sonra isterse 30 cekirdekli olsun fayda yok burada samsung bir adım onde görünüyor tabi cihazlar tam test edilmeden bişi söylemek yanlış

    Bence çok mantıklı bir yaklaşım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.