Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Çok teşekkürler..

Ben şu an viber ve gsam battery programlarını sd karta gönderebildim.. daha önce oneclick yüklemiştim ama daha sonra fabrika ayarlarına geri dönmüştüm.. hala oneclick duruyor mu acaba?

Bir de birinci sayfadaki root ve rom işlerinde bir hata olursa veya hoşumuza gitmez sıkıntı yaşarsak ilk haline dönüş mümkünmü?

Veya bu işlemleri yaparken geri dönüşü olmayan hata yapmamız mümkün mü?

Biraz karışık geldi işlemler, daha önce iphone için jailbreak çok yaptım ama bu işlemelr daha karışık sanki..

Tşkler..

Arkafaşım; Rom ve root işlemleri aynı iphone'ye jailbreak yükleyipte telefonun tüm ayarlarını kendi haklarınıza kazandırmış oluyorsunuz ve istediğiniz kadar özelleştirebileceginiz user yetkisine sahip oluyorsunuz. Her işin sakıncaları olduğu gibi bu işlemlerde de aynı sakıncalar sahip ama her işe aman bu kırılır, aman bu bozulur diye bi yaklaşıma sahipseniz bu işlemlere girişmeyin.
    Ben telefonu vodafone kampanyasından garantili aldım 2inci ayına varmadan rom attım ve diğer aylarda da çeşitli rom denedim ve halen denemelerim sürüyor :)
    Telefonu birkere rootladınmı rom atması çok daha kolay olmaktadır.
    Telefonu root ve rom attığınızda garantisi gider bunu baştan belirteyim ve orjinal Rom' u yüklemekte biraz meşagatli bir iş (custom romlar zip uzantılı) orjinal romlar ise bildiğimiz exe(windows instalation uzantısı) uzantılıdır.
    Onecilick programı ve root ve rom atamayla ilgili derlemeleri akşam upload ederim.
    Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 9 Temmuz 2013; 18:00:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok tşkler yardımın ve paylaşımın için bekliyorum.. sağolasın
  • quote:

Çok tşkler yardımın ve paylaşımın için bekliyorum.. sağolasın

Buyur arkadaşım; burdan > Super One Click proğramı ve burda da Super one Click anlatım ve burda da GEREKLİ ANLATIM mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 10 Temmuz 2013; 14:31:13 >

• Çok tşkler ama program linki kaldırılmış :/
  • quote:

Çok tşkler ama program linki kaldırılmış :/

Rica ederim, linki yeniledim..
  • Tamam aldım.. acaba superoneclick için rom root işlemi gerekiyor mu? Yoksa direkt yapabilir miyiz kurma işlemini?

Emeklerin için tşk ederim..
  • quote:

Tamam aldım.. acaba superoneclick için rom root işlemi gerekiyor mu? Yoksa direkt yapabilir miyiz kurma işlemini?

Emeklerin için tşk ederim..

Super One Click için root yapabilirsin ama öncelikle proğramı bilgisayara kurman lazım ve altta kısa anlatım ile devamet ve resimli anlatım içinde yukarıdaki mesajda linkte mevcut.

2)Telefonumuzun uygulamalar kısmından geliştirmeye gelin ordaki USB Hata
    Ayıklama ve Sahte Konumlara izin ver yeri işaretli olsun.

3)SuperOneClick klasörüne girip SuperOneClick.exe ' yi çalıştırıyoruz, pc'niz win7-win8 ise Yönetici olarak çalıştırıyoruz.
    (Açılınca Donate felan diyecektir Donate Later'a basın)

4)Telefonumuzu USB ile bilgisayara bağlıyoruz.

5)Exploit yazan kısımda Auto'yu seçin.(Oynamamışsanız Auto yazıyorsa hiç ellemeyin.)

6)ROOT 'a basıyoruz ve Her şeyi Programa bırakıyoruz.
    Telefonumuz Reset atarsa ve Superuser uygulaması geldiyse işlem başarılıdır.
    (Program Test diyecektir ben test için evet dedim, telefonda gri bir kutu içerisinde superuser felan yazdıysa başarılıdır, test'e hayır da diyebilirsiniz.
    Telefonumuza Superuser Uygulaması geldiyse tamamdır.)

• quote:

Çok teşekkürler..

Ben şu an viber ve gsam battery programlarını sd karta gönderebildim.. daha önce oneclick yüklemiştim ama daha sonra fabrika ayarlarına geri dönmüştüm.. hala oneclick duruyor mu acaba?

Bir de birinci sayfadaki root ve rom işlerinde bir hata olursa veya hoşumuza gitmez sıkıntı yaşarsak ilk haline dönüş mümkünmü?

Veya bu işlemleri yaparken geri dönüşü olmayan hata yapmamız mümkün mü?

Biraz karışık geldi işlemler, daha önce iphone için jailbreak çok yaptım ama bu işlemelr daha karışık sanki..

Tşkler..

Aslında çok basit...

1.mantıken önce telefonun kilidini kaldırıyorsun...

sonra geri yukleme menusu oluşturuyorsun...

sonrasında ise istediğin her türlü romu kurabiliyorsun...

sana karısık gelecek olan muhtemelen 1. dir...Ondada bir sorun oluşursa hemen yardımcı oluruz...

2.si ise telefonu brick etme durumu Htc lerde kolay kolay olan birşey değil..Samsung gibi olsa odin gibi araçlarla yanlış yapıldığında cihaz brick olabilir...

ama her ne kadar yanlıs da yapsanız ses kısma+guc tusuna basılı tuttugunuzda hboot acılıyorsa sorun yok her turlu duzeltılebılır demektir...

3. size ilk sayfadaki romu pek önermem...Xda dan yada diğer arkadaşların paylaştığı romlar cok daha güncel...Rom konusunda bende yardımcı olabilirim...

Son olarak ise cihazınıza eski Cwm recovery yüklemeyin.Mümkün oldugunca son sürümleri kullanın...Çünkü ext 4-3 destekleri olmuyor bazı CWM ların...

ben size dokunmatik desteği de bulunan Philz Recovery mod öneririm (Cwm 6 tabanlıdır)...

Not: Benim bildiğim kadarıyla cihazlar Relock oldugunda tekrar garanti kapsamına giriyor...Yani tekrar orjinal roma ve yapıya dönebilmek mümkün...(yanlısım varsa arkadaslar duzeltsınler...)

• Çok tşkler arkadaşlar..
  • Antutu puanım jarvis kernel v2 yükle ama hala klavyede donmayı çözemedim.Hangi romu kullandıysamda mesaj yazarken çok zorlanıyorum.
     HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

Bu da 3. deneme arkadaşlar...

sizlerden de puanları bekliyoruz

MiniCm10 la Cm10 arasında tam olarak ne fark var.Performans açısından rahatlıyor mu kurmamı önerir misiniz ?

• mardonius kullanıcısına yanıt
    Aslında çok buyuk farklar yok..Fakat performans acısından 2 tık onde dıyebılırım...Cunku entegre olarak calısan herhangı bır uygulama yok...

Gps uygulamaları gıbı yada bırcok bılınmeyen share ozellıklerı kaldırılmıs optımıze edılmıs halı...

Hepsınden onemlısı minicm10 un cm10 beta 6 dan sonra yayınlanmıs bırcok ozellıgın fıxlenmıs olmasıdır...

Ben her sekılde onerırım...son zamanlarda 'linaro' olayı ıle ılgılenıyorum...Onu da test ettıkten sonra burada yayınlayacagım...

O da minicm10 uzerıne adreno 200 gpu nun yeni driver i...su an gozlemledıgım performans olarak 1 tık ılerıde...ama stabılmıdır bunu zaman gosterıcek....

Size oneri sıram su sekılde...

-MiniCm10 (Aosp 4.1.2) 420mb ram

-gapss 4.1.2 stripped edition

-Jarvis kernel v2 877mhz overclock (sd-data ve sd-cache alan gerektırır)

-adreno 200 gpu driver

...Saygılar...
  • Çok teşekkür ederim yakın zamanda onu da kullanırım.Bende jarvis kernel v2 kullanıyorum.Klavyede donma sorunuda düzeldi kendi kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardonius -- 13 Temmuz 2013; 18:32:46 >
  • arkadaşlar ben bu telefondan almayı düşünüyorum. şarjı nasıl gidiyor ? tavsiye edermisiniz ? amacım telefonu laptopa bağlayıp hattımdaki bedava interneti kullanmak. GPS özelliği varmı. oyun falan hikaye arasın mesaj atsın internete girsin yeter ve en önemlisi şarj süresi.
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Cihaz segmetine göre yeterli...fakat 0 felan bulduysanız 500 lira verilecek cinsten bir cihaz değil...Huawei g301 çok daha doğru bir seçim olur o segmentte...ideos da bulunabilir.

fakat 2. elden max 250 tl ye kadar alınabilecek iş gören bir cihaz...bu fiyat aralığında kesinlikle önereceğim cihazdır...

şarj süresi yeterli Gps mevcut...

Stock hali pek bir performans sunmasa da modifiye etmeye yatkın...

en büyük eksisi 100mb dahili alana sahip olmasıdır...fakat o da custom romlarla çözülebiliyor...
  • hepsiburada da 330 tl. internette 300e kadar satan yerler var.
  • Aldığınız paraya deydi mi beyler?Ona göre.
  • hepsiburadadan siparişi verdim 330 tl hemde 7gün şartsız iadesi var 6ay taksit kargo bedava. alıp kullanacağım beğenmezsem iade ederim diye düşündüm nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

hepsiburadadan siparişi verdim 330 tl hemde 7gün şartsız iadesi var 6ay taksit kargo bedava. alıp kullanacağım beğenmezsem iade ederim diye düşündüm nasıl ?

Hayırlı olsun güzel düşünmüşsün, ben ikinci eli 250 tl aldım, bir sorun çıkmadı çok şükür :) iade aldıysan daha iyi, memnun kalmazsan iade edebilirsin
  • Arkadaşlar 1.3 ghz overlock yapmak için jaggy rom ve kernelini yükledim, şöyle bişey farkettim bu overlock maalesef sözde imiş, antutu test ettim hiçbir değişiklik yok, 3800 puan alıyorum 800 mhzde aynı 3808 puan aldım, anladımki overlock felan hikaye imiş bu romda. duyurulur
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.