Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
305.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orijinalden alıntı: mcyubi

hepimize hayırlı olsun bende iki haftadır kullanıyorum şarj dışında hiçbir problem yok çok memnunum. gittigidiyorda 3500 mAh lik bir batarya gördüm sizce telefona bir sorun çıkarır mı..... satış sona ermiş ama bu linkten inceleyebilirsiniz.http://urun.gittigidiyor.com/HTC-DESIRE-Z-3-7V-3500mAh-YUKSEK-KAPASITELI-PIL_W0QQidZZ43150210

Bunun telefonda nasıl bir görüntü ortaya çıkaracağını da biliyorsun değil mi?

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★

teşekkür ediyorum şarj sorunu gözümü kör etmiş :) sadece pilin kapasitesine bakmışım...
    bu şekilde boyut sorunu olmayan daha yüksek kapasiteli bataryalar var mı acaba?

listeye beni de eklerseniz çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyubi -- 16 Ağustos 2011; 16:46:47 >

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

Vi Veri Veniversum Vivus Vici

"By the power of truth, I, while living, have conquered the universe."

• @mcyubi

Pil olayına girmeden önce Juice Defender'ı denedin mi?

Bu arada elinde igo olan vardı sanırım ekran küçüklüğünden şikayet ediyordu.
    iGO 8.4 800*480
    http://www.zaferbizim.com/upload/iGo/demo800.480.rar (sağ tık kaydet. şifre: therkut )

Hah bende de bu vardı zati şifreden tanıdım

quote:

quote:

hepimize hayırlı olsun bende iki haftadır kullanıyorum şarj dışında hiçbir problem yok çok memnunum. gittigidiyorda 3500 mAh lik bir batarya gördüm sizce telefona bir sorun çıkarır mı..... satış sona ermiş ama bu linkten inceleyebilirsiniz.http://urun.gittigidiyor.com/HTC-DESIRE-Z-3-7V-3500mAh-YUKSEK-KAPASITELI-PIL_W0QQidZZ43150210

teşekkür ediyorum şarj sorunu gözümü kör etmiş :) sadece pilin kapasitesine bakmışım...
    bu şekilde boyut sorunu olmayan daha yüksek kapasiteli bataryalar var mı acaba?

listeye beni de eklerseniz çok sevinirim...

1500 yada 1600 mAh piller var stok pilden biraz daha fazla kapasiteli. Bunları deneyebilirsin.

Bu arada 2.3.3 güncellemesini mutlaka yapın. Bekleme modunda %20-30 pil ömrünü arttırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Bu arada elinde igo olan vardı sanırım ekran küçüklüğünden şikayet ediyordu.
    iGO 8.4 800*480
    http://www.zaferbizim.com/upload/iGo/demo800.480.rar (sağ tık kaydet. şifre: therkut )

Hah bende de bu vardı zati şifreden tanıdım

• 2.3.3 de salak bi hata var sanırım 2.2 de de vardı. Telefon çalma sesini bir MP3 yapıyorum ben ancak fotoğraf ve videoların kaybolması gibi mp3 lerinde bi kısmı kayboluyor telefon görmüyor. Disk Sürücü olarak PC ye takınca oluyor galiba bu aptal iş. SDRescan tekrar taratıp düzeltiyor ama Çalma sesim bu arada resetlenmiş oluyor. Çok sinir bozuyor gerçekten.

2.3.3 de salak bi hata var sanırım 2.2 de de vardı. Telefon çalma sesini bir MP3 yapıyorum ben ancak fotoğraf ve videoların kaybolması gibi mp3 lerinde bi kısmı kayboluyor telefon görmüyor. Disk Sürücü olarak PC ye takınca oluyor galiba bu aptal iş. SDRescan tekrar taratıp düzeltiyor ama Çalma sesim bu arada resetlenmiş oluyor. Çok sinir bozuyor gerçekten.

aynı sorun bende de var :s bende alarm sesi için kullanıyordum. aynı hatalarla karşılaşıyorum. bunu belirtmek lazım htc'ye, gerçi netice çıkcağını sanmıyorum.
  • Ben de aldım sonunda telefonu.Teknosa'dan 849tl , maximum'a 8 taksit.
    Şimdilik kurcalama aşamasındayım.
    Alet gerçekten ağır ama malzeme kalitesi çok iyi.
    Şarjı dolsun biraz , 2.3 güncellemesini yapacağım.
    Telefonu araştırma sürecimde yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: pea.
    Ben de aldım sonunda telefonu.Teknosa'dan 849tl , maximum'a 8 taksit.
    Şimdilik kurcalama aşamasındayım.
    Alet gerçekten ağır ama malzeme kalitesi çok iyi.
    Şarjı dolsun biraz , 2.3 güncellemesini yapacağım.
    Telefonu araştırma sürecimde yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Güle güle kullanın.

Bu üstte yazdığım olayı engellemek için telefon hafızasına alsak çalan mp3ümüzü sdcard yerine. böyle bir çözüm yokmu bir araştırayım.

Tabii bunu rootsuz nasıl yapacağım ki. Sonunda çakıcam root u o olacak yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 16 Ağustos 2011; 20:31:27 >

• Teşekkürler
    Güncellemelerini de yaptım şimdi.
    Tüm uygulamaların gösterildiği menüye klasör ekleme şansımız var mı acaba?

Teşekkürler
    Güncellemelerini de yaptım şimdi.
    Tüm uygulamaların gösterildiği menüye klasör ekleme şansımız var mı acaba?

Hayır ana ekranda klasör yapabilirsin widget gibi.

Orijinalden alıntı: gokhan383

quote:

2.3.3 de salak bi hata var sanırım 2.2 de de vardı. Telefon çalma sesini bir MP3 yapıyorum ben ancak fotoğraf ve videoların kaybolması gibi mp3 lerinde bi kısmı kayboluyor telefon görmüyor. Disk Sürücü olarak PC ye takınca oluyor galiba bu aptal iş. SDRescan tekrar taratıp düzeltiyor ama Çalma sesim bu arada resetlenmiş oluyor. Çok sinir bozuyor gerçekten.

aynı sorun bende de var :s bende alarm sesi için kullanıyordum. aynı hatalarla karşılaşıyorum. bunu belirtmek lazım htc'ye, gerçi netice çıkcağını sanmıyorum.

Gokhan şunu denesene ben öle yaptım deniyorum bakalım yine olacak mı.

SDcard ında eğer yoksa media/audio/ringtones klasörü aç. Eğer varsa çalmasını istediğin mp3 u buraya kopyala.

Aynı şekilde uyarı seslerinide (sms email filan) media/audio/notifications içine koy.

Böyle yapınca htc kişiselleştirmeden ses ayarına girince çalma sesinde koyduğun mp3 görünür oluyor ordan seçip uygula de.

Bu şekilde bir dener misin?

• quote:

quote:

bence nasıl görünürse görünsün çok mantıklı bi batarya uzun süren seyahatlerde vs kullanmak için bu gündelik yaşamda ise normal batarya kullanılabilir ben sorun olacagnı sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halukfurkan13

meraba arkadaşlar.özür dileyerek bu soruyu soruyorum.uzun zamandır teknolojiden bihaberim.daha yeni samsung e900'ü bıraktım.onu da zor oldu bırakmak(servisten artık çalışmaz dediler.üzüldüm ama)ben de ilk kez android (desire z)kullanıyorum.acaba 2.3'e nasıl yükseltebilirim.

bi sorum da wrapsol'un kılıfı var desire z için.sizce almalı mıyım.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Estagfirullah dostum. Bu konuyu zaten bunun icin actik.
    2.3 upgrade icin Ayarlar > Telefon Hakkinda > Sistem Yazilim Guncellemeleri kismindan yapabilirsin.

Kilif konusu senin bilecegin is. Ben kilif kullanmiyorum ama telefonuma iyi bakarim o yuzden... Telefonlari cabuk hirpalayan biriysen kilif kullanabilirsin ama telefonun kilifa rahat oturmasina dikkat et.

Ekran filmlerini de gittigidiyor veya sanalpazardan temin edebilirsiniz. Kasa filmi gormedim ama goren olursa bana da haber versin... :)

Bu mesaji da dz'm ile yazdim...

Çok teşekkür ederim üstad.çok guzellesti bu alet.isiniyorum bu android olayına iyice.

• Ekran amma fazla şarj yiyor ya.
    2 saatte 1 kadema şarjım gitmiş.%87'sini ekran yemiş.JuiceDefender da açık , balanced modunda.
    Ekranı otomatikten çıkarıp , parlaklığı minimum'a getirmeme gerek var mıdır?JuiceDefender niye yapmıyor bunu.

Juice defender ı nasıl max. fayda ile kullanırız. Ayarları ne yapmak gerekir. Bir yol gösterici lazım

2.3.3 sürümü batarya ya olumlu yansıyorsa hemen upgrade yapayım..

Bu arada Wifi Hotspot nasıl kullanıyorsunuz?? Ben bir türlü telefon üzerinden bağlanmayı beceremedim pc üzerinden internete girmeye..

• Herkese merhaba. Bende bu cuma yada cumartesi desire z alıcam. Sizce aldıktan sonra, 2.2(froyo) kullanmadan 2.3 ü kurmalımıyım? Hem eskiye alışmazsam 2.2 daha iyidi diyip üzülmem heralde Birde wi-fi ya bağlanmak için bi ayar yapmak gerekiyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran amma fazla şarj yiyor ya.
    2 saatte 1 kadema şarjım gitmiş.%87'sini ekran yemiş.JuiceDefender da açık , balanced modunda.
    Ekranı otomatikten çıkarıp , parlaklığı minimum'a getirmeme gerek var mıdır?JuiceDefender niye yapmıyor bunu.

Benim ekran parlaklığı şu seviyede yaklaşık: ||||||||-----------------|

Otomatik yaptığımda ekran parlaklığı bayağı artıyor. Bence elle ayarla. Sonra ekrana parlaklık widgetını koy. Dış ortamda rahatlıkla ayarlayabilirsin parlaklığı.

RoLDeM hoşgeldin bu arada, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 17 Ağustos 2011; 8:27:40 >

Juice Defender hakkında ayarlar sorulmuş ben kendi ayarlarımı size söyleyeyim. Bu ayarlarla en az %50 kazanç gözlemledim.

Tek tek hangi seçenek hangi konumda yazıyorum altlarına açıklamalarını da yaptım.

PROFILE: CUSTOMIZE
    (Kendi ayarlarınızı yapmak için bunu seçin Ultimate versiyonu lazım)

MOBILE DATA: ENABLED
    (3G, Edge vs ne varsa kullanıyor)
    WIFI: ENEABLED
    (Wifi varsa kullanıyor)

!Bu iki ayarda sizin manuel olarak açıp kapamalırınıza karşı gelmiyor tabi. Kendiniz kapatırsanız Juice defender açmaz yani.!

OPTIONS: AUTO DISABLE ve WİFİ PREFERRED seçili.
    (WIFI bağlanamazsa 1 dakka sonra kapatıyor + 3G den önce WIFI ya bağlanmak için bir süre uğraşıyor yani wifi'a şans ver diyorsunuz. Wifi yoksa etrafta 3G ye girme için biraz zzman kaybettiriyor tercih sizin.)

(Bulunduğunuz yerleri öğrenip otomatik wifi açıyor filan ama çok iyi çalışmıyor kapadım)

SCHEDULE: ENEABLED : 1H
    (Ekran kapalı ise saat başı 1 dakika internete senkron için giriyor.)

NIGHT: ENABLED 01:30 -> 08:00
    (bu saatler arası gece moduna girip ekranı açmazsanız kapalı kalıyor tüm bağlantılar gece koruması süper)

APPS: DISABLED
    (Apps disabled çünkü herhengi bir programa internete sürekli bağlı kalma ayrıcalığı vermiyorum. Bunun tek alternatifi internetten radyo dinleme programı filan olabilir. O da bende yok şu anda. Eğer ekran kapanınca internete sürekli bağlı kalması gereken bir program varsa APPS:ENABLE edip o programa yetki verin)

Bu arada belirtmek isterim:

Juice Defender ne kadar yardımcı oluyorsa olsun shadowtr nin de değindiği gibi ekran ışığı en çok pil götüren elemandır. %100 de tuttuğunuz zaman geçen pazar gözlemlediğim gibi güneşli bir ortamda uzun süre kullanınca %70 e yakın oranda ekran yedi şarjı. Yani utanmasa tüm şarjı ekran yiyor. Bu durumda normal kullanımda ekran parlaklığını görebileceğiniz en düşük seviyede tutup eğer gerekirse artırmanız (ekrana widget koyun ayarı kolay olsun) en iyi yoldur. Otomatikte bırakmayın çok bi faydası yok.

Yani pili en çok ekran yiyor ve bunun için yapacak hiç birşey yok. Smartphone'lar en çok bu koca ekranlarını aydınlatmak için pil tüketiyorlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Ağustos 2011; 9:48:12 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.