Şimdi Ara

HTC EVO 3D AKSESUAR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
10.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nevz@t

PM attım

PM cevaplandı. İlan aktif
  • 2 batarya daha sanalpazar üzerinden satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat05 -- 15 Şubat 2012; 22:16:04 >
  • SON 1 TANE SİYAH HTC EVO 3D KILIFI KALDI ARKADAŞLAR. TEKRAR BATARYALAR VE KILIF ULAŞACAK ELİME ACELE EDİN.
  • Güzel alışveriş oldu gerçekten elime ürünler cabuk ulaştı güvenilir bir arkadaşımız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onealss -- 19 Şubat 2012; 10:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onealss

Güzel alışveriş oldu gerçekten elime ürünler cabuk ulaştı güvenilir bir arkadaşımız :)

Güle güle kullanın. Siparişten 24 saat geçmeden elinize geçmiş :) Bir şey lazım olursa yine beklerim. Herkesi de beklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat05 -- 19 Şubat 2012; 11:48:17 >
  • EVO 3d icin degisik kilif getiricenmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

EVO 3d icin degisik kilif getiricenmi?

EVO için henüz çok farklı çeşitlerde kılıf üretimi yapılmıyor. Ne varsa iphone için var piyasada. Siyah silikon ve plastik delikli getirtiyorum.
  • pm yolladım.
  • PM cevaplandı. İlan aktif. Fiyatlar süper!
  • Arkadaşlar bu yan sanayici yüksek mA'lı bataryalar için büyük bir arka kapak kullanmak gerekiyor. Bununla alakalı bir sorum olacak Bu kapağı kullanırsak kapaklı kılıfları kullanabiliyormuyuz Yani içine sığıyormu?
  • Orjinal çekmeli deri kılıf eklendi!
  • resmi sitesi sanıırm
    www.htc.web.tr
    htc aksesuar

Htc türkiye aksesur
  • Resmi değil resmi görünüm verilmiş bir site. Zaten benim fiyatlarım daha uygun..
  • Takip
  • pckopat05 nicki arkadaştan 1 adet orjinal evo 3d bataryası aldım. Bataryayı test etme imkanım da oldu. Batarya gerçekten orjinal. Hiç tereddütünüz olmasın. Çin malı orjinal çakmaları gibi değil. İyi satışlar.
  • Çok teşekkürler yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için. Her zaman bekleriz.
  • p.m
  • PM cevaplandı yarın gönderim yapılıyor
  • PM
  • PM cevaplandı. İlan aktif. Alanlara hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.