Bildirim
HTC Desire HD'de konuşulan süre ve özeti

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl yani ekranda yazmıyor mu arama sağlandıktan sonra? -
Telefon tusuna bas menu Ye bas arama kaydini sec cikan ekrandan hangi gorusmenin suresine bakacaksan onun sagindaki ikona tikla ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: ferdifix
Telefon tusuna bas menu Ye bas arama kaydini sec cikan ekrandan hangi gorusmenin suresine bakacaksan onun sagindaki ikona tikla ;)
Teşekkür ederim.
Bir arkadaş Phone Usage programını önermişti. Onu da denedim ama konuşurken bir yandan ne kadar konuştuğunu göremiyorsun.
Sadece detaylı rapor veriyor programa girince. -
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion06
quote:
Telefon tusuna bas menu Ye bas arama kaydini sec cikan ekrandan hangi gorusmenin suresine bakacaksan onun sagindaki ikona tikla ;)
Teşekkür ederim.
Bir arkadaş Phone Usage programını önermişti. Onu da denedim ama konuşurken bir yandan ne kadar konuştuğunu göremiyorsun.
Sadece detaylı rapor veriyor programa girince.
konuşurken ekranın en üst sağ tarafında yazıyor benim cihazda. hani ilk ararken "aranıyor" yazısı var ya, telefon açıldıktan sonra bende orda ne kadar konuşuyorsam onu yazıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: excoder
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion06
quote:
Teşekkür ederim.
Sadece detaylı rapor veriyor programa girince.
konuşurken ekranın en üst sağ tarafında yazıyor benim cihazda. hani ilk ararken "aranıyor" yazısı var ya, telefon açıldıktan sonra bende orda ne kadar konuşuyorsam onu yazıyor.
Haklısınız. Arama bittiği anda ordan kaybolduğu içinekranın o kısmına dikkat etmemiştim. Şimdi farkettim.
Teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X