Şimdi Ara

===>HTC Desire HD | Ana Konu<=== (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.930
Cevap
22
Favori
901.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-red-cihaz-kampanyasi.php

burda 24 ay olduğu nerde yazıyor göremiyorum :S

1200 - 1300 liraya yurt dışı cihazları bende taksitli satıyorum ne gerek vardı beklemenize diyenlerden almaktansa 1400 liraya yine peşin fiyatına taksitli ve garantili alırım. turkcell kamu tarifesi kullanıyorum o yüzden kontrat işi bana uzak, h.sonuna kadar bu alet tüm piyasaya yayılır hadi bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secher

adolf35,

Uluslarlarası garantili olup olmadığını internetten satış yapan yerlerden anlayabiliyor muyuz? Varsa böyle bir yer neresi var?

Ya da Almanya'dan almak istesek, mesela Mediamarkt'tan, burada Mediamarkt aracılığıyla garantiye verebiliyor muyuz cihazı?

valla kardeşim forumda yurtdışında getirten güvenirliği tescil edilmiş arkadaşlar var onlardan alabilirsin yanılmıyorsam internet üzerindede satış yapıyorlar resmi yollardan o 1 yıllık uluslar arası garanti DHDnin vermiş olduğu bi garanti yanılmıyorsam bütün DHDlerde olması lazım
  • quote:

adolf35,

Uluslarlarası garantili olup olmadığını internetten satış yapan yerlerden anlayabiliyor muyuz? Varsa böyle bir yer neresi var?

Ya da Almanya'dan almak istesek, mesela Mediamarkt'tan, burada Mediamarkt aracılığıyla garantiye verebiliyor muyuz cihazı?

almanya medimarkt a sordugumuzda nereden alinirsa alinsin garantisi gecerli olur demisti. buradakine sordugumzda ise, bize mediamarkt almanyadan talimat verilirse garanti konusunda yardimci oluruz demisti. ama denemedim. sadece konusulan budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartman

quote:

adolf35,

almanya medimarkt a sordugumuzda nereden alinirsa alinsin garantisi gecerli olur demisti. buradakine sordugumzda ise, bize mediamarkt almanyadan talimat verilirse garanti konusunda yardimci oluruz demisti. ama denemedim. sadece konusulan budur.

+1
    haklısın bende buna benzer birşey duydum nereden alınırsa alınsın 1 yıl HTC nin vermiş olduğu garanti Kapsamında Ama bunu nasıl faliyete geçirirsiniz bilmiyorum

• quote:

adolf35,

• Yarım saat önce gittim vodafone şubesine
    iki paketede veriyoruz dediler

ev+iş limitsiz
    vodafone limitsiz
    her yöne 1500 sms.
    diğer operatörler 1500 dk.
    1 gb internet

95+11
    ve diğeri +
    145+11 olana

bu vodafone bayilerinin hepsimi birbirinden alakasız ben gittim sadece 145 tl lik paketten alma şansınız var dedi senin ki hangi şube birde eminmisin
  • Malesef uluslararası garanti ülkemizde geçersiz.Bu konuda daha önce HTC ye atılan mailleri ve uluslararası garantinin ülkemizde geçersiz olduğu konusu çokkk tartışıldı.
    quote:

Orijinalden alıntı: adolf35

quote:

adolf35,

valla kardeşim forumda yurtdışında getirten güvenirliği tescil edilmiş arkadaşlar var onlardan alabilirsin yanılmıyorsam internet üzerindede satış yapıyorlar resmi yollardan o 1 yıllık uluslar arası garanti DHDnin vermiş olduğu bi garanti yanılmıyorsam bütün DHDlerde olması lazım

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Malesef buradan birinden almam zor görünüyor keza alırsam akrabalarım üzerinden esnek bir ödeme biçimiyle alacağım. Bir anda veremem o kadar para. :) Garanti yoksa da yine de alınır gibi. Dağlar kadar fark var arada.
  • yav karar verin şimdi 106 lık tarife ile alınmıyor mu bu telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

Orijinalden alıntı: baptism

http://forum.donanimhaber.com/m_46644136/mpage_1/f_/key_//tm.htm

çünkü dhd ve özellikleri kullanımı dışında her şey konuşulur oldu, dhd sahiplerine faydalı hiç bir şey yok artık diye düşünüyorum. linke tıklarsanız soru ve cevaplarımızı o başlık altında yöneltelim diye düşündüm. buyrunuz. =)

Arkadaşım aynı konuyu ben kurmayı düşünüyordum, eğer adını DESIRE HD KLÜBÜ olarak değiştirebilirseniz daha iyi olur bence. Ve hepimiz telefonla ilgili herşeyi orada paylaşabiliriz. Bu konu yine ana, genel konu olarak kalabilir!. Saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_45823424/tm.htm

Var zaten böyle bir konu arkadaşlar

Teşekkürler akonay arkadaş. Evet webprograming arkadaşın kurduğu konu vardı, unutmuşum onu. Adı da tam istediğim gibi..O zaman paylaşımlarımızı orada yaparız. Baptizm arkadaş siz de konunuzu iptal edin bence çatallaşma olmasın! Teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk-1903

yav karar verin şimdi 106 lık tarife ile alınmıyor mu bu telefon

bende bunu öğrenmek istiyorum ben sorduğumda sadece 145 dediler başka biri sormuş her ikiside demişler
  • Ben de biraz önce Ankara Optimum'daki Vodafone'u aradım. Sadece Red+ için geçerli dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

valla arkadaşım bir bakışta anladın hepsiburadada çalıştığımı, helal olsun. çaktırmamak için çok uğraştım ama. gerçi profilimden eski mesajlarıma baksan nerede ne iş yaptığımı daha iyi anlarsın ama neyse...
    yav şaka biryana ben birşey demedim, benim sadece tuhafıma giden herkes zaten haftalardır bu cihazın 1350-1400 civarında piyasaya gireceğini düşünüyordu. 1500 tl oldu diye forumda herkes hayretler içerisinde kaldı.
    Esas önemli nokta da şu: forumdaki bütün yazışmaları okuyun %90 kişi bunun şu ana kadar piyasaya çıkan telefonlar içerisinde (iphone 4, samsung galaxy dahil) en iyisi olduğunu düşünüyor. Ama fiyat 1500 tl olunca (samsung ve ip4'den ucuz) kıyametler koptu, vodafone bizi kazıklayamaz, htc bizi kazıklayamaz felan ben bunu anlamadım ve buna şaşırdım.. başka birşey demiyorum..
    son olarak 1500 tl htc desire dh için fazla değil bence ancak diğer telefonlarla kıyaslarsak fazla değil. yoksa işin aslına bakarsak en kral telefonun en fazla 1000 tl olması lazım, yani bütün telefonların fiyatları fazla bu açıdan bakarsak. 1500 tl - 2000 tl en fazla 2 sene sonra demode olacak ve çöpe gidecek bir alete verilmez ama veriyoruz hepimiz işte. bu paraya bir laptop kralından alsak kaç sene kullanırsın, bir saat alsan o kadar iyisini alırsın ki hem de 30 sene boyunca kullanırsın kolunda gören de bayılır.
    quote:

Orijinalden alıntı: TYR

isimbulunamadı;
    İzninizle ve umarım yanlış anlamazsanız sizin için buradan görünüş şeklinize karşı bir eleştiride bulunmak istiyorum;
    Bu fiyat konusundaki tavrınızla buradan hepsib... vb.. çalışanı gibi görünüyorsunuz.

Tüm bilinçli DH üyeleri gibi bizde biliyoruzki, bu cihazın fiyatı 1.500 TL olmamalıdır
    iyi niyetinizi anlıyorum ama aksini ispatlamak gereksiz çaba sarfetmeniz anlamına geliyor.

Şimdi olay şöyle; Evet DHD mevcut akıllı telefonlar içinde, ip4 de dahil olmak üzere, en iyisi! Bunda bir şüphe yok. Fun boy olmayan herkes bunu kabul ediyor zaten.

Fakat fiyat konusuna gelince, ben garantili fiyatın ortalama 1350 civarında olacağını tahmin ediyordum. Olması gereken de oydu. Telefonun değeri aslında daha fazla da edebilir, gerçekten çok artısı olan bir telefon, bunu tartışmıyorum. 1400-1500 aralığında da olabilir.

Ama neden daha düşük olabilirdi? Çünkü android telefonu olduğu, yani açık kaynaklı, için ve üretici HTC Microsofta windows lisans ücreti ödemediği için maliyeti bir windows telefonuna göre daha düşük! Dolayısıyla fiyat daha makul olabilirdi. Ama Bu operatörler ve internet mağazaları hemen vurgunu vurmanın derdine düştüler malesef!

• Beyler vodafone red üyesi oldugumdan red müşteri hizmetlerini aradım ve maalesef 95 lik paketle desire hd alınmadıgını ögrendim.diger 3 cihazı veriyorlar 95 liraya.
  • ben hepsiburada.comdan 1390 civarı almayı düşünüyorum maksimum karta 100 tl geri yolluyor birikmiş hediye çekide var 1518 den 1390 lira civarı bir fiyat çıkıyor ama halen kararsızım
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46596934 son 1 adet.. ilk gelen alır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 9 Şubat 2011; 17:32:50 >
  • hepsiburada hergün zam mı yapıyor yahu telefona? ben 1500 gördüğümü hatırlıyorum. şimdi 1.518,99 TL yazmışlar. ne iş?
  • Benimde beklediğim telefondu almayı planlıyordum.Ama artık vazgeçtim.Lg optimus 2x 500 euro dan ön sipariş alırken 2 sene önce çıkan desire HD ülkemize yeni geliyor birde 1500 TL fiyat biçiliyor.Ben telefonu 1 kere alacam arkadaş.Beklerim 2 3 ay daha yeni modeller çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

hepsiburada hergün zam mı yapıyor yahu telefona? ben 1500 gördüğümü hatırlıyorum. şimdi 1.518,99 TL yazmışlar. ne iş?

hergün değil dostum sabahtan başka öğleden sonra başka fiyat hepsirezalet.com
  • bugün mediamarkt'a sordum, gelecek ama kesin tarih veremiyoruz dediler :D
    darty'e de baktım yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.