Şimdi Ara

===>HTC Desire HD | Ana Konu<=== (919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.930
Cevap
22
Favori
901.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, en son batarya sormuştum, ama onunla ilgili de olumlu birşey görmedim.

VE Dün artık Android e ve DHD'ye dolayısıyla HTC'ye veda ederek Iphone 5 aldım...

Daha 1 kere şarj etmeme rağmen ve tümgün aktif kullanarak %20 şarjı olduğunu söyleyebilirim şuan.

Stabilite vs. sıfır sorun. DHD başlığına ufaktan veda ediyoruz artık anlayacağınız.

Hakkınızı helal edin, sorduğum, cevap beklediğim sorulara olan ilgilerinizle alakalı.

Umarım IOS'dan memnun kalırım. Denenmedik bi o kalmıştı benim için.

Size de HTC'den kurtulmak nasip olur umarım :)
  • Yeni cihaz alan arkadaşlara hayırlı olsun ve güle güle sorunsuz kullanım diliyorum. Konuda kimse kalmadı :) Şu motorola x çıkar inş. ta bende onu alırım.
  • Tamam yeterince destek olmadığı için htc ve dhdden vazgecilebilir ama iphone hiç olmayacak bir tercih bence. Insanlar modeli eskise de kasmalar olsa da bilgisayarlarını degistirmezken telefonlarını çok çabuk değiştiriyorlar. Bu da demek oluyor ki bilgisayarlar eski cazibesini kaybetmiş. Telefonlar insanların ihtiyaçlarına cevap verir olmuş. Artık devir telefon ve tablet devri.
    Teli değiştireyim diyorum ama degistirdigimde aldığım telefonda su anki yaptiklarimdan farkli bir şey yapmayacagim. Yine root ve rom değiştir eksiklikleri ortaya koy yine aynı şikayetler olacak. Teknolojiyi yoğun takip eden ve kullanan birisi olarak ben bile sıkıldım bu işten.
    2 yılı doldurduk dhd ile. N95 te yapmayı isteyipte yapamadigim çok fazlada bir şey yok. Ama n95 teki bluetooth ve sesli aramayı bunca çıkan android surumlerde bulamadım. Bu da androidin bir eksiği bana göre. Daha bir sürü eksi ve artı çıkar ortaya ama benim onceliklerimde en göze batan bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nexus 7 wifi modelini insanca bir fiyata (200$) amerikadan aldırttım. Sanki artık elimdeki DHD, iki sene daha teknolojik olarak yaşar gibi duruyor. Nexus7 hem galaxy note2 hemde yeni bir telefon alma gazımı tamamen aldı. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 10 Şubat 2013; 13:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Yeni cihaz alan arkadaşlara hayırlı olsun ve güle güle sorunsuz kullanım diliyorum. Konuda kimse kalmadı :) Şu motorola x çıkar inş. ta bende onu alırım.

Teşekkürler hocam.. bir an önce çıksında al sende moto x'i :)
  • Samsungtan bükülebilir bir telefon gelirse büyük bir devrimin başı olur ama bence daha zamanı var.
  • Hey gidi DHD konusu :)

Uzun süredir arada girip yazılanları okuyorum, bende de hala DHD var değiştirmedim fakat rom işlerinden koptum desem yeridir.
    Heralde 6-7 ay olmuştur rahat rootlu stock rom ile kullanıyorum cihazı. Aslında telefon olarak kullanınca cihazın bataryası bile çok iyi gelmeye başladı. Şöyle diyim.
    iPod Touch 5 aldım 2 ay kadar önce. Yeni bir telefon düşünüyordum fakat android cihazlarla ve özellikle dhd ile fazla vakit geçirdim zamanında.
    Yanımda hem android hemde ios bir cihaz taşıma fikri daha cazip geldi.Taşıma konusunu açılmışken, inanın iki cihaz taşımanın öyle hayati bir zorluğu olmuyor. (hele ipod touch 5'in inceliğine hayran kaldım)
    Müzik,oyun ve wifili ortamlarda internete ve sosyal paylaşım sitelerine gezinme işlemlerimi ipod üzerinden hallediyorum. Bulunduğum ortam gereği wifili alan mevcut. Arada saate bakmak için bile ipod'u kullanıyorum.
    Bunları eskiden dhd'de yapıyordum, yani akıllı cihaz kullanınların çoğunda vardır bu, bişey yapacayak olsak bile açıp ya saate bakarız ya ekranlar arası dolanıp geri kapatırız. Bilmiyorum belki de sırf ben yapıyorumdur böyle bişey :)
    Çoğu şeyi ipod da yapıp telefonu telefon gibi kullanınca dhd gerçekten çok yeterli batarya performansı sunuyor. iPod gibi bir oyuncak ve şimdilik Dhd ile birlikte beni 2 sene kadar idare eder diye düşünüyorum.
    Bunları yazma nedenim benim gibi dhd'den sıkılıp yeni bir telefon almak isteyenlere farklı bir alternatif sunmak.

Hoşçakalın...

• satmadıkça zaten ben yeni tel alamam. Para basmıyoruz :) hevesimide aldım desem yeridir, şimdi yeni tel alsam şimdi aldıklarımın aynısını yapacağım. Onun yerine 1500 2000 e yeni pc toplar ya da laptop alırım. Artık işlemci yetmiyor 2009 un teknolojisi. Foto işlerken falan kasıyor, ya da monitör alırım. Telefon 2 planda artık benim için.

S3 alsam S4 alsam üstüne binip uçacak halim yok ya :D konuşma yapacam, internete girecem okadar. Ha işlemci gücü yüksek, kasma olmaz olmaz orası ayrı bişey ama oturup her işimide telefondan yapmıyorumki pc varken. Öyle bişey olsa tablet alırım bit kadar ekranda ne yapabilirsin nette haber okumak bankacılık işleminden başka. Telefon için photoshop bile yok adam gibi. tablete göre var.
  • Ben şahsen dhd'yi satmam. Ailemden birinin işini 2 sene sonra bile fazlasıyla görür :)
    Tabi teknoloji tutkusu ayrı bişey bende yeni nesil konsollar ya da bir pc upgrade'i düşünüyorum öncelikli olarak hedefim bu yönde :)
  • Vallaha şimdi rootlu stock rom a döndüm . Dünya varmis ya... Bizim tel meğer ne güzelmiş orjinali. Sense 3 en iyisi vallahi face htc sense falan hepsi sorunsuz senkronize oluyor, herkesin bildirimleri akıyor , sorunsuzca fotolar düşük çözünürlükte olsa da güncel şekilde senkron oluyor , e posta uygulaması mis gibi. Vallaha sense 3 lu android 4 verselerdi keşke süper olurdu. Wifi de kopmadı bu arada , bazen sidi sinyali olsa bile net.yok diyor bazı uygulamalar , belkide bu olay 4 de net.kesilmesi olarak gercekesiyor anlamadım. Modem değiştireceğim artık zamanı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vallaha şimdi rootlu stock rom a döndüm . Dünya varmis ya... Bizim tel meğer ne güzelmiş orjinali. Sense 3 en iyisi vallahi face htc sense falan hepsi sorunsuz senkronize oluyor, herkesin bildirimleri akıyor , sorunsuzca fotolar düşük çözünürlükte olsa da güncel şekilde senkron oluyor , e posta uygulaması mis gibi. Vallaha sense 3 lu android 4 verselerdi keşke süper olurdu. Wifi de kopmadı bu arada , bazen sidi sinyali olsa bile net.yok diyor bazı uygulamalar , belkide bu olay 4 de net.kesilmesi olarak gercekesiyor anlamadım. Modem değiştireceğim artık zamanı geldi.

Bu konuda kesinlikle haklısın. O kadar root yaptık bir sürü rom yükledik ama stock romdaki performansı hiç biri vermiyor. Hep kendimizi kandırdık Pil performansı da aynı şekilde...

• Ben aynısını söyleyemeyeceğim malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

quote:

Vallaha şimdi rootlu stock rom a döndüm . Dünya varmis ya... Bizim tel meğer ne güzelmiş orjinali. Sense 3 en iyisi vallahi face htc sense falan hepsi sorunsuz senkronize oluyor, herkesin bildirimleri akıyor , sorunsuzca fotolar düşük çözünürlükte olsa da güncel şekilde senkron oluyor , e posta uygulaması mis gibi. Vallaha sense 3 lu android 4 verselerdi keşke süper olurdu. Wifi de kopmadı bu arada , bazen sidi sinyali olsa bile net.yok diyor bazı uygulamalar , belkide bu olay 4 de net.kesilmesi olarak gercekesiyor anlamadım. Modem değiştireceğim artık zamanı geldi.

Bu konuda kesinlikle haklısın. O kadar root yaptık bir sürü rom yükledik ama stock romdaki performansı hiç biri vermiyor. Hep kendimizi kandırdık Pil performansı da aynı şekilde...

Öyle hocam, ics de falan sabsa olsun codefire olsun , viper olsun, sms lere tıklıom 5 6 saniye sorna açılıyor sms menüsü saçma geliyor , maile tıklıon yine aynı. Bazen cidden kasma oluyor. Ama yinede başardılar adamları tebrik etmek gerek istersek kullanabileceğimiz bir android 4,2 miz var ama şu ara sıra kasmalar ve wifinin kopması sürekli beni cnaımdan bezdirdi.

Orjinal senseli one serisinde yeni htclerde durum nasıl bilmiyorum ama bizim 2,3 ve sense 3,0 da senkronizasyon kadar sevdiğim başka bişey yok. Hiç bir romda adam gibi foto senkronizasyonu olmadı doğru düzgün.

wifi sorunu çözüldüğünde codefire kullanırım sabsa viper falan asla. zaten normalde bile kasıyor bazen hele sense 4,1 falan feci şekilde kasıyor bir süre sonra çabuk şişiyor. Yani anlamıyorum ram e bakıyorum yer var gösteriyor 200 falan ama tel yinede kaısyor ram bitmiş gibi.

• Stok yükleyeyim bende bari
    Shipped rom'mu nereden indiriyorduk,
    Link verebilen olursa çok sevinirim

Sabsa her zamanki gibi 1 hafta sonra şişti. Şarj tutmaz
  • desire hd me 1 kez bile çakma rom yuklemedim
  • Codefire 4.2.2 de ciddi hiz farki var 4.2.1 e gore. Orjinal google guncellemesiyle nexus da ucuyor diyorlar. Denedim gercekten iyi.

Bu arada benim wifi sorunu modemdenmis herhalde gecen tplink modem taktim hic kopma oomadi. 2.3 de bile wifi simgesi varken net gidiyordu bazen. Codefire a sovduk bosuna

Titresim motoru sorununu da cozdum. Ne yetkili servis ne cevremdekiler yardimci oldu sagolsunlar yine kendi isimi kendim hallettim aldim 3gs motoru taktim.

Su anda codefire yuklu bundan yaziyorum, klavye donmadi hic yani yazarken kasardi o yok gibi.

• quote:

Codefire 4.2.2 de ciddi hiz farki var 4.2.1 e gore. Orjinal google guncellemesiyle nexus da ucuyor diyorlar. Denedim gercekten iyi.

Bu arada benim wifi sorunu modemdenmis herhalde gecen tplink modem taktim hic kopma oomadi. 2.3 de bile wifi simgesi varken net gidiyordu bazen. Codefire a sovduk bosuna

Titresim motoru sorununu da cozdum. Ne yetkili servis ne cevremdekiler yardimci oldu sagolsunlar yine kendi isimi kendim hallettim aldim 3gs motoru taktim.

Su anda codefire yuklu bundan yaziyorum, klavye donmadi hic yani yazarken kasardi o yok gibi.

nightlies romlardan mı yukledin yoksa stabil romdan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: recepolmez

quote:

Codefire 4.2.2 de ciddi hiz farki var 4.2.1 e gore. Orjinal google guncellemesiyle nexus da ucuyor diyorlar. Denedim gercekten iyi.

nightlies romlardan mı yukledin yoksa stabil romdan mı?

Stabillerden kurdum hocam.

Htc nin sitesinde böyle.bir yazı gordum cepte açıldı tesadüf. Dh yi 512 ram saniyor her halde kendi üreticileri de :D göz göre göre harcadılar güzelim telefonu. Bundan sonra htc falan yalan artık.

http://m.htc.com/tr/support/android4faq.html

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Stok yükleyeyim bende bari

Her ne kadar DHD'yi satışa çıkarsamda başlığı takip ediyorum

Burdan indirebilirsin..

http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Ace

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Stok yükleyeyim bende bari

Her ne kadar DHD'yi satışa çıkarsamda başlığı takip ediyorum

Burdan indirebilirsin..

http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Ace

Eyvallah. Teşekkür ederim. Buradan hangi dosyayı indirmek gerek hocam.

• 
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.