Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
314.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar cihazı yeni rootladım Bana rootlu cihaz için alternatif market uygulaması söylermisiniz Applanet dışında.Bir uygulama vardı rootlu cihazlar için market ismini unuttum.Ücretli ÜCretsiz hepsini gösteriyor ve bedavaya indiriyordun.

Orijinalden alıntı: celal2

Evet, Android için hergün eklenen ortalama 1000-1500 uygulama arasına, ilk olarak iPhone için hazırlanmış ve artık Android için de hazır olan harika telsiz uygulaması HeyTell indirilmeye hazır.

Uygulamayı diğer benzerlerinden üstün kılan özellikleri arasında başlıcaları şöyle;

- Android ve iPhone farketmez tüm HeyTell yüklü cihazlar ile bağlantı kurabilme
    – Edge/3G/4G/Wi-fi bağlantısı desteği

HeyTell ile sms göndermekten vazgeçeceksiniz ve tek tıklama ile sesli telsiz mesajınızı arkadaşınıza gönderebileceksiniz.

http://www.androidturkiye.net/2011/02/25/harika-telsiz-uygulamasi-heytell-artik-android-icin-hazir/

İNDİRmeyi denedim mi yok :) dene istersen ben basaramadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

arkadaşlar cihazı yeni rootladım Bana rootlu cihaz için alternatif market uygulaması söylermisiniz Applanet dışında.Bir uygulama vardı rootlu cihazlar için market ismini unuttum.Ücretli ÜCretsiz hepsini gösteriyor ve bedavaya indiriyordun.

birkaç sayfa geride konusu geçmişti yanlış hatırlamıyorsam shell felan die bişi vardı içinde :)

Orijinalden alıntı: WebProgramming

arkadaşlar cihazı yeni rootladım Bana rootlu cihaz için alternatif market uygulaması söylermisiniz Applanet dışında.Bir uygulama vardı rootlu cihazlar için market ismini unuttum.Ücretli ÜCretsiz hepsini gösteriyor ve bedavaya indiriyordun.

Slideme ve blapkmarket var. Tabi en kamsamlısı appplanet ama o da canı isteyince çalışıyor.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera™ // HTC Motion Launch™ // HTC Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: summer40

Selamlar,

ACE PVT ENG S-OFF yaptım.Çok sevinmiştim ama CID-HTC_001 yazıyor.

Superuser yetkim de var.Ne yapmalıyım arkadaşlar????

Telefonum Çin'den gelmişti.Acaba custom rom mu vardı,ben de stock rom'a dönmeden işlem yaptım??

cihazı aldığınızdan beri hangi işlemleri hangi sıra ile yaptınız?

ayrıca HTC_001 ile ne gibi bir sorununuz var ki onu da anlayamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 13 Mart 2011; 17:10:39 >
  • Bende de çalışmıyor şuan Applanet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isumairu79

Arkadaşlar 2 gündür deniyorum güncelleştirme yok diyor. 1.43.468.1 versiyonda kaldım

başka bir yolu yokmu bu güncellemenin....

Orijinalden alıntı: BAZ LIGHTYEAR

Hocam ön kamera haricinde ekstra bir numarası yok gibi görünüyor thunderbolt'un? atladığımız birşey mi var?
    bu arada thunderbolt arka kapak tasarımını hiç beğenmedim DHD nin yanına yaklaşamaz, kişisel görüşümdür.

quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Sizlere Bir sorum olucak arkdaşlar şimdi benim bir telefon almam gerekli ve vadofone dan hattımın ustune almayı dusunuyorum yanlız sımdı ıkılemde kaldım HTC DHD almak ıcın 145 lık red tarıfesıne gecmem artı olarakda 11 TL tele telefon ucreti yanı ayda 156 tl odemem gerekecek sızce bu sekılde almak mantıklımı bu telefon benı yaklasık 2 sene ıdare edermı sızler memlunmusunuz tabi 95 Lik Red tarifesindede Nokia N8 de alabılıyorsun ama daha once nokia N8 kullanmıs biriyim ve hıc memlun kalmadım acıkcası sızlerden fıkırlerınızı ve onerılerınızı beklıyorum...

ben de başlangıçta öyle düşünmüştüm ama sonra bir telefon için 2 sene borca girilmez dedim. çünkü çok çabuk şekilde üst modelin çıkacağını düşündüm.
    doğubanktan peşin para aldım (başımda o kadar sıkıntı varken bunu nasıl yaptım ben de bilmiyorum) neyse aleti görünce zorlukla biriktirdiğim nakite bir anda veda
    ediverdim. netekim şimdi de thunderbolt fısıltıları geziniyor. değiştirmeyi düşünmüyor değilim ama taksitli almış olsaydım nasıl olsa elimde ki bana yeter deyip
    düşünmeyecektim. Bilmem anlatabildim mi?
    ama genede karar tabi ki senin...
    selamlar...

bu arada turkcell den 30 liraya 300 dk tarifem var 120 dk sını anca konuşuyorum. nerde 30 lira nerde 150 lira

:)

eee thunderbold çif çekirdek ve bildiğim kadarıyla 1080p video kaydı var
    bir er kişi çıkıpta telefonu aldığı romla kullanan root lama yeni rom yükleme ve sair işleri yapamayan ve yapmaktan korkan
    ben denize bu çift çekirdeği anlatsa ben de o şahsa beleşten dua etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 13 Mart 2011; 19:09:18 >

• Selam arkadaslar teldeki kisi listesini facebook hesabimla senkronize etmistim ama suan resimler gozukmuyor ve birturlu senkronize olmuyor sebebi ne olabilir.ayarlar-hesaplar ve senkronizasyondan deniyorum.tumunu esitle diyorum ama olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BAZ LIGHTYEAR

Hocam ön kamera haricinde ekstra bir numarası yok gibi görünüyor thunderbolt'un? atladığımız birşey mi var?
    bu arada thunderbolt arka kapak tasarımını hiç beğenmedim DHD nin yanına yaklaşamaz, kişisel görüşümdür.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Sizlere Bir sorum olucak arkdaşlar şimdi benim bir telefon almam gerekli ve vadofone dan hattımın ustune almayı dusunuyorum yanlız sımdı ıkılemde kaldım HTC DHD almak ıcın 145 lık red tarıfesıne gecmem artı olarakda 11 TL tele telefon ucreti yanı ayda 156 tl odemem gerekecek sızce bu sekılde almak mantıklımı bu telefon benı yaklasık 2 sene ıdare edermı sızler memlunmusunuz tabi 95 Lik Red tarifesindede Nokia N8 de alabılıyorsun ama daha once nokia N8 kullanmıs biriyim ve hıc memlun kalmadım acıkcası sızlerden fıkırlerınızı ve onerılerınızı beklıyorum...

ben de başlangıçta öyle düşünmüştüm ama sonra bir telefon için 2 sene borca girilmez dedim. çünkü çok çabuk şekilde üst modelin çıkacağını düşündüm.
    doğubanktan peşin para aldım (başımda o kadar sıkıntı varken bunu nasıl yaptım ben de bilmiyorum) neyse aleti görünce zorlukla biriktirdiğim nakite bir anda veda
    ediverdim. netekim şimdi de thunderbolt fısıltıları geziniyor. değiştirmeyi düşünmüyor değilim ama taksitli almış olsaydım nasıl olsa elimde ki bana yeter deyip
    düşünmeyecektim. Bilmem anlatabildim mi?
    ama genede karar tabi ki senin...
    selamlar...

bu arada turkcell den 30 liraya 300 dk tarifem var 120 dk sını anca konuşuyorum. nerde 30 lira nerde 150 lira

:)

eee thunderbold çif çekirdek ve bildiğim kadarıyla 1080p video kaydı var
    bir er kişi çıkıpta telefonu aldığı romla kullanan root lama yeni rom yükleme ve sair işleri yapamayan ve yapmaktan korkan
    ben denize bu çift çekirdeği anlatsa ben de o şahsa beleşten dua etsem.

Hocam ben goremedim walla cift cekirdek ya da 1080p vs. Hatta bilakis 720p yaziyor..Olsa bangir bangir yazarlardi buraya dual core diye...
    Sen bosver soylenti onlar ;)
    Ben de su link in yalancisiyim
    http://www.htc.com/us/products/thunderbolt-verizon#tech-specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAZ LIGHTYEAR -- 13 Mart 2011; 20:24:36 >

• Arkdaşlar bizim cihaza iknci işletim sistemi olarak windowsmobil 7 nasıl kuruluyor. Deneme yapayım diyorum ama. İgonun adnroiddekinden daha işlevsel sürümleri var wm de.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera™ // HTC Motion Launch™ // HTC Zoe™ // HTC BoomSound™

• Applanet Gelişmeler Nedir Arkadaşlar.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• Hocam ben goremedim walla cift cekirdek ya da 1080p vs. Hatta bilakis 720p yaziyor..Olsa bangir bangir yazarlardi buraya dual core diye...

görünüşe göre dhd den bi üstünlüğü yok ne demeye cıkardılar ki :D

Orijinalden alıntı: cmcntkn

quote:

Orijinalden alıntı: summer40

Selamlar,

ACE PVT ENG S-OFF yaptım.Çok sevinmiştim ama CID-HTC_001 yazıyor.

Superuser yetkim de var.Ne yapmalıyım arkadaşlar????

Telefonum Çin'den gelmişti.Acaba custom rom mu vardı,ben de stock rom'a dönmeden işlem yaptım??

cihazı aldığınızdan beri hangi işlemleri hangi sıra ile yaptınız?

ayrıca HTC_001 ile ne gibi bir sorununuz var ki onu da anlayamadım??

Esasında sorunum yok ama
    Teknik rehberinizdeki downgrade hariç tüm işlemleri sırasıyla yaptım ama
    rehberde şöyle yazıyor:
    • Bootloader ekranında ilk satırda eğer ACE PVT SHIP S-OFF yazıyorsa cihazınız Radio S-Off’tur.
    • Eğer ACE PVT ENG S-OFF yazıyorsa cihazınız ENG S-OFF da olmuştur. “System info” ya gidin.
    • “System info” da CID 11111111 ise cihazınız Super CID dir.
    • Eğer Radio S-OFF veya Super CID olduğunu görebiliyorsanız tüm işlemler başarıyla gerçekleştirilmiş demektir.

Ben de ise CID-HTC_001 yazıyor.

Problem mi?Yanlış mı yaptım?Anlamadım...

• Android sürümü : 2.2
    Anabant sürümü : 12.28b.60.140eU_26.03.02.26_M
    Kernel sürümü : 2.6.32.21-g11d6cc4
    htc-kernel@and18-2 #1
    Tue Nov 9 21:21:44 CST 2010
    Build numarası : 1.43.468.1 CL287008 release-keys
    Yazılım numarası : 1.43.468.1
    Tarayıcı sürümü : WebKit 3.1

1.43.468.2 yazılımı çıkmış, fakat telefonunuz için hiçbir güncelleme yok uyarısı alıyorum.

çözümü bilen arkadaş varmı acep
    Facebook senkronizasyonu yapmıyor. Sadece facebooktan video izleyebiliyorum ki adobe falan yüklü en azından marketteki son sürüm yüklü.
    Bu arada cihazım rootlu yeni sürüm için güncelleme alamıyorum galiba ? Bundan dolayı mı acaba bu tarz sorunlar ?

Hocam ben goremedim walla cift cekirdek ya da 1080p vs. Hatta bilakis 720p yaziyor..Olsa bangir bangir yazarlardi buraya dual core diye...

görünüşe göre dhd den bi üstünlüğü yok ne demeye cıkardılar ki :D

bu forumda önceki sayfalarda okumuştum sanırım çekirdek olayını ama görünüşe göre sen haklısın.
  • Merhaba Arkadaşlar. Altı gün önce bende DHD aldım. Şu anda telefonu ve işletim sistemini çözmeye çalışıyorum. Ama gördüklerim ve öğrendiklerim süper bir telefon olduğuna karar vermemde yeterli oldu. ( ip4 kullanıcısıydım) Faka şöyle bir sorun yaşıyorum. Telefonumu Outlook 2010 ile kendi programıyla senkronize etmek istediğimde ekrana "Updating htc library" diye bir pencere geliyor ve 2 saatin sonunda bile gitmiyor. İlk kurduğumda senkronize etmeyi başarmıştım fakat daha sonra hep bu ekran geldi ve asla programın kendisi açılmadı. defalarca sildim ve yeniden yükledim olmadı. Bu sorun ile ilgili karşılaşan ve sorunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Çok teşekkür ederim
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.