Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaShErE


    quote:

    Orijinalden alıntı: mucahit48


    quote:

    Orijinalden alıntı: WaShErE

    neyi vardı ki telin?birebir değiştircekler mi parça mı değişcek?


    Ekranda ölü pikselleri vardı.Cihaz komple değişecek.

    Yarın arıcam bakalım ne dicekler.


    Telefonu bire bir değiştirmeleri hoş bir davranış sadece ekranı değiştirip verebilirlerdi diye düşünüyorum :) Genelde bütün teknik servisler 30 günü kullanıyor malesef..


    Gerçekten de güzel bir davranış, normalde ekranı değiştirirlerdi. HTC'yi bir kere daha sevdim




  • halbarad ebay'e de baktım 3batarya bir dock 11,99$ a satıyorlar piller orjinal değil tabi orjinale yakın piller gördüm ama orjinal değildi 9.99$ luktan mı aldın sen,orjinale en yakın oydu ama seri numarasının yazdığı yerden biraz kıllandım ben? Aslında servistede satıyor olmaları lazım sormak lazım hoş onlarda güzel fiyat verirler en iyi yaptıkları şey bütün servislerin
  • arkadaşlar yaklaşık iki aydır desire kullanıyorum. ancak 3g internet bağlantısını yeni açtırdım. doğal olarak hava durumunu da otomatik güncellemeye aldım.. fakat hava durumu ayarlarına girip otomatik güncellemeyi seçiyorum. çıktıktan sonra nedense otomatik güncelleme işaretlenmemiş oluyor... diğer ayarları yaptığım zaman ise böyle bir sorunla karşılaşmıyorum... nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

    bir de yine bu hava durumunda "cuma" günü "pazar" olarak görünüyor.. bunu değiştirebiliyor muyuz?..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtnarin

    arkadaşlar yaklaşık iki aydır desire kullanıyorum. ancak 3g internet bağlantısını yeni açtırdım. doğal olarak hava durumunu da otomatik güncellemeye aldım.. fakat hava durumu ayarlarına girip otomatik güncellemeyi seçiyorum. çıktıktan sonra nedense otomatik güncelleme işaretlenmemiş oluyor... diğer ayarları yaptığım zaman ise böyle bir sorunla karşılaşmıyorum... nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

    bir de yine bu hava durumunda "cuma" günü "pazar" olarak görünüyor.. bunu değiştirebiliyor muyuz?..



    hava durumu kısmında menü -> ayarlarda otomatik güncelleme ve güncelleme sıklığı var. oraları bi kontrol et bakalım. cuma günü pazar olarak görünüyordu bende de doğru ama şimdi yeni rom yüklediğimden olabilir normal görünüyor. bilmiyorum nasıl ayarlanır o




  • Merhabalar,

    2.5 seneden beri kullandığım n95 8gb ı değiştirme vaktim geldiğini düşünerekten bir akıllı telefon kullanıcısı olmayı planlamaktayım. HTC Desire şu anda aklımda 1 numaradaki yerini korumakta. Yalnız tecrübeli ve fikir sahibi arkadaşların düşüncelerinden de istifade etmek istiyorum. En nihayetinde bir öğrenciyim ve eğer bir masrafa gireceksem buna değmesi gerektiğini ve verdiğim parayı haketmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Aslına bakarsanız aylardır aklımda iphone4 vardı fakat hiç bir vodafone bayisinde bulamadım.
    Geçen cuma günü hattımı vodafone a taşımak için başvuru yaptım ve HTC Desire ayırttırdım kendime. Lakin eve giderken öylesine uğradığım bir vodafone bayisinde iphone4 buldum ve ilk gittiğim vodafone bayisinden evraklarımı almaya gittim fakat vermediler, kız vermemek için çok diretti ve prim yaptığı için vermek istemediğini söyledi. kendisine ısrarla iphone4 buldum ve alacağımı söylememe rağmen vermedi ve 1 dakika diyip ufak bir telefon görüşmesinden sonra "tamam iphone4 istiyorsanız ben buldum iphone4 size, bizden alın" dedi. Halbuki birgün önce sorduğumda iphone 4 yok demişlerdi. demek istedikleri zaman bulabiliyorlarmış. neyse vodafone daki bu saçmalama olayından sonra asıl derdime geleyim. şimdi önümde 2 alternatif bulunuyor.

    iphone 4 alırsam eğer 35 TL Her yöne 500 dakika + 65 TL cepnet paketi ile aylık 100 liraya alacağım.

    HTC Desire alırsam eğer 35 TL lik paket + 53 TL cepnet paketi ile bu 88 liraya geliyor ama 88 lira yerine fazladan 22 lira vererek 99 TL lik Vodafone Red + 11 TL Cihaz Taksiti ile 110 lira daha mantıklı geliyor.
    Vodafone Red ile HTC alırsam
    3000 dakika her yöne, Vodafone + Sabit Hatlar Ücretsiz, 3000 SMS Her Yöne, 3 Saat Yurtdışı Görüşme ve 3 GB internet paketi ile almış olacağım.

    ve üniversite öğrencisi olduğum için takdir edersiniz ki SMS olayını abartı boyutlarda olmasa da sık sık kullanmaktayım. Yani diğer paketleri alırsam + SMS Paket bedeli olacak.

    sizce hangi paket daha mantıklı ? ya da iphone 4 sadece 500 dakika ve cepnete değer mi ? yoksa siz Vodafone Red ile HTC Desire daha mantıklı mı diyorsunuz ?

    bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Herkese Teşekkür ederim...




  • Sana tavsiyem iphone 4 alma retina ekran disinda htc desire gercekten iphone dan kaliteli birde kasa sorunu var iphone 4 sahibi arkadaslarim telefon dusecek diye akli gidiyo.cam oldugu icin arka kasa kismi hemrn kiriliyo benim desire 2 kere dustu kapakta cok hafif cizikler oldu biseycik olmadi ozellik ve dokunmatik olarak hicbir farklarida yok emin ol buna
  • Bende senin gibi iphone4 istiyordum mevcuttaki 3g mi satıp alıcaktım vodafone'dan,sonra biraz karşılaştırdım iphone'un anten sorunu olsun alece çıkan partilerdeki ekran sorunu olsun,e bir yandan da zaten iphone kullandım tadına vardık az çok.Yenilik aramak için desire'ı aldım gayet memnunum bence iphone'dan çok daha iyi bir telefon özellik olarak.Kabul etmek gerek hala iphone'un market olarak az bir fark ile önde olması söz konusu ama android her geçen gün bu farkı kapatıyor,her saat markete girdiğinde yeni uygulamalar geliyor ve zaten çoğu uygulamada android'te de mevcut :) Gelelim paket olayına senin dediğin fiyatları ben vodafone sayfasında göremedim ben 68TL'lik paket ile aldım 18ay +29TL de normal tarife paketim var.110TL verebiliyorsan bence 39TL daha HTC Desire HD al bana o daha mantıklı geldi.Ama yok 39TL daha fazla veremem en nihayetinde öğrenciyim dersende sms paketi 7TL zaten büyük ihtimal ile sürekli sms atıyorsundur sen + en ucuz heryöne tarifesi ile alabilirsin mesela genç avantaj 25TL imişş şu anda senin için bakıyorum vodafone'dan 500dk + 5000sms +facebook twitter gibi şeylerde ücretsiz yazıyor gayet iyi bir tarife senin için bence.Ben mesela almaya gitmeden aramıştım bendeki kamu tarifesi bana alamıycağımı söylediler dedim sayfanızda herhangi bir tarife kısıtlaması göremedim yok veremiyoruz dedi iyi peki dedim teş. ederim başka bayiyi aradım var elimizde buyrun yardımcı olalım dediler gittim aldım,onlara anlattım durumu dedim sizinle konuşmadan bu durum oldu güldüler sadece Yani demek istediğim onların 35TL'lik tarifeyi sana vermelerine izin verme o sadece iphone için geçerli 35TL olacak en az tarifeniz diye Nacizane fikrimdir yorumu sana kalmış tabi alıp kullanıcak olan sensin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Arkadaşlar andorid 2,3 yüklenebilecek mi telefona? DHD alacaktım ama 1500 lira gibi bir parada vermek istemiyorum açıkcası 1 milyar gibi bir fiyata bu telefonu alayım diyorum tekrardan ama beni nekadar idare eder düşnmeden edemiyorum gerçekten. Çok fena kararsız kaldım Desire mi Desire HD mi diye. Başka alternatifte çıkmıyor karşıma. Şöyle bol bol rom çıkan bir telefon


    bu aletin fiyatı 1500 mü? 24*57=1368 e iphone4 var vodafone'da. iphone4 böyle zor bulunur olmasa bu aleti değil 1500'e, 1000'e bile zor satarlar.
  • iphone4'ün karşılaştıralacağı telefon DHD değil bence Desire ile karşılaştırılabilir ki desire da iphone4'ten üstün bana göre,DHD bambaşka bir telefon benim kanımca,ikisini yanyana koyunca zaten belli oluyor ki aralarında ciddi bir performans farkı var bu da bir gerçek.iphone4 evet daha cool duruyor havalı duruyor ama yaptığı hataları hala düzeltemedi,alarm sorununu çözemedi saat kendi kendine 1saat geri gidiyor OS4.3 çıktı hala alarm sorunu var forumlarda yazana göre bu en basit örneği.Birazda insanların ne aradığı ile alakalı diye düşünüyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaShErE
    iphone4'ün karşılaştıralacağı telefon DHD değil bence Desire ile karşılaştırılabilir ki desire da iphone4'ten üstün bana göre,DHD bambaşka bir telefon benim kanımca,ikisini yanyana koyunca zaten belli oluyor ki aralarında ciddi bir performans farkı var bu da bir gerçek.iphone4 evet daha cool duruyor havalı duruyor ama yaptığı hataları hala düzeltemedi,alarm sorununu çözemedi saat kendi kendine 1saat geri gidiyor OS4.3 çıktı hala alarm sorunu var forumlarda yazana göre bu en basit örneği.Birazda insanların ne aradığı ile alakalı diye düşünüyorum

    opera ile alıntı kısmı çalışıyor sanırım :) test ediyorum




  • Android için güzel bir navigasyon uygulaması arıyorum. Ndrive kurdum ama pek beğenmedim. Yavaş çalışıyor ve haritaları hiç detaylı değil. Aura indirdim marketten ama harita bomboş çıkıyor. Full sürüm değil ama satın almadan önce bir görmek isterdim nasıl çalıştığını. Paralı yada parasız iyi bir navigasyon uygulaması önerebilirmisiniz?
  • Market indirmiyor gene.. download paused diyor ve kaliyor oyle.. sizde de boyle mi?
  • face book taki vedeoları oynatıyor mu? flash 10 desteği varr mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bah06
    face book taki vedeoları oynatıyor mu? flash 10 desteği varr mı?


    videoları oynatıyor. flash 10.1 yüklü şu an bende
  • Arkadaşlar HTC desire telefonumda listemdeki kişilere resim nasıl ekleyebilirim..Ayarlardan bulamadım....(Yani arama yaparken veya aranırken o kişinin resmini görmek için)...

    Yardımcı olursanız çok sevinirim....
  • arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
    HTC Desire da karar kıldım ve şu anda vodafone doğru yola çıkıyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freesys

    arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
    HTC Desire da karar kıldım ve şu anda vodafone doğru yola çıkıyorum :)


    İstanbul'da kalmamış. Umarım bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erolbey

    Arkadaşlar HTC desire telefonumda listemdeki kişilere resim nasıl ekleyebilirim..Ayarlardan bulamadım....(Yani arama yaparken veya aranırken o kişinin resmini görmek için)...

    Yardımcı olursanız çok sevinirim....


    kişilerden resmini koymak istediğin kişiyi sec.
    menuye bas
    değiştir e tıkla
    en üstte ismin solundaki kamera simgesine tıkla.
    buradan ister telde kayıtlı bir resmi secebilirsin. istersen o an kamera ile resim cekip koyabilirsin.

    ayrıca ben sana "full screen caller id" yi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Android için güzel bir navigasyon uygulaması arıyorum. Ndrive kurdum ama pek beğenmedim. Yavaş çalışıyor ve haritaları hiç detaylı değil. Aura indirdim marketten ama harita bomboş çıkıyor. Full sürüm değil ama satın almadan önce bir görmek isterdim nasıl çalıştığını. Paralı yada parasız iyi bir navigasyon uygulaması önerebilirmisiniz?


    "i go my way" tavsiye ederim.

    eger bulamazsan bendekini zipleyip yollayabilirim.
  • Ben igoyu kurdum ama bir türlü gps konumunu alamadı, ne yapmam gerekiyor?

    Gpsten konum alıyor mesajı ile bekliyor kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.