Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazdaki gpu 1080p de yetersiz kalıyor büuük ihtimal.
  • bende böyle hata veriyor........
     HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 22 Aralık 2013; 23:42:50 >

• ben şimdi gördüm arkadaşlar güncellemeyi ve başladım bana gelen güncelleme boyutu 555.06 MB olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

bende böyle hata veriyor........
     HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

Her seferinde aynı mi diyor?
    Factory reset yapmanızı öneririm.ama bütün programlar gider.yedek alın ilk önce.
    Sonra bir daha deneyin guncellemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fabrika ayarlarına dönerek yükledim 4.3...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

fabrika ayarlarına dönerek yükledim 4.3...

Hayırlı olsun

• Ok şazenuş sağol..peki kilidi kapatmanın en kolay yolu nedir..cihaz rootlu değil..sadece kilit açık başka birşey yüklemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarbar

Ok şazenuş sağol..peki kilidi kapatmanın en kolay yolu nedir..cihaz rootlu değil..sadece kilit açık başka birşey yüklemedim.

http://www.gogadgetx.com/how-to-relock-unroot-and-unbrick-htc-butterfly-tutorial/#

Kod:
    fastboot lem lock

• Ok saol

• Benim butterfly oyunlarda acayip kazıyor s3te böyle bir sıkıntı yoktu

• fabrika ayarlarına döndüğümden bu yana;
    msn adresime gelen tüm mesajlar telefon ekranında..
    nerede yanlış yaptım bilmiyorum..
  • lumia 925 mi HTC butterfly mı diyordum bugün butterfly ı inceledim ama fotoğraf çekimi iyi gelmedi..

butterfly kullanıcısı arkadaşlar;
    telefon şu anda tasarım olarak 1 numara ama kamera size göre de ortanın altında mı?
    bir de kullananlar olarak şarj durumu nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxman -- 29 Aralık 2013; 18:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxman

lumia 925 mi HTC butterfly mı diyordum bugün butterfly ı inceledim ama fotoğraf çekimi iyi gelmedi..

telefon şu anda tasarım olarak 1 numara ama kamera size göre de ortanın altında mı?
    lumia 925 mi HTC butterfly mı diyordum bugün butterfly ı inceledim ama fotoğraf çekimi iyi gelmedi..

ben HTC ONE'da kullandım..onu kamerası için sattım..
    butterfly ile çektiğim birkaç resmi paylaşayım..(hiçbir ayar yapılmadan çekildi resimler)

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 29 Aralık 2013; 23:35:41 >

• Arkadaşlar slm butterfly için xda daki 4.3 romları yükleyip deneyen varmı

• Ben butterfly almayı düşünüyorum fakat aklımda sorular var

Telefonun hoparlörleri nasıl? Htc one kadar güçlü mü?

Ve oyun performansıda önemli youtube dan ne kadar araştırsamda htc butterfly ile ilgili pek gameplay videosu bulamıyorum. Son çıkan yüksek grafikli oyunlarda kasma yaşanıyormu bu telefonda?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar
    Bunun hafıza kartı takılan modelidemi var benmi yanlış anladım.
  • lalala25 telefonun hoparlörü idare eder.oyun performansı fena değil..oyun önemliyse snapdragon 800 işlemcili modellere yönelmeni tavsiye ederim..

• Frontoza X920d modeline hafıza kartı takılabiliyor

• Arkadaşlar selam, telefonu değiştirme durumum var, bana Htc Butterfly önerir misiniz? Biliyorum artık eski bir model ama bütçem buna yetiyor maalesef. Tüm donanım özelliklerini biliyorum bana da uygun bu telefon ama aklıma batarya kapasitesi takılıyor. 2020 Mah batarya full hd ekran için oldukça az diye düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
  • Bu cihazın tasarımına hayranım türkiyeye buterfly s gelse kesinlikle alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.