Şimdi Ara

HTC EVO 3D BATARYA GRİ RENK-ÜNLEM İŞARETİ SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 1 haftadır telefonumda sağ üst köşedeki batarya göstergesinde ara ara renk yeşilden griye dönüşüyor ve içinde ünlem işareti çıkıyor, batarya bitmeye yakın kendi kendine kapanıyor ve açıldığında yüzdesi 4-5 ken 30 falan gösteriyor. Bu neden oluyor, yarın garantiye vermeye düşünüyorum, kvk mı yoksa genpa mı daha hızlı yollar. En son 5800 telefonumu kvk ya vermiştim ve ufak bir kalem sorunu olmasına rağmen 1 ayda gelmişti, genpa da bu kadar bekletiyor mu?

• aynı problem bende de oluştu neden olur acaba?? bataryada sorun varsa telefonun hiç açılmaması lazım yada ani olarak kapanması lazım ama kapanma olmuyo, gri renkte ünlem işareti oluyo bir süre sonra yeşile dönüyo ünlem kalkıyor. yok mu bilgisi olan??
  • aynı sorun bendede var hocam nasıl çözdünüz ?
  • Merhaba arkadaşlar benim telefonda da aynı sorun var bir çözüm bulabildiniz mi? Bulduysanız yardımcı olabilirmisiniz...
  • arkadaslar once bataryanizi degistirmeyi deneyin.buyuk ihtimal bataryadan kaynakli.orjinalden baska bataryada kullanmayin htc modelleri her bataryayi kabul etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.