S

Çavuş
07 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 2 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Wifisi olan akıllı saat öneri yuvarlak olması tercihimdir aliexpress den olabilir..
NOKİA 207 NE ZAMAN ÇIKACAK NASIL ALABİLİRİZ bir yardım ederseniz sevinirim polis okulunda okuyorum ve uygun olan tek telefon bu
BAŞILTA DA BELİRTTİGİM GİBİ İNTERNETE GİREBİLEN KAMERASIZ MP3 ÇALARSADA FENA OLMAZ BOYLE Bİ TELEFON BİLEN VARMI ? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Cinden nasıl tablet alabilirim kargo filan ne kadardır kaç günde gelir...
Max 240 tl ve 1024 ekran çözünürlüklü quad mali400 ekran kartlı tablet önerebilirmisiniz..??
Beyler aklımda şu anda piranha ultra tab 7' var ama yinede
sim kart destekli 230 tlye kadar tablet onerirseniz sevinirm yardımlarınız için tesekkurler
oyun oynamak icin 230 tl civarında tablet almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz önerıleriniz için şimdiden teşekkür ederim

1- Q-note qn-7000hx(teknosada şuan indirimde ve dokunmatigi filan fena degildi)
2-pirana business tab 7' (bi grup ısınıyor diyor bi grup memnun???)
3-cube u25 (ekran çözünürlügü en yüksek olan bu ama bunuda netten alacagim icin kullanan arkadaşlar memnun mu??)))
4-artes i703 (bu model hakkında fazla bi bilgim yok)

önerilerini ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim
google chromede sadece benim kullanıcı adım şifremle girdigim zaman sayfadaki görüntü bu şekilde oluyor başka bi k.adı şifre ile girdigimde düzgün bi şekilde görüntülenebiliyor ayrıca firefox ve explorerde de düzgün bi şekilde giriş yapabiliyorum ama sadece choremede girdigimde düzgün açılmıyor lütfen yardım edin

ikiside nike mercurial serisinden hangisini alacagıma karar veremedim bide kaç numara alacagıma klasik(kundura) ayakkabı numara 40 spor ayakkabılarda ise 41 giyiyorum genelde....bide bu miracle yle victory nin arasında ne fark var nette araştırdım ama pek bişey bulamadım

nike mor victory
nike miracle
acer laptop uma ekran kartı driverini yükleyince windows ekranında sonra ekran siyah ekran geliyor ve açılmıyor güvenli modda açılıyor ve yükledigim driveri kaldırınca normal olarakta açılmaya başlıyor sizce sorun ne olabilir acil yardım edin lütfen....
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.914 (Bu ay: 199)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.