Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
305.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PowerAMP

Uygulama:http://db.tt/Y40ZJXI
    Unlocker:http://db.tt/qT5RQTR

@KaptanOrtaKapı gmail aktivasyonunda ne gibi bir sorun var? Gmail hesabın varsa onunla giriş yap, yoksa da bir tane oluşturuver. Sıkıntı olmaması lazım bu adımda...

@pea. Canlı duvar kağıdı varken 77 Mb kalan RAM normal duvar kağıdında 90 Mb a yükseldi. Sense arayüzüyle alakalı bu ram kullanımı. Wigdetlar vs... Ama gerçekten çok fazla RAM tüketimi. Root olmayan telefonlar için ekran görüntüsü alabilen bir uygulama bulamadım.

@pascal_7 ne gibi bir hata veriyor? İnternet bağlantısında sıkıntı olmadığına emin misin? Uygulamalar tamamen ihtiyaçlara göre değişiyor ama aresmar'ın önceki sayfalarda önerdiği bazı programlar var, onları deneyebilirsin. PCdeki virüsün androide etki edeceğini sanmıyorum.

@RoLDeM arka kapak metal değil mi, yoksa bana mı öyle geliyor. Metale benziyor ve korumaya gerek olduğunu sanmıyorum. Ama bir jelatin yapıştırılabilir. Kılıflar zaten biraz kaba olan telefonu iyice kabalaştırır.

@mesutcank dediğin gibi mkv ve ac3lerde sıkıntı oluyor. CM romlarda daha iyi video oynatabiliyor sanırım.

@Hulk48 teşekürler oyun için. 2. mesaja ekliyorum...

Bir de arkadaşlar hani kimse foto, video göndermiyor...

• @aresmar konu içinde paylaşılan uygulamaları da mesajına ekler misin?
  • Arkadaşlar arka kapak metal. Ancak üzerinde mat bir kaplama var. Bu kaplama sivri metal bir şeye (anahtar gibi mesela) sürterseniz çiziliyor ve kaplama soyulmaya başlıyor. Bu kaplama tırnağınızla bile pul pul soyabileceğiniz kıvama geliyor bir süre sonra.

Yakında arka kapağı komple soyacağım.

Eğer dikkatliyseniz telefona herhangi bir koruma takmanızı önermem. Gayet sağlam bir telefon. Camına hele ben o ince filmleri hiç takamıyorum rezalet oluyor bence.

24 kişi olmuşuz güzel çok hızla büyüyor klüp. Demek ki kullananlar çoknuş ama diğer desire konularında göçebeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Ağustos 2011; 10:27:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Öncelikle;

PowerAMP

Uygulama:http://db.tt/Y40ZJXI
    Unlocker:http://db.tt/qT5RQTR

@KaptanOrtaKapı gmail aktivasyonunda ne gibi bir sorun var? Gmail hesabın varsa onunla giriş yap, yoksa da bir tane oluşturuver. Sıkıntı olmaması lazım bu adımda...

@pea. Canlı duvar kağıdı varken 77 Mb kalan RAM normal duvar kağıdında 90 Mb a yükseldi. Sense arayüzüyle alakalı bu ram kullanımı. Wigdetlar vs... Ama gerçekten çok fazla RAM tüketimi. Root olmayan telefonlar için ekran görüntüsü alabilen bir uygulama bulamadım.

@pascal_7 ne gibi bir hata veriyor? İnternet bağlantısında sıkıntı olmadığına emin misin? Uygulamalar tamamen ihtiyaçlara göre değişiyor ama aresmar'ın önceki sayfalarda önerdiği bazı programlar var, onları deneyebilirsin. PCdeki virüsün androide etki edeceğini sanmıyorum.

@RoLDeM arka kapak metal değil mi, yoksa bana mı öyle geliyor. Metale benziyor ve korumaya gerek olduğunu sanmıyorum. Ama bir jelatin yapıştırılabilir. Kılıflar zaten biraz kaba olan telefonu iyice kabalaştırır.

@mesutcank dediğin gibi mkv ve ac3lerde sıkıntı oluyor. CM romlarda daha iyi video oynatabiliyor sanırım.

@Hulk48 teşekürler oyun için. 2. mesaja ekliyorum...

Bir de arkadaşlar hani kimse foto, video göndermiyor...

sorunu hallettim yüklendi,teşekkür ederim.şuan tek sorunum var sarj
    Ve dediğin gibi pc den virüs bulasmaz diyo herkes o zaman telefona virüs programı yüklememe gerek yok sanırım

• @pascal_7

şarj ile ilgili çok konuşma oldu burda onlara dikkat ettin mi?

Bu tip telefonların hepsinde aynı sorun var. Ancak süreyi uzatmak mümkün. Örnek programlar verdik. Örneğin çok sık kullanılmadığında telefonum 48 saat gidebiliyor. Ama tabi sürekli kurcalarsan 6 saatte de bitirirsin.

O koca ekranı aydınlatmak bile o şarjı bitiriyor.

@pea

Dostum maalesef Sense arayüzü çok gelişmiş bir sistem ve ram'i çok yiyen bir sistem. Ya sense kullanıp idare ediceksin. Ya da sense den vaz geçip rootlayıp custom rom kuracaksın sense olmayan düz android yani.

@shadowtr
    uygulamarı ekledim eksik var mı? Her uygulamayı da eklemeyelim markete dönmesin dimi?

Şaka bi yana bi tek ben video ve resim yolladım yahu ayıptır dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Ağustos 2011; 12:36:41 >

• @shadowtr , aresmas
    Ram'im bitmedi daha , şimdilik sorunum yok.Ama niye böyle olduğunu merak ettim.Yorum için teşekkürler.

@RoLDeM
    Kendine güvenmiyorsan telefonun arkasına bir jelatin alabilirsin.Ön tarafa gerek yok , hem gorilla glass'ı çizmek zor hem de dokunmatiği etkileyebilir.
    Tüm telefonu kaplayan kılıfları oldum olası sevmem , çok kaba oluyorlar.

Orijinalden alıntı: Hulk48

Arkadaşlar 1 oyunda benden sabahtan beri oynuyorum acayip sardı..:))

Asphalt 6

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★

programı kurup başlatınca 510 mb. dosya indirmek istiyor...

ben bilgisayara bağlayarak indirmek istiyorum wi fi istiyor.
    Yalnızca wifi üzerinden mi indiriyor bu dosyaları...

• @pea. Bende tüm telefonu saran kapları çok kaba buluyorum. Bir şey daha sorcam z'nin ekranı Amoled değilmiydi sen Gorilla Glass demişsin hangisi doğru olan ?

Ram derken bi karışıklık oluyor. Telefonunuzda aslında 3 tane ram birimi var. birisi SD card bunu biliyoruz zaten. dahili depoloma yeri yani telefon depolama birimi o da yaklaşık 1gb kadar. Bizim ram dediğimiz sistem hafızası yani 512MB olan bölge bu bölgenin sistem tarafından kullanılan 200 mb kadar bölümü var. geri kalan 300 MB tüm çalışan servis ve programlar için gidiyor. Bu durumda bizim telefonlar 2.3 güncellemesiyle ortalama 90-100MB boş alan ile başlıyor.

Sense arayüzü olan HTC ROM ları böyle ama Sense arayüzü olmayan sade android telefonlara yada custom romlarda (cynogen gibi) bu miktar 200mb e kadar çıkabiliyor. Tabi eğer bizim telefonda Desire S deki gibi 768 MB sistem ram i olsaydı bizim şimdi 300MB boş alanımız olacaktı. Yeni telefonlarda sistem armini artırdılar bu yüzden.

@planer05

Doğrudur bir çok büyük oyun telefonuna uygun olan ek dosyaları indirmek ister ve wifi kullanmak zorundasın.

@Roldem

Telefonun ekran paneli amoled değil S-LCD. Amoled e göre avantajı değişik açılarda performans düşmez renk kaybı silikleşme yapmaz. Ama güneş ışında performans kaybeder görüş zorlaşır.

Gorilla glass denen şey çizilme ve kırılmaya karşı önleyen özel bir kaplama ama bu kaplama Desire Z de yok şehir efsanesi bu.
    Gorilla glass sitesindeki bilgi de yanlıştır. HTC kendisi olmadığını söylemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Ağustos 2011; 14:00:08 >

• Arkadaşlar bir sorunu daha çözdüm:

Locations'a girince Türkiye haritasını güncelle diyordu durmadan. Güncellesiniz bile sürekli anlamayıp güncelle diyordu.

Locations'da sizde faretkmişsinizdir 99 MB lık bir TR haritası var ama bu 5.6 versiyon. Şimdiki versiyon ise 131MB lik 5.7 versiyon.

Haritayı kaldırıp tekrar indirirseniz düzeliyor ancak bu işlemi ben iki kez yapmak zorunda kaldım. Sonunda 131MB lık 5.7 görünür oldu ve güncelle diye sormadı artık.

Orijinalden alıntı: aresmar

Arkadaşlar bir sorunu daha çözdüm:

Locations'a girince Türkiye haritasını güncelle diyordu durmadan. Güncellesiniz bile sürekli anlamayıp güncelle diyordu.

Locations'da sizde faretkmişsinizdir 99 MB lık bir TR haritası var ama bu 5.6 versiyon. Şimdiki versiyon ise 131MB lik 5.7 versiyon.

Haritayı kaldırıp tekrar indirirseniz düzeliyor ancak bu işlemi ben iki kez yapmak zorunda kaldım. Sonunda 131MB lık 5.7 görünür oldu ve güncelle diye sormadı artık.

Ya süpersin ben de sinirleniyordum kendi haritasını kullanamıyoruz diye. 3 haritayı da silip yeniden indiriyorum o zaman...
    Gerçi çok kullanışlı değil ama yine de bulunsun.

• Navigasyon , Google haritalar ve Locations programlarının birbirinden farkı nedir?

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Arkadaşlar bir sorunu daha çözdüm:

Ya süpersin ben de sinirleniyordum kendi haritasını kullanamıyoruz diye. 3 haritayı da silip yeniden indiriyorum o zaman...
    Gerçi çok kullanışlı değil ama yine de bulunsun.

Aslında kullanışlı. Heybeliada da kimseye sormadan kilisedir müzedir hepsini Locations ile buldum

@pea

google maps adı üzerinde google'ın harita servisi. navigasyon da google maps ile yön bulma servisi. Dez avantajı internet istiyor haliyle.

locations HTC nin Route 66 adlı şirketle yaptığı anlaşmayla aldığı haritalarla çalışan sistem. Haritayı google gibi sürekli internetten indirmene gerek kalmıyor harita kayıtlı oluyor telefonunda. Ve locations ile etraftaki taksi durağıdır atm dir müzedir bi yığın yer görünüyor. Ayrıca araçla veya yürüyerek sana tarif veriyor.

Ama gerçekten araç navigasyonu için iGo daha iyi. linkini vermiştik burlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Ağustos 2011; 17:38:15 >

• Bir de Latitude varmış.Doldurmuşlar harita programlarını
    Locations'tan başkasına gerek yok o zaman.Hemen harita olayını da düzelteyim.

Bunların hepsi GPS ile konum belirleyip , internet/şebeke ile harita yüklüyor değil mi?En karlısı her şekilde Locations yani.
    Bir de Google haritaları kullanınca daha doğru buluyor konumumu , aynı GPS'i kullanıp nasıl daha doğru bulabiliyor?Yoksa hepsi aynı da tesadüf filan mı oldu

Orijinalden alıntı: KaptanOrtaKapı

beni de ekleyın lutfen . bu arada ben gmail ile telefon aktivasyonu yapamadım . marketten uygulama ındıremıyorum . yardım üstatlar.

Aynı sorunu bende yaşadım araştırdığımda böyle bişey buldum ve düzeldi.

Telefonu güncelledikten sonra market simgesi çıktıysa, telefonu fabrika ayarlarına geri getir ve gmail hesabı sorduğunda yeni gmail hesabı aç (telefon üzerinden) sorun düzelir.

Orijinalden alıntı: pea.

Bir de Latitude varmış.Doldurmuşlar harita programlarını
    Locations'tan başkasına gerek yok o zaman.Hemen harita olayını da düzelteyim.

Bunların hepsi GPS ile konum belirleyip , internet/şebeke ile harita yüklüyor değil mi?En karlısı her şekilde Locations yani.
    Bir de Google haritaları kullanınca daha doğru buluyor konumumu , aynı GPS'i kullanıp nasıl daha doğru bulabiliyor?Yoksa hepsi aynı da tesadüf filan mı oldu

Latitude farklı Foursqare gibi yerinizi arkadaşlarınızla pğaylaşmanıza yarayan program. Hayatta kullanmak istemediğim programlardan biri. Millete ne benim yerimden. :P

GPS ile yer belirliyorlar evet ancak google filan internetten yüklüyor haritayı. Locations ise sizin yüklediklerinizi kullanıyor.

iGo, Ndrive gibi GPS programları da haritalarını kendi içinde barındırır internete girmezler.

GPS aynı GPS her program aynı bulur sonuçta telefonun GPS'ini kullanıyor. Ancak google internete bağlanıyor ve aynı zamanda wireless ağlar sayesinde de ek olarak yerinizi tespit edebiliyor bu bilgiler dahilinde google biraz daha hızlı bulabilir haliyle.

• Tamamdır.Aydınlandım iyice , tekrar teşekkürler
    Teknosa'yı da normalde sevmem ama Desire Z fiyatı fena değildi , oradan aldım.
    50TL Turkcell indirimi ile 849TL'ye satıyorlar.Maximum'un +3 taksit kampanyası ile 8 taksit vade farksız aldım ben.Diğer taksit seçenekleri de şöyle(fiyatı 849 olarak düşün) :
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125070681&CS_Category=_CEP_BILGISAYARI__PDA_722&CS_Catalog=_TELEKOM

• quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Ben MediaMarkt'ı sevmiyorum.Reklamları iğrenç , fiyatları da iyi değil , taksit seçenekleri de çok kötü oluyor genelde.
    Teknosa'yı da normalde sevmem ama Desire Z fiyatı fena değildi , oradan aldım.
    50TL Turkcell indirimi ile 849TL'ye satıyorlar.Maximum'un +3 taksit kampanyası ile 8 taksit vade farksız aldım ben.Diğer taksit seçenekleri de şöyle(fiyatı 849 olarak düşün) :
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125070681&CS_Category=_CEP_BILGISAYARI__PDA_722&CS_Catalog=_TELEKOM

Teşekkürler güzel açıklamışsın her şeyi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.