Şimdi Ara

HTC EVO 3D AKSESUAR!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
10.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm
  • PM'ler cevaplandı. Satışlara son hız devam. Alan memnun satan memnun :)
  • merhaba...abi...ararsan sevinirim...birkaç malzeme alacamda..sensation..için...543 3340000..
  • pm
  • PM'ler cevaplandı.
  • selamünaleyküm kardeşim bana htc explorer kalem ekran koruyucu batarya ve kılıf lazım sende varmı sana nasıl ulaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin akbaş

selamünaleyküm kardeşim bana htc explorer kalem ekran koruyucu batarya ve kılıf lazım sende varmı sana nasıl ulaşırım

Malesef explorer için sadece kalem ver bende. Başka bir şey satmıyorum.
  • tamam eline geçerse takipteyim bana yedek batarya orjinal kulaklık uygun olursa alırım
  • Kalem hakkinda bi soru sorucam. Bende htc sensation ve hd2 var, 1kalem ikisinede uyumlumu bide ekranlarda film koruyucu var kalem algilamama sorunu olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Kalem hakkinda bi soru sorucam. Bende htc sensation ve hd2 var, 1kalem ikisinede uyumlumu bide ekranlarda film koruyucu var kalem algilamama sorunu olurmu

Kalemler iki ekrana da uygun. Ekran filmi etkilemiyor.
  • evo 3d ile saensation batarya aynı mı. evo 3d nin bataryası sensationa takılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordneo

evo 3d ile saensation batarya aynı mı. evo 3d nin bataryası sensationa takılır mı?

Evet takılabiliyor sorun olmaz.
  • Bir adet pm gönderildi
  • Kulaklık ve usb yuvası için plastik tıpa varmı (Evo 3D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugai

Kulaklık ve usb yuvası için plastik tıpa varmı (Evo 3D)

HTC modellerde hiç öyle bir şeye rastlamadım. Zaten toz sorunu olmuyor o kısımlarda. iPhonelarda var o tıpalardan toz kaçınca home tuşunu ve kilit tuşunu bozuyor ama bizimkilerde bir şey yok. Dolayısıyla gerek yok zaten tıpaya bana göre.
  • takip lazım olacak iyi satışlar hocam
  • SİLİKON SİYAH KILIF + 2 KORUMA FİLMİ 12 TL BU FİYATA İMKANSIZ! bana bu silikon desenli kılıftan lazım kapıda ödeme ile gönderirsen alıcam hocam.

edit: yalnız hocam ben bu forum da mesajlaşmaktan pek anlamıyorum iletişim için eklersen sevinirim bymnc369@hotmail.com

arkadaşın bu işi bırakmış olmasından korkmuyo değilimhttp://htcaksesuar.web.tr/urun/623-HTC-EVO-3D-S-Line-Silikon-Kilif.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |M|N|Ç| -- 3 Haziran 2012; 23:01:37 >

• Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsusho -- 4 Haziran 2012; 8:27:32 >
  • pm attım...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.