Şimdi Ara

htc desire hd & motorola atrix 4g & lg optimus black ölecem kararsızlıktan!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cidden öleceğim kararsızlıktan, nolur yardım edin.

htc desire hd 4,3 inch & 8 mp kamerası var ve HTC'dir yani.

Lg Optimus Black bana göre tasarım harikası, önde 2 mp kamerası var ve şarjı iyi güden bi telefon. ekran parlaklığı ve netliği de yerinde. fiyat açısından da hemen hemen bi 100 tl az.

Motorola Atrix 4g 'yi hiç yakından görmedim. Dizayn olarak LG' ye benziyor. 16 gb hafızası ve çif çekirdeği var. ama motorola ne kadar stabil çalışır orası benim için muamma! bir de herkes elinde kalır gibi yorumlarda bulundu.

Ortalama 600-700 civarı param var. İnternet, gps ve müzik benim için önplanda. özellikle flash desteği. şarj ve fotograf ve video kalitesi de önemli elbette. önceliklerim ilk saydıklarımdan yana!!

şimdi bi kısım kişiler samsun yada sony ericsson diyecekler bunların dışında. en son elemelerim doğrultusunda üçü kaldı. yaklaşık 1 yıldır eliyorum :) bu üçü arasında bir tavsiye verin bana nolur!

HTC DESİRE HD

htc desire hd & motorola atrix 4g & lg optimus black  ölecem kararsızlıktan!!!!

MOTOROLA ATRİX 4G

LG OPTIMUS BLACK P970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedurgut -- 30 Mart 2012; 16:49:48 >

• Takip:)
    motorola Atrıx kafama takıldı şu aralar, iyi yorumlar okudum f/p açısında çok iyi olduğunu söyleniyor

Sebastian Vettel
  • Atrıx in TFT LCD olması çok büyük dezavantajmıdır peki ?
    ( Sanırım TFT LED olsa zaten 100-150 lira üstü olurdu)

Orijinalden alıntı: kedurgut

Arkadaşlar cidden öleceğim kararsızlıktan, nolur yardım edin.

htc desire hd 4,3 inch & 8 mp kamerası var ve HTC'dir yani.

Lg Optimus Black bana göre tasarım harikası, önde 2 mp kamerası var ve şarjı iyi güden bi telefon. ekran parlaklığı ve netliği de yerinde. fiyat açısından da hemen hemen bi 100 tl az.

Motorola Atrix 4g 'yi hiç yakından görmedim. Dizayn olarak LG' ye benziyor. 16 gb hafızası ve çif çekirdeği var. ama motorola ne kadar stabil çalışır orası benim için muamma! bir de herkes elinde kalır gibi yorumlarda bulundu.

Ortalama 600-700 civarı param var. İnternet, gps ve müzik benim için önplanda. özellikle flash desteği. şarj ve fotograf ve video kalitesi de önemli elbette. önceliklerim ilk saydıklarımdan yana!!

şimdi bi kısım kişiler samsun yada sony ericsson diyecekler bunların dışında. en son elemelerim doğrultusunda üçü kaldı. yaklaşık 1 yıldır eliyorum :) bu üçü arasında bir tavsiye verin bana nolur!

HTC DESİRE HD

MOTOROLA ATRİX 4G

LG OPTIMUS BLACK P970

bence atrix i de eleye bilirsin atrix ekrandan kaybediyor kullananlar ekrandan biraz şikayetçi zaten tüm incelemelerdede üzerinde durmuşlar...

• ekranında birşey yokki tft ekran kullanıyor diye o özelliklerden vazgeçilmez.

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

ekranında birşey yokki tft ekran kullanıyor diye o özelliklerden vazgeçilmez.

ama bir de motorola teknik ağı tr' de o kadar kuvvetli değil. mesela kimse garantili satmıyor. bilemedim şimdi.
    Garanti ciddi konu TFT LCD olması bence bu kadar da kötü değildir izlediğim videolarda gayet yeterli ışığı var çok büyük problem yaratmaz haftaya almayı planlıyorum bakalım araştırmaya devam :)
    Edit: Teleservis sitesine baktım. Motorolanın Tek yetkili Servisi olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keniks -- 31 Mart 2012; 9:49:30 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.