Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
313.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EDiT:
    "i ndirelim" yazamıyorsun forumda ne acayip bişeydir bu ya?

Bu arada bir soru:

Hiç Revo HD de sms kaybeden var mı? Yani gelmesi gerekip de smsm app tarafından algılanmayan? Ghostly SMS kurdum bu şüpheden dolayı ama henüz kaybetmedim sanırım Supercharger + Swap bunu engelliyor mu? Ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 27 Mart 2012; 17:06:36 >
    PSN ID: motorbreath238
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

O ne ola? Link verin i ndirelim?

EDiT:
    "i ndirelim" yazamıyorsun forumda ne acayip bişeydir bu ya?

Bu arada bir soru:

Hiç Revo HD de sms kaybeden var mı? Yani gelmesi gerekip de smsm app tarafından algılanmayan? Ghostly SMS kurdum bu şüpheden dolayı ama henüz kaybetmedim sanırım Supercharger + Swap bunu engelliyor mu? Ne diyorsunuz?

sms kaybı sıfır benim go sms pro kullanıyorum gayet iyi swap+supercharger bende var şimdilik sorun yok ama ara ara zil sesleri kendi kendine gidiyor malesef :S
  • Aha iste benimle ayni problem usb disk olarak ne zaman baglasam oluyor bu. Xda ya yazdim bi kiside bile olmaz mi bu problem cidden deli ediyor. Sense romlarin hepsinde oluyor bu. Bi cozebilsem rahat edicem.
  • Vodafone cepnet paketi kullaniyorum uzun suredir 100 mb tan sonra edge hiziyla baglaniyorum hava durumu esitlemesini bu hizdayken net gayet iyi yapiyordu ancak iki gundur veri paketiyle bu esitlemeyi yapamiyor cihaz ancal wifi ile baglandigimda internete oluyor.foursquare de ayni sekilde acilmiyor ama wifi ile gayet duzgun fikri olan var mi arkadaslar

Orijinalden alıntı: antique

gece yatarken şarja takıp yatmıştım sabah uyandığımda cihaz kendi kendine kapanmıştı, ne yaptıysam açılmadı.. ben de batarya iflas etti diye düşünüyordum, neyse cihazı garantiden servise bıraktım, 10 günde geri geldi.. anakart değiştirilmiş, haliyle imei no da değişti.. cihaz gayet güzel çalışıyor ancak daha önce hiç olmayan birşey peydah oldu, şimdi de SDkartı görmüyor.. aynı kartı başka telefona takıyorum direkt görüyor ama HTC görmüyor.. şimdi bi daha garantiye vermek de istemiyorum yine 10gün beklemek istemiyorum ama yapacak birşey yok sanırım

sabah aldığım cihazı akşamüstü tekrar teknik servise verdim, bu sefer değişim talebini de eklediler..
    daha 3 aylık cihaz sorunların ardı arkası kesilmedi..

yurtdışında olsaydık kesin değiştirirler de türkiye'de değiştirilme ihtimali var mıdır sizce???

bir de nasıl bi ülkede yaşıyorsak, her daim yenilgiyi kabullenmişiz gibi hissettim bi an

• quote:

quote:

gece yatarken şarja takıp yatmıştım sabah uyandığımda cihaz kendi kendine kapanmıştı, ne yaptıysam açılmadı.. ben de batarya iflas etti diye düşünüyordum, neyse cihazı garantiden servise bıraktım, 10 günde geri geldi.. anakart değiştirilmiş, haliyle imei no da değişti.. cihaz gayet güzel çalışıyor ancak daha önce hiç olmayan birşey peydah oldu, şimdi de SDkartı görmüyor.. aynı kartı başka telefona takıyorum direkt görüyor ama HTC görmüyor.. şimdi bi daha garantiye vermek de istemiyorum yine 10gün beklemek istemiyorum ama yapacak birşey yok sanırım

sabah aldığım cihazı akşamüstü tekrar teknik servise verdim, bu sefer değişim talebini de eklediler..
    daha 3 aylık cihaz sorunların ardı arkası kesilmedi..

yurtdışında olsaydık kesin değiştirirler de türkiye'de değiştirilme ihtimali var mıdır sizce???

bir de nasıl bi ülkede yaşıyorsak, her daim yenilgiyi kabullenmişiz gibi hissettim bi an

bir önceki htc cihazımı değişim yaptırmak için 7 kez servise verdim. malesef yasal olarakta 4 kez farklı hatadan 2 kez aynı hatadan verirsen değişim hakkın var.

• Abi nedir bu çektiğim revo hd den ya rctweaks ayarlarından tuş kilidi şeklini bi deneyeyim dedim honeycomb modunu seçtim seçmez olayımdım reboot ettim cihazı açılmadı bir türlü wipe cache dalvik cache yaptım yine açılmadı bende romu tekrar kurdum of of

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

Abi nedir bu çektiğim revo hd den ya rctweaks ayarlarından tuş kilidi şeklini bi deneyeyim dedim honeycomb modunu seçtim seçmez olayımdım reboot ettim cihazı açılmadı bir türlü wipe cache dalvik cache yaptım yine açılmadı bende romu tekrar kurdum of of

RC Tweaks direkt bu rom için değil şüpheli yerleri kurcalamayın demiştim

Bu arada oyunumu buldum Temple Run hastalık yapıyor. 80li yıllarda Commodore 64 ile oynadığım Aztec Challange diye bir oyun vardı resmen onun modern versiyonu fena sardı.

Aztec Challenge de bu oyun bu arada çocukken joystick kırdıran oyundur bana. Direkt Aztec Challenge da aldığım o çocukluk yıllarımdaki zevki aldım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 27 Mart 2012; 23:21:46 >

• KONU DIŞI : Beyler temple run rekorlarinizi aliyim . 409 bin benimkisi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunları bilen var mı aramızda madem konu dışına kaydık az bişey

Orijinalden alıntı: Berkin Kayalar

KONU DIŞI : Beyler temple run rekorlarinizi aliyim . 409 bin benimkisi :D

Bu oyunda level atlama yok mu arkadaşlar amaç nedir anlayamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Bu oyunda level atlama yok mu arkadaşlar amaç nedir anlayamadım?

amac atlayip ziplayip engelleri gecmek ve gidebildigin kadar ilerlemek, aldigin paralarla da kenfini gelistirebiliyosun
    bu arada rekorum ipadde 14milyon ama bunda 200bini gecemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steelpanther -- 28 Mart 2012; 7:32:40 >

Bu arada bu da benim avatardaki oyun merak edenler :

Bunları bilen var mı aramızda madem konu dışına kaydık az bişey

Ben ben ben ben :)

Arka masam tamamen commodere köşesi amigadan, c64 te, commodore 16 ya kadar ne ararsan var...

boulder dash'in android versiyonu var mı esas :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

Abi nedir bu çektiğim revo hd den ya rctweaks ayarlarından tuş kilidi şeklini bi deneyeyim dedim honeycomb modunu seçtim seçmez olayımdım reboot ettim cihazı açılmadı bir türlü wipe cache dalvik cache yaptım yine açılmadı bende romu tekrar kurdum of of

RC Tweaks direkt bu rom için değil şüpheli yerleri kurcalamayın demiştim

Bu arada oyunumu buldum Temple Run hastalık yapıyor. 80li yıllarda Commodore 64 ile oynadığım Aztec Challange diye bir oyun vardı resmen onun modern versiyonu fena sardı.

Aztec Challenge de bu oyun bu arada çocukken joystick kırdıran oyundur bana. Direkt Aztec Challenge da aldığım o çocukluk yıllarımdaki zevki aldım ya.

grafiklere bak ya :) 64 kblık ramler offf :) şuan cebimde 1.2 ghz çift çekirdek 1 gb ram taşıdığımı düşününce birden telefonumu öpesim geldi :D

• Arkadaşlar Virtuous takımının Sense 4 ünü deneyen var mı? Diğerlerine göre biraz daha iyi geldi bana.Telefonu pcye bağlayabiliyorsun ve uygulama çözünürlüğündeki problemi de çözmüşler.Tabi her romda ki gibi kamera çalışmıyor.Bunu yanında wifi hotspot,usb tethering,Auto Brightness Values(bunu ekran ışığını sabit bir dereceye alarak çözüyorsun).

Şuan 2.günüm bu romda.Bakalım uzun kullanımda patlak verecekmi.

Denemeyenlere tavsiye ederim..

Ipad imde rekorum 1.5 milyon küsür ama bunda tam adam akilli oynayamadim daha;)

Dün gece telefonumun şarjı bitti ve sarj olmasın için şarja koydum o arada teleofnumu açtım uyuya kalmışım wi-fi de açıktı bir ara bir uyandım telefon ateş parçası olmuş dedim patlayacak sanırım şarjdan çıkartım bataryasını çıkartım ve uyumaya devam ettim telefonumu sabah açtığımda HTC beyaz ekranı geliyor ve calışmıyor ne olursa olsun. Şimdi ne yapmalıyım ses aşağı tuşu ile poweri denedim hboot gelmiyor beyaz ekran htc geliyor yine sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu.

Nasıl düzeltebilirim :(

Teşekkürler
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.