Şimdi Ara

HTC Desire Vs Apple iPhone: Web browsing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HTC'nin tarayıcısı ne?
  • bilgim yok android 2.1 işletim sistemi var cihazda htc sense arayüzü monte edilmiş

ayrıntılı inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 31 Mart 2010; 17:46:13 >

• başarılı ama o kadar da degil.iphone da opera yı gördükten sonra başkasına hızlı diyemem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke
    bilgim yok android 2.1 işletim sistemi var cihazda htc sense arayüzü monte edilmiş

ayrıntılı inceleme

Sagol hocam,Sense arayüzünü gördmustum de internet tarayıcı safari gibi göründü gözüme:):):):)
    yalnız su var iphone 3G ile mı test yoksa 3Gs mi?3G ise 3Gs gecer;)

bakalım eğer 3Gs ise opera gelince bile HTC'yi geçebileceğini zannetmiyorum...Çok fark nasıl olsun ki?Kendi tarayıcısı bile bu kadar iyiyken opera ne kadar etki yaratacak?

• safari değil sanırım desirenin tarayıcısı

cihaz 3g mi 3gs mi bilemem ama hd2 3gs hız konusunda geçmişti..

burada maksad yeni bir cihazı tanımak
  • Evet haklısınız:)Cihazi biraz biliyordum teşekkürler sizin sayenizde tanıdım...Gercekten başarılı bir cihaz;Fakat iPhone varken:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DESIRE daha başarılı gibi, bana iPhoneumu sattıracak heralde bu alet :)
  • Yok ya değmez
  • K
    quote:

Orijinalden alıntı: mce07

DESIRE daha başarılı gibi, bana iPhoneumu sattıracak heralde bu alet :)

Ben satışa çıkardım bile. Desire bu yaz favorim. Muhtemelen yeni çıkacak iphone otralığı kasıp kavuracak ama bu Desire'a çok kanım kaynadı.
  • niye her yeni cikan telefon iphonela kiyaslaniyor anlamis degilim. bi iphone u gecme yarisidir almis gidiyor. neden n97 ile kiyaslanmiyor mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
    K
    quote:

Orijinalden alıntı: mce07

DESIRE daha başarılı gibi, bana iPhoneumu sattıracak heralde bu alet :)

Ben satışa çıkardım bile. Desire bu yaz favorim. Muhtemelen yeni çıkacak iphone otralığı kasıp kavuracak ama bu Desire'a çok kanım kaynadı.

Ya hocam naptin sen ya?Biliyorsun iPhonedan başka cihazla eglenilmez,deneyimlerin var hala mı böyle yapıyorsun?Desire falan hikaye.Bence iPhonela kıyaslama bile!Bence Nexus bile bundan daha iyi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

niye her yeni cikan telefon iphonela kiyaslaniyor anlamis degilim. bi iphone u gecme yarisidir almis gidiyor. neden n97 ile kiyaslanmiyor mesela.

iphone bir nevi mihenk taşıda ondan

ayrıca burada desire ile kıyaslanmamış dikkat edin her açıdan desire ayfoneyi ezmişş .ekran işlemci web tarayıcısı (android opera da mevcut) kamera multitask cart curt felan fişmekan gibi diğer özellikleri ile ayfone desirenin yanına bile yaklaşamaz

şaka bir yana her açıdan üst seviyede desire kıyaslayarak durumu görebilirsiniz yada... kendinizi avutmaya devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.