Şimdi Ara

===>HTC Desire HD | Ana Konu<=== (917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.930
Cevap
22
Favori
901.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabsa'yı yükleyeli 2 hafta oldu. Saçmalamaya başladı.
    Yeni sürüme geçme zamanı geldi sanırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Sabsa'yı yükleyeli 2 hafta oldu. Saçmalamaya başladı.

klasik sabsa işte 2. hafta şişer kalır malesef
  • eski telefonlarımı ROM manyağı etmiştim ama desire hdye root bile yapmadım.
    Hele x5 ve lg p970 gunde 4 5 kere rom kuruyordum artık bağımlılık yapmıstı.
    şimdi s2ye de dhdye de rom kurmuyorum.
    orjinal romuc olduk iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyu

quote:

Ek olarak;
    Mobil olsun, browser olsun facebook'ta ki yazılar çıkmıyor hiç bir şekilde. Sadece resimler var.
  • Codefire da d oldu aynısı tune in ücretli kullanıyorum , programı açınca telefon kafayı yiyiyor. Ilk dinlemede bisey yok ama kanal secince falan gidiyor internet. Çok ilginç. Sabsa var şimdi dondu kaldı tel uygulama yöneticisinden komple kapatmadan kendine ggelmedi tel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ek olarak;
    Mobil olsun, browser olsun facebook'ta ki yazılar çıkmıyor hiç bir şekilde. Sadece resimler var.

Benzeri bende de oldu eski sabsa da codefire da yoktu.şimdiki sabsa da sorun yok. Ama en.güzeli stock rom ya anasini satım , Su yazıyı yazarken bile kasiyor tel yetişemiyor . Bıktım yeminle bıktım.

• Ekranını ikinci kez değiştirdim ve tekrar toz almaya başladı. Sanırım vadesini doldurdu. M7 gelince kendisine veda edeceğim gibi gözüküyor.
  • Merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Merak ettim

Devamı gelecek, yanlışlıkla yolladık :D

Merak ettim de DHD'den Iphone5 e geçen var mı?

Şarj süresi çok muallak. Bizimki 1350 MAH o 1400.

Yarın değiştirmeyi düşünüyorum artık, bu konu çok önemli bir kıstas benim için :)
  • Arkadaşlar merhaba
    Desire hd telefonuma 2.3.5 android sürümü ROM yükledikten sonra
    wifi hotspot çalışmaz oldu.Bildiğiniz free wifi hotspot veya tercihen usb tethering program var mı??
    Acil yardım lütfen...Şebekem Avea.
  • HTC macerası benim için bitti..Hem böyle güzel cihaza güncelleme vermediler hemde çok düşük bir pil ile idare edin dediler..

Çinden aldığım Jiayu G3 telefonun pil sonuçları.Telefon çift hat açık.3G açık..Toplam telefon görüşme süresi 15 Dk civarı..Bunun dışında mesaj,whatsapp ve twitter kullanımıda var

1 Gün 15 Saat oldu ve hala %42
    2 günü rahat çıkartıyor yani..

Şu çinliler kadar olamadı htc ne diyeyim..

• quote:

quote:

quote:

Ek olarak;

Aynı şeyi bende yaşamıştım sabsa da..

Cihazı değiştirmek durumundayız malesef arkadaşlar artık zamanı geldi.. Custom rom yükle sil yok şu raido çıkmış dene şu kernel güncellenmiş flashla.. yeminle bıktım artık neredeyse her hafta full wipe yapıyorum cihaza..

Hadi değiştirdik bir de ne alacağız durumu var.. LG Nexus4 hoşuma gitmedi değil tek eksiği dahili radio olmaması gibi duruyor.. HTC den gerçekten soğudum bir sonraki cihazım one x olacak diyordum ancak samsung s3 ile biraz karşılaştırdım en basitinden bi nfs mostwanted açtım s3 te yağ gibi akan oyun one x te akmıyor ancak malzeme kalitesi ve dizayn olarak Onex gerçekten güzel... s3 gördüğüm ilk günden beri dizayn olarak hoşuma gitmedi fazla yuvarlak.. şu an nexus 4 en mantıklısı gibi...

Apple'a geçmeyi bile düşünmedim değil iphone 5 fena olmamış gibi biraz kurcalama fırsatım oldu gerçi bizim androidlerr 4 çekirdeklere çıktı apple hala dual core larda geziniyor...

Birkaç güne iş değişikliği yapacağım askıya aldım şimdilik şu cihaz işini ama 1-2 aya cihaz değiştirme yoluna gideceğim kesin çünkü gerçekten canım sıkıldı artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyu -- 7 Şubat 2013; 9:16:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ek olarak;

Cihazı değiştirmek durumundayız malesef arkadaşlar artık zamanı geldi.. Custom rom yükle sil yok şu raido çıkmış dene şu kernel güncellenmiş flashla.. yeminle bıktım artık neredeyse her hafta full wipe yapıyorum cihaza..

Hadi değiştirdik bir de ne alacağız durumu var.. LG Nexus4 hoşuma gitmedi değil tek eksiği dahili radio olmaması gibi duruyor.. HTC den gerçekten soğudum bir sonraki cihazım one x olacak diyordum ancak samsung s3 ile biraz karşılaştırdım en basitinden bi nfs mostwanted açtım s3 te yağ gibi akan oyun one x te akmıyor ancak malzeme kalitesi ve dizayn olarak Onex gerçekten güzel... s3 gördüğüm ilk günden beri dizayn olarak hoşuma gitmedi fazla yuvarlak.. şu an nexus 4 en mantıklısı gibi...

Apple'a geçmeyi bile düşünmedim değil iphone 5 fena olmamış gibi biraz kurcalama fırsatım oldu gerçi bizim androidlerr 4 çekirdeklere çıktı apple hala dual core larda geziniyor...

Birkaç güne iş değişikliği yapacağım askıya aldım şimdilik şu cihaz işini ama 1-2 aya cihaz değiştirme yoluna gideceğim kesin çünkü gerçekten canım sıkıldı artık..

Dediğim gibi htc macerası bitti benim için..2 yıl önceki telefonu üvey evlat gibi gören htc ile bir daha işim olmaz..

Bu arada çin'den çift çekirdekli ve 1 gb Ram'li telefon getirttim.240$ gibi bir maliyeti oldu bana..DHD'ye 1250 TL verdiğimi düşünürsem bedava gibi..

Nisan-mayıs gibi 4 çekirdekli modeller çıkıyor ve fiyat aralığı 240 ile 500 $ arası..

Bu cihazların hepsi 4 çekirdek,1-2 gb ram ve pili en az 1800 mAh..

Örnek

Jiyayu G4
    http://www.aliexpress.com/item/Jiayu-G4-MTK6589-Quad-Core-Android-4-1-1GB-RAM-4-7-Inch-HD-IPS-Screen/733358263.html

ZTE V987
    http://china-review.com.ua/news/1156-segodnya-postupit-v-prodazhu-zte-v987-na-baze-mt6589.html

Daha üst seviye cihazlarda var Xiaomi M2 gibi.
    http://china-review.com.ua/reviews/smartphones-reviews/1153-obzor-xiaomi-mi-two-xiaomi-m2.html

Getirtmek biraz problemli şu anda.Ama yaygınlaşırsa ve bu telefon firmaları türkiye pazarına grmek isterse bence güzel fiyatlar çıkar ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

quote:

quote:

quote:

Ek olarak;

Dediğim gibi htc macerası bitti benim için..2 yıl önceki telefonu üvey evlat gibi gören htc ile bir daha işim olmaz..

Bu arada çin'den çift çekirdekli ve 1 gb Ram'li telefon getirttim.240$ gibi bir maliyeti oldu bana..DHD'ye 1250 TL verdiğimi düşünürsem bedava gibi..

Nisan-mayıs gibi 4 çekirdekli modeller çıkıyor ve fiyat aralığı 240 ile 500 $ arası..

Bu cihazların hepsi 4 çekirdek,1-2 gb ram ve pili en az 1800 mAh..

Örnek

Jiyayu G4
    http://www.aliexpress.com/item/Jiayu-G4-MTK6589-Quad-Core-Android-4-1-1GB-RAM-4-7-Inch-HD-IPS-Screen/733358263.html

ZTE V987
    http://china-review.com.ua/news/1156-segodnya-postupit-v-prodazhu-zte-v987-na-baze-mt6589.html

Daha üst seviye cihazlarda var Xiaomi M2 gibi.
    http://china-review.com.ua/reviews/smartphones-reviews/1153-obzor-xiaomi-mi-two-xiaomi-m2.html

Getirtmek biraz problemli şu anda.Ama yaygınlaşırsa ve bu telefon firmaları türkiye pazarına grmek isterse bence güzel fiyatlar çıkar ortaya.

Sizin kullandığınız cihaza baktım özellikle hocam donanım olarak gayet iyi dizaynıda hiç fena sayılmaz.. Dediğiniz gibi bu cihazlar Türkiye pazarına girse rekabet ortamı güzel olacaktır... Lakin öcelikle insanların kafasında çin cihazı önyargısının kalkması lazım... İşim gereği çin pazarını gayet iyi biliyorum sadece cep telefonu bakımından değil her sektör de Çin'de iyi ürün de var kötü üründe var..

• Ben tekrar sabsa kurayım yahu. 12'de şarj olayı gayet güzeldi Codefire'da sensörler falan sapıtıyor.
  • Telefon alıcakların biraz daha beklemelerini tavsiye ederim. io2013 e kadar filan, m7, s4, xperia z çıkana kadar vs. aldığınız o çin telefonlarına kötü demiyorum ama bir kaç yıla onlarında ne olacağı belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 7 Şubat 2013; 15:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Telefon alıcakların biraz daha beklemelerini tavsiye ederim. io2013 e kadar filan, m7, s4, xperia z çıkana kadar vs. aldığınız o çin telefonlarına kötü demiyorum ama bir kaç yıla onlarında ne olacağı belli olmaz

Öyle tabi ama Fiyat/Performans kıyaslaması yaparsak şu an çin piyasasının ürünleri bana daha cazip geliyor..

M7 2000 TL'den aşağı çıkmaz..En az 1800 TL
  • quote:

quote:

Telefon alıcakların biraz daha beklemelerini tavsiye ederim. io2013 e kadar filan, m7, s4, xperia z çıkana kadar vs. aldığınız o çin telefonlarına kötü demiyorum ama bir kaç yıla onlarında ne olacağı belli olmaz

Öyle tabi ama Fiyat/Performans kıyaslaması yaparsak şu an çin piyasasının ürünleri bana daha cazip geliyor..

Hangi yenilik ve özelliklerle geleceği daha çok ilgimi çekmekte :) m7 almayacağım o kesinde

• quote:

quote:

quote:

Hangi yenilik ve özelliklerle geleceği daha çok ilgimi çekmekte :) m7 almayacağım o kesinde

HTC'nin yapacağı tek yenilik Sense 5 olacaktır..Onun dışında çok bir beklentim yok benim..Sense 5'ede 1800-2000 tl vermem..Helede 2 sene sonraki güncellemeyi alıp almayacağı meçhulken...Yemezler HTC artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

HTC'nin yapacağı tek yenilik Sense 5 olacaktır..Onun dışında çok bir beklentim yok benim..Sense 5'ede 1800-2000 tl vermem..Helede 2 sene sonraki güncellemeyi alıp almayacağı meçhulken...Yemezler HTC artık

HTC alın yada htc alıcam demiyorum ki konu neden Oraya gidiyor anlamadım

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.