Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim dezire z mi root ladim sense 3.0 3.5 cok fazla ram yedigi icin 2.1 e gecmek istedim pcden htc driver kullanarak bi stock rom yukledim ancak pcden yukledigim icin nasil olduysa suanki rom clockwork recoveryi sildi ve romdan yaptigim islemlerde ise telefon kendini rootsuz olarak goruyor eng-off yaziyor ama nedense kendini rootsuz olarak goruyor bunu eski haline nasil getiririm clockvery tum root islemlerini yapmadan geri yukleyebilirmiyim yoksa yeni baştan telefonu bir daha root islemlerinin hepsinimi yapmam gerek buda malum zahmetli bir is internetten arastirdim bulamadim boyle bir sorun acaba icinizde caresini bilen varmidir.
  • @benisecbeni fre3vo dosyasını tekrar indirip denedin mi veri kısmında doğrulama hatası vermiş
  • Cevap verebilecek kimse yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin46hn

Cevap verebilecek kimse yokmu ?

Stock rom yüklemeyin demiştim rehberde özellikle. Baştan downgrade etmen gerekiyor tekrar root edebilmen için.
  • Sagolasin krdes o zaman benimki roottan cikmis oluyor yeniden once downgrade yapip sonra root yapacagim bide sadece downgrade ve root bolumunu yapmam yeterli olurmu yoksa hepsini bastanmi yapacagim cunku telefon s-off olarak gorunuyor ama rootsuz gibi hareket edior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin46hn -- 8 Ocak 2012; 20:45:33 >
  • dün gece yoğun uğraşlarım sonunda bu güzel rehber sayesinde desire z mi bende rootladım ve cm nightly version u yükledim fakat stable versiyonu yüklemek istiyorum şimdi. tüm işlemleri en başında mı yapmalıyım yoksa farklı bi noktadan mı başlanmalı? bu işlemi yapma sebebim telefon için sıfır bi micro sd kart aldım 16 gb root'un keyfine varmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeYSiaLeM -- 9 Ocak 2012; 16:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYSiaLeM

dün gece yoğun uğraşlarım sonunda bu güzel rehber sayesinde desire z mi bende rootladım ve cm nightly version u yükledim fakat stable versiyonu yüklemek istiyorum şimdi. tüm işlemleri en başında mı yapmalıyım yoksa farklı bi noktadan mı başlanmalı? bu işlemi yapma sebebim telefon için sıfır bi micro sd kart aldım 16 gb root'un keyfine varmak istiyorum.

"Genel Custom Rom Yükleme Rehberi"ni kullanın. Eğer CM7 ise hemen altında CM7 yükleme rehberi var zaten aralrında ufak bir fark var.

Bütün root işlemlerini filan yapmıyorsunuz bir daha hiç bi zaman gerek yok. Bir kere rootlayınca rom yüklemek çok basit oluyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 9 Ocak 2012; 17:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: VeYSiaLeM

dün gece yoğun uğraşlarım sonunda bu güzel rehber sayesinde desire z mi bende rootladım ve cm nightly version u yükledim fakat stable versiyonu yüklemek istiyorum şimdi. tüm işlemleri en başında mı yapmalıyım yoksa farklı bi noktadan mı başlanmalı? bu işlemi yapma sebebim telefon için sıfır bi micro sd kart aldım 16 gb root'un keyfine varmak istiyorum.

"Genel Custom Rom Yükleme Rehberi"ni kullanın. Eğer CM7 ise hemen altında CM7 yükleme rehberi var zaten aralrında ufak bir fark var.

Bütün root işlemlerini filan yapmıyorsunuz bir daha hiç bi zaman gerek yok. Bir kere rootlayınca rom yüklemek çok basit oluyor artık.

çok teşşekkür ederim ilginize. yeni sd card aldığım için acaba yine gold card işlemi felan gerekir mi acaba diyerekten sormadan yapmiim dedim işlem.
    tekrardan böylesi güzel bir rehber için teşekkürler.

• Bir soru daha soracagım :)

Şimdi diyelim telefonu downgrade ettim ve rootladım.
    Sonra da custom romlardan birini yukledım. Bu telefonun android surumu hep downgrade ettıgım surumdemı kalacak ya da kalmalı ? yoksa custom rom yukleyınce otomatık android surumu de guncelleniyor mu ?
    Andorid versiyonu yukselirse tekrar root kaybolur mu ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk_tr

Bir soru daha soracagım :)

Sonra da custom romlardan birini yukledım. Bu telefonun android surumu hep downgrade ettıgım surumdemı kalacak ya da kalmalı ? yoksa custom rom yukleyınce otomatık android surumu de guncelleniyor mu ?

Teşekkürler

custom rom yükleyince android sürümü güncelleniyor örneğin miui de 2.3.7 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam fakat virtious da 2.3.5 di sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Bir soru daha soracagım :)

Teşekkürler

custom rom yükleyince android sürümü güncelleniyor örneğin miui de 2.3.7 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam fakat virtious da 2.3.5 di sanırım

Teşekkürler
  • @aresmar clockwork u upgrade etmenin bize gözle görülür bir yararı oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@aresmar clockwork u upgrade etmenin bize gözle görülür bir yararı oluyor mu?

Hayır pek olmuyor açıkçası. Yapılan işler belli. Sadece denemek için 4Ext recovery denenebilir adam baya bi güzelleştirmişti en son. Dokunmatik filan yaptı menüsünü. ben hala zaman bulsam deneyeceğim sözde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

@aresmar clockwork u upgrade etmenin bize gözle görülür bir yararı oluyor mu?

Hayır pek olmuyor açıkçası. Yapılan işler belli. Sadece denemek için 4Ext recovery denenebilir adam baya bi güzelleştirmişti en son. Dokunmatik filan yaptı menüsünü. ben hala zaman bulsam deneyeceğim sözde.

Eğer normal kullanıcılar için bir şey fark etmeyecekse uğraşmaya pek gerek yok gibi gözüküyor
  • Rehebrinizi kullanarak rootladım. Çok tesekkurler elinize saglım kusursuz anlatmıssınız.
    Şimdi birşeyi becermedim. Custom rom yukleme rehberinde recovery moda sokun demişsiniz. Recovery mod a sokamıyorum telefonu ? Telefon kapalı iken ses kısma ve telefon acma tuslarına basılı tutuyorum bır sure bısı olmuyo. Elimi cekınce telefon normal acılıyor. TElefonda superuser var root lu olması lazım ? Yanlıs bısımı yaptım acaba ?
  • @hawk_tr
    Öyle ya girmiyor ya da bir detayı vardı , hatırlamıyorum.
    Rom manager üzerinden Recovery'ye sokabilirsin.
    Yani romlarda güç tuşuna basılı tutunca da Recovery seçeneği çıkabiliyor
  • quote:

Rehebrinizi kullanarak rootladım. Çok tesekkurler elinize saglım kusursuz anlatmıssınız.
    Şimdi birşeyi becermedim. Custom rom yukleme rehberinde recovery moda sokun demişsiniz. Recovery mod a sokamıyorum telefonu ? Telefon kapalı iken ses kısma ve telefon acma tuslarına basılı tutuyorum bır sure bısı olmuyo. Elimi cekınce telefon normal acılıyor. TElefonda superuser var root lu olması lazım ? Yanlıs bısımı yaptım acaba ?

Girmemesi çok ilginç yeterli sürede basılı tuttuğuna emin misin?
  • quote:

Rehebrinizi kullanarak rootladım. Çok tesekkurler elinize saglım kusursuz anlatmıssınız.

Clockwork Recovery yüklemekte sorununuz var o zaman. Rom Manager applikasyonu ile yüklemeyi deneyin ama son versiyonu değil 3.2.6 idi sanırım onu yükleyin.

Birde 3-5 saniye basılı tutacaksınız sonra bırakınca boot menusune girer. Erken bırakırsanız normal açılır telefon.
  • Walla 15 sn falan bekledım bişi olmadı rom manager la deniyim o zaman

Ek :
    Sorunu buldum. Benim gibi sorun yasayan olursa diye yazıyorum. Telefonun pilini cıkarıp biraz bekleyip taktıktan sonra gene 1 dk kadar bekledim. O zaman recovery acıldı tuslara basınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawk_tr -- 10 Ocak 2012; 12:08:49 >
  • Aresmar krdes bi soru daha soracagim v6supercharger yukledim tele gozle gorulur bir hizlanma oldu telde ama swap alanini kaldirmak istiyorum swap konusu icinde swap alaninin nasil kaldirilicagi yazilmis swap dosyasini sdcarta atiorum kokdizinine ancak terminal emulatorden swap iptal etme islemini yapinca not foun dior dosya sdcardda olmasina ragmen bu swap alanini kaldirmanin başka yolu yokmu veya bu dosyayi nasil gostermem gerek ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.