Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

USB hata ayıklama kapalı olabilir mi?

yok hocam açık, az çok inglizcem var yabancıların forumlarını da okudum. hidistanda T-mobile G2 diye satılan telefonla aynı telefon sanırım bu desire Z yalnız onların metotları da calışmadı.
    htc nin geçen yıl yapmış olduğu bir uygulama güvenliği updatesi var ondan ötürü olabilecek bişi mi diye bakıyorum şimdi ama nafile. sanırım sonradan yapılan updateleri kaldıramıyoruz (en azından superuser olmadan)
  • ben de goldcardın kurulumu sırasında bır sıkıntı yasamıstım ve arastırdgımda 8gblık hafıza kartında sıkıntı cıkarıyormus 1gb lık taktım duzeldi. bence sende farklı bır hafıza kartına format atıp telefona takıp tekrar dene...

Orijinalden alıntı: azade_kral

ben de goldcardın kurulumu sırasında bır sıkıntı yasamıstım ve arastırdgımda 8gblık hafıza kartında sıkıntı cıkarıyormus 1gb lık taktım duzeldi. bence sende farklı bır hafıza kartına format atıp telefona takıp tekrar dene...

Bende zamanında eski 2gb lık bir kartla yapmıştım.

quote:

ben de goldcardın kurulumu sırasında bır sıkıntı yasamıstım ve arastırdgımda 8gblık hafıza kartında sıkıntı cıkarıyormus 1gb lık taktım duzeldi. bence sende farklı bır hafıza kartına format atıp telefona takıp tekrar dene...

elimde 4 gb lik bi kart var onu denicem şimdi, o olmazsa arkadaşlardan falan 1-2 gb kart arıcam sanırım

Orijinalden alıntı: Bahadir35

quote:

quote:

elimde 4 gb lik bi kart var onu denicem şimdi, o olmazsa arkadaşlardan falan 1-2 gb kart arıcam sanırım

Alıntıları Göster
    4 gb lik sd cardla denedim sonuç yine 0 hocam

• quote:

4 gb lik sd cardla denedim sonuç yine 0 hocam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilk defa rom yüklemeye karar verdim cm7 yazıyordu herkes şimdi cm10 gördüm xda hangisini tavsiye edersiniz en iyi rom diyebilceğimi bir rom var mı ve izlemem gereken adımların başlıklarını da söylerseniz sevinirim

1gblikle denedim

adb server didn't ack
    * failed to start daemon *

diye bir hata aldım, ne demek olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok

quote:

1gblikle denedim

adb server didn't ack
    * failed to start daemon *

diye bir hata aldım, ne demek olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok

Alıntıları Göster
    o sırada açık başka adb olduğunu belirtir o hata. Açık adb processlerini sonlandırmanız gerek.

• quote:

o sırada açık başka adb olduğunu belirtir o hata. Açık adb processlerini sonlandırmanız gerek.

Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. bi güncelleme falan yapmıştım sanırım ondan sonra root bu telefon için mümkün değil veya ben yapamıcam

quote:

Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. bi güncelleme falan yapmıştım sanırım ondan sonra root bu telefon için mümkün değil veya ben yapamıcam

Alıntıları Göster
    Ben Xperia Z aldıktan sonra Desire Z'yi android e alışması için eşime vermeye karar verdim.

Şu romu kurdum telefona :
    XDA Developers
    [ROM][09/29/14] ILWT ROM 3.0.17 (KitKat) || ILWT CM7 879 (discontinued)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242480

Gayet hızlı görünüyor. Bu romu kullanan var mı? Varsa izlenimleri nedir.

• Merhaba,

CM7'i kurdum yalnız home butonu ile klavye programı çalışmıyor. Sürekli klavyenin çalışmadığına dair hata alıyorum. Sorun ne olabilir?

Edit: CM7'yi baştan kurdum. Google uygulamalarını kurmadım sorun düzeldi. Acaba sorun Google uygulamalarının sürümünden mi kaynaklandı? gapps-jb-20130301-signed i yüklemiştim.

Edit 2: gapps-gb-20110828-signed kurdum her şey düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShafakCool -- 25 Temmuz 2013; 10:54:30 >

Orijinalden alıntı: ShafakCool

Merhaba,

CM7'i kurdum yalnız home butonu ile klavye programı çalışmıyor. Sürekli klavyenin çalışmadığına dair hata alıyorum. Sorun ne olabilir?

Edit: CM7'yi baştan kurdum. Google uygulamalarını kurmadım sorun düzeldi. Acaba sorun Google uygulamalarının sürümünden mi kaynaklandı? gapps-jb-20130301-signed i yüklemiştim.

Edit 2: gapps-gb-20110828-signed kurdum her şey düzeldi.
    Merhaba arkadaşlar. Ben de artık telefonuma (HTC Desire Z) rom yüklemek istiyorum. Ama neyi yüklicem nasıl yapıcam hiçbir bilgim yok. Kuzenim Htc desire telefonuna root attırdı 30 tl para verdi. Sadece sense arayüzü yenilendi android versiyonu aynı. Ben güncel bir android versiyonunu yüklemek istiyorum. Hangisini yükleyeceğim ve nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olabilir misin? Şimdiden çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bataklar7o

Merhaba arkadaşlar. Ben de artık telefonuma (HTC Desire Z) rom yüklemek istiyorum. Ama neyi yüklicem nasıl yapıcam hiçbir bilgim yok. Kuzenim Htc desire telefonuna root attırdı 30 tl para verdi. Sadece sense arayüzü yenilendi android versiyonu aynı. Ben güncel bir android versiyonunu yüklemek istiyorum. Hangisini yükleyeceğim ve nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olabilir misin? Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Alıntıları Göster
    herkese selamlar.

arkadaşlar sinir bozucu bir sorunum var,umarım yardımcı olursunuz.

yazılımı aldığım gibi duran bi desire z'm var.hiç oynamadım,anlamam da zaten.dün bi anda telefon kitlendi,hiç bi tuş çalışmadı.bataryayı söktüm,taktım,htc yazısı gelip siyah ekranda kaldı.mecbur resetledim,açıldı. tam telefonu tanıttım,şifreleri girdim,nete girecem küt bidaha takıldı.tekrar reset tekrar kilit tekrar reset sabaha kadar uğraştırdı :) en ufak kasmada ekran kalıyo öyle ve açılmıyo. benim merak ettiğim sorun donanımsal mı yazılımsal mı?

sonuç çıkması ümidiyle,saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: capricemylove

herkese selamlar.

arkadaşlar sinir bozucu bir sorunum var,umarım yardımcı olursunuz.

yazılımı aldığım gibi duran bi desire z'm var.hiç oynamadım,anlamam da zaten.dün bi anda telefon kitlendi,hiç bi tuş çalışmadı.bataryayı söktüm,taktım,htc yazısı gelip siyah ekranda kaldı.mecbur resetledim,açıldı. tam telefonu tanıttım,şifreleri girdim,nete girecem küt bidaha takıldı.tekrar reset tekrar kilit tekrar reset sabaha kadar uğraştırdı :) en ufak kasmada ekran kalıyo öyle ve açılmıyo. benim merak ettiğim sorun donanımsal mı yazılımsal mı?

sonuç çıkması ümidiyle,saygılar..

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar.

ben telefonumu android 4.2.2 sürümüne güncellemek istiyorum.fakat bu işlerden hiç anlamıyorum.benim telefonumu 4.2.2 yapmam için burda anlatılanları uygulamam lazım değil mi? yoksa burda anlatılanlar farklı bir şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Sanırım RcTweaks'teki Beats ayarı telefonu delirtiyor.Onu açınca telefon açılmıyor.
    Cache ve Dalvik wipe da işe yaramıyor , komple wipe+kurulum gerekiyor

Alıntıları Göster
    kardeşimhttp://psas.revskills.de/?q=goldcard 1 aydır ugrasıyom açılmıyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: xsonsuzx38

Bir arkadaş yöntemini bulmuştu geriye doğru okursan bulursun.

Hatta buldum senin için Kullanıcı kulübü konusundan:

quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

quote:

Bir arkadaş şöyle bir yöntemle goldcard yapmış aynen bana yazdığını aktarıyorum:

quote:

aşağıdaki linkte cidvalue kısmına cid no'sunu yazıp tarayıcıda açınca goldcard.img iniyor otomatik olarak:
    http://revskills.de/pages/goldcard.php?cidvalue=00b600cadd4e0f804738305553445303&goldversion=Android&captcha=&captcha_sid=3708550&captcha_token=3e5b2a9aa7a7f753b919228a35f3a795&captcha_response=HjXK2&op=Download%20Goldcard%20!&submit=Download%20Goldcard%20!&form_build_id=form-0afea806ab141c5d029891417edf8854&form_id=goldcard_form

Hocam işe yaradı valla rootladım sonunda :) Çok teşekkür ederim yardımların için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 22 Ağustos 2013; 9:49:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xsonsuzx38

Bir arkadaş yöntemini bulmuştu geriye doğru okursan bulursun.

Hatta buldum senin için Kullanıcı kulübü konusundan:

quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

quote:

Bir arkadaş şöyle bir yöntemle goldcard yapmış aynen bana yazdığını aktarıyorum:

quote:

aşağıdaki linkte cidvalue kısmına cid no'sunu yazıp tarayıcıda açınca goldcard.img iniyor otomatik olarak:
    http://revskills.de/pages/goldcard.php?cidvalue=00b600cadd4e0f804738305553445303&goldversion=Android&captcha=&captcha_sid=3708550&captcha_token=3e5b2a9aa7a7f753b919228a35f3a795&captcha_response=HjXK2&op=Download%20Goldcard%20!&submit=Download%20Goldcard%20!&form_build_id=form-0afea806ab141c5d029891417edf8854&form_id=goldcard_form

Hocam işe yaradı valla rootladım sonunda :) Çok teşekkür ederim yardımların için.

Alıntıları Göster
    herkese iyi akşamlar
    ben de desire z telefonuma farklı bir rom yüklemek istiyorum cm10 rom unu kurup deneyen oldu mu ? cm 7 mi 10 mu tavsiye edersiniz

bir de @aresmar arkadaşım bu son yazdığın mesajdaki tek işlemle mi telefonu rootluyoruz ?

• çerkez kullanıcısına yanıt
    hocam cm10u denemedim ama cm7 kullanıyorum gayet akıcı diyebilirim. asphalt 6 rahat oynanıyor arayüz ve menüler de gayet akıcı sorunsuz.

Orijinalden alıntı: çerkez

herkese iyi akşamlar
    ben de desire z telefonuma farklı bir rom yüklemek istiyorum cm10 rom unu kurup deneyen oldu mu ? cm 7 mi 10 mu tavsiye edersiniz

bir de @aresmar arkadaşım bu son yazdığın mesajdaki tek işlemle mi telefonu rootluyoruz ?

Hayır o yazdığım sdcardı gold card yapmak için gereken dosyayı alabilmek için link. Rootlamak için gold card yapmak şart.

quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

herkese iyi akşamlar

Hayır o yazdığım sdcardı gold card yapmak için gereken dosyayı alabilmek için link. Rootlamak için gold card yapmak şart.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu komut satırı olayını bir türlü yapamadım deli oldum bi yardımcı olun win7 bilgisayarım , htc sync bağlandı kontrol etmek için çalıştır dan komut satırna geliyorum orda telefon seri numarasını görmek için yazılan kodu nasıl yazcağmı bilmiyorum biriniz resimle gösterirse çok sevincem komut satırı kullanmadım hiç

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.