Şimdi Ara

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
10.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    DİĞER SİTELERDEKİYLE AYNI ÜRÜNLERİ UCUZA
    SA-TI-YOR-UZ

DAHA UCUZA BULURSANIZ LÜTFEN PM OLARAK BANA HABER VERİN BEN FİYATI DAHA DA DÜŞÜRMEYE ÇALIŞCAM!!!

SANALPAZARDAN ALANLAR İÇİN BAZI ÜRÜNLERDE KARGO BEDAVA! DİĞERLERİNDE TÜM TÜRKİYEYE YURTİÇİ KARGO İLE 3 TL!!!

İSTEYEN İÇİN SANAL PAZAR DÜKKANIM TIKLAYIN

Stoklarımızı sorgulamak için PM atınız.

HTC EVO 3D Orjinal Batarya 1730mAh + 2 Film Bedava

FİYAT: 50 TL

HTC Sensation Orjinal Batarya 1730mAh + 2 Film Bedava

FİYAT: 50 TL

Batarya A.B.D. den temin edilmekte olup orjinal HTC üretimidir. Kutusuzdur.

Batarya BA S590 kodlu avrupa versiyonu ile aynı olup A.B.D. den temin edildiği için BG 86100 model numarasına sahiptir.

Piyasada 1800-2000mAh gibi gerçek olmayan kapasite ambalajları ile satılan pillerin hiçbiri üzerlerinde yazan değerlere ulaşamamaktadırlar.

Orjinal batarya nasıl anlaşılır?

1. Batarya üzerinde benzersiz seri numarası bulunur.
    2. Batarya üzeri kaplama kusursuz ve baskı hatasızdır. Seri numarasının bulunduğu kısım beyaz olmayıp grimsi renklidir.
    3. Plastik kalıp (yan kesim çizgileri) tüm orjinal HTC bataryalarda aynıdır.

Satılan bataryanın neden kutusu yok?

Büyük tedarikçilere toptan satışlarda oem yani kutusuz teslim edilir. Bazı firmalar kendi hazırlattıkları kutularla sattıkları gibi bazıları da fiyat ve kargo avantajı nedeniyle kutusuz satmaktadır. Bu nedenle iki kıtadaki kutular birbirinden farklıdır. İlandaki ürün A.B.D. deki tedarikçiden kargo avantajı nedeniyle kutusuz temin edilmiştir.

------------------------------------------------------------------------------------

HTC EVO 3D VE SENSATION UYUMLU. AYNI BOYUTLARDA BÜTÜN HTC'LERE UYUMLU! %100 ORJİNAL KUTUSUNDA ÇEKMELİ DERİ KILIF.
    İÇ KISMINDA YUMUŞAK MALZEME TELEFON İÇİN TAM UYUMLU TAM KORUMALI.
    HTC Deriden Üretilmiş İçi Yumuşak Ped Kaplı Mükemmel Şık Bir Kılıftır
    Cihazınızı Çağrı Anında ve İhtiyaç Duyduğunuzdan Kılıfta Bulunan Çekme ipi Sayesinde Pratik Bir şekilde Çıkartabilirsiniz

Yüksek kalite
    Deri seçimi ve dikiş ve kalıp kesim işçiliğinde yüksek kalite

Tam uyum
    Baskısı ve kesimi ile telefonunuzun tasarımına tam uyum.

Genel Özellikler
    Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maksimum korur
    BOL MİKTARDA STOKLU!

FİYAT 25 LİRA + 2 KORUMA FİLMİ!!SANALPAZARDA KARGO DAHİL 30 TL!
    Resimler kendi çekimimiz.

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

------------------------------------------------------------------------------------

SERT PLASTİK DELİKLİ KILIF SİYAH RENKLER GELDİ! SADECE 10 TL

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

ELİMDE TOPLAM 10 TANE SİYAH VE BEYAZ PLASTİK 10 ADET DE SİYAH SİLİKON SENSATION KILIFI VAR PİYASADAKİ EN UCUZ FİYAT: 15 LİRA+ 2 FİLM. SANALPAZAR ÜZERİNDEN KARGO BEDAVA!

Ayrıca ekran koruma filmleri 5 tanesi 8 lira 3 tanesi 6 lira.

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

SİLİKON SİYAH KILIF + 2 KORUMA FİLMİ 12 TL BU FİYATA İMKANSIZ!
     HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

YÜKSEK KAPASİTELİ 1800 mAh BATARYA. FİYAT 15 TL ORJİNAL BATARYA DEĞİLDİR.

HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

DOKUNMATİK KALEM 5 LİRA!
     HTC EVO 3D AKSESUAR!!!

100 ADET STOKTA EKRAN KORUMA FİLMİ TANESİ 5 TANESİ 8 TL CLEAR EKRANI KESİNLİKLE MATLIK YOKTUR BULANIK GÖSTERMEZ CAM GİBİ GÖSTERİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat05 -- 1 Haziran 2012; 20:42:52 >

• hocam 3500 mh olan batarya orjinal batarya ile ebat olarak aynı değil değil mi ? extradan bir daha arka kapak takmak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubakaterm

hocam 3500 mh olan batarya orjinal batarya ile ebat olarak aynı değil değil mi ? extradan bir daha arka kapak takmak gerekiyor ?

Evet batarya yüksek kapasiteli olduğu için batarya normalden kalın arka kapakla birlikte satılıyor. Zaten öyle bir batarya ancak uzun süre seyahatteyken yolculuktayken piknikteyken vs. kullanılır. Elektrik imkanının olmadığı yerde. Onun haricinde 1800 lük yedek batarya kullanılır.
  • İlan aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat05 -- 26 Mart 2012; 0:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat05

Niye kimse almıyor bakmıyor anlamıyorum ya sanki çok pahalı satıyoruz daha 3 kişiye satabildim. Millet o kadar pahalı yazıyor satılıyor burda en ucuz fiyatlardan veremiyorum

merhaba alıcıyım hem delikli kılıfı hemde 5 tane jelatinle batarya ve hafıza kartı düşünüyorum yurdışından getirmeniz kaidesi ile fakat ödemede sıkıntı oluyor parayı ne ben önce yatırırım nede parayı almadan siz ürünü gönderirsiniz ptt kapıda öededeliden başka çareniz yok eğer düşünürseniz pm ile irtibata geçelim

• Dostum ben de senden almak istiyorum, geçen gün de yazmıştım diğer ilanına.fakat cihazım yurt dışından satın alınacak, o yüzden haber bekliyorum yurt dışındaki arkadaşımdan.o telefonu satın aldığı an siparişi geçeceğim inşallah..
    bir de merak ettiğim şu var, 1 tane kılıf, 5 tane ekran koruyucu için İstanbul'a kargo ne tutar? Astarı bezini geçerse bize de yazık olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Niye kimse almıyor bakmıyor anlamıyorum ya sanki çok pahalı satıyoruz daha 3 kişiye satabildim. Millet o kadar pahalı yazıyor satılıyor burda en ucuz fiyatlardan veremiyorum

merhaba alıcıyım hem delikli kılıfı hemde 5 tane jelatinle batarya ve hafıza kartı düşünüyorum yurdışından getirmeniz kaidesi ile fakat ödemede sıkıntı oluyor parayı ne ben önce yatırırım nede parayı almadan siz ürünü gönderirsiniz ptt kapıda öededeliden başka çareniz yok eğer düşünürseniz pm ile irtibata geçelim

Hocam sizin paket hala hazır duruyor. Ben gittim ptt kargoya kapıda ödeme yaparsanız size vereceğim jelatinin değeri 8 tl benden 5 tl kesinti yapacaklar. Ben o kadar satış yaptım daha bi memnuniyetsizlik yok siz de parayı yatırsanız iş bankasına sorunsuz göndercem ben hatta isterseniz ben gönderirim takip numarasını veririm siz de parayı yatırırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Dostum ben de senden almak istiyorum, geçen gün de yazmıştım diğer ilanına.fakat cihazım yurt dışından satın alınacak, o yüzden haber bekliyorum yurt dışındaki arkadaşımdan.o telefonu satın aldığı an siparişi geçeceğim inşallah..
    bir de merak ettiğim şu var, 1 tane kılıf, 5 tane ekran koruyucu için İstanbul'a kargo ne tutar? Astarı bezini geçerse bize de yazık olur:)

Hocam senin 1 kılıf 8-9 lira 5 koruyucu 6 lira toplam 15 lira eder kargo ise en ucuz 5.5 tl eder toplam en fazla 20.5 TL ye tertemiz mallar başka yerde bulamazsınız bunu :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sizin paket hala hazır duruyor. Ben gittim ptt kargoya kapıda ödeme yaparsanız size vereceğim jelatinin değeri 8 tl benden 5 tl kesinti yapacaklar. Ben o kadar satış yaptım daha bi memnuniyetsizlik yok siz de parayı yatırsanız iş bankasına sorunsuz göndercem ben hatta isterseniz ben gönderirim takip numarasını veririm siz de parayı yatırırsınız.

pm attm

• quote:

quote:

quote:

quote:

pm attm

Pm cevapladım.

• İlan Aktif.
  • martın sonuna doğru kalırsa bnde alıcam bataryalardan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaidiaS

martın sonuna doğru kalırsa bnde alıcam bataryalardan..

Martın sonuna kadar kalmasa da size tekrar getirtiriz sorun yok
  • Hadi ya pahalıya satsak alırlar millet ucuz satınca bi iş var sanıyor halbu ki gerçek değeri bu dışarda çok pahalıya veriyorlar. Ben de mi fiyat arttırıyım
  • takip, kısmetse haftaya alıyorum cihazdan senin dükkana uğrayayım bir ara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: portege g900

takip, kısmetse haftaya alıyorum cihazdan senin dükkana uğrayayım bir ara :D

Her zaman hepinizi bekliyorum :)
  • Selam orjinal pil almak istiyorum.Daha yüksek mah pil bulma yada kullanma şansımız nedir.seffaf korumada istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimciliz

Selam orjinal pil almak istiyorum.Daha yüksek mah pil bulma yada kullanma şansımız nedir.seffaf korumada istiyorum.

Pm olarak cevapladım. Orjinal batarya olarak en iyisi 1730 mah kullanmak. Daha fazla mAh istiyorsanız 3500 mAh var yüksek kapasiteli yan sanayi ürünü.
  • İlan aktif arkadaşlar. Almak isteyenler için sürpriz indirimlerim de olacak PM atın!
  • PM attım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.