Şimdi Ara

HTC desire c golf vs Samsung galaxy w i850 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karşılaştırmasını bu siteden yaptım. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4114&idPhone2=4759 özellikle kullanıcılarından yorumlar bekliyorum. hangisinden daha fazla werim alırım ya da 750 lira üst limite kadar önerebileceğiniz modeller varsa onlara da bakabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemalbaz

karşılaştırmasını bu siteden yaptım. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4114&idPhone2=4759 özellikle kullanıcılarından yorumlar bekliyorum. hangisinden daha fazla werim alırım ya da 750 lira üst limite kadar önerebileceğiniz modeller varsa onlara da bakabilirim..

Her türlü Galaxy W, Motorola Motoluxe'a da bakabilirsin.
  • motorola pek düşünmüyorum etrafımda kimsede görmedim galiba pek tutulmuyo. galaxy w satışları su an patlamıs durumdaymıs, övgüsünü de cok duyuyorum ama HTC nin kalitesinden de cok bahsediliyo. aldıgım telefonu en az 3-4 yıl kullanıyorum o yüzden karar wermekte zorlanııyorum.
  • sony xperia sola öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

sony xperia sola öneririm

xperia sola fiyat olarak 900 lira civarında limitimin üzerinde ama özellik bakımından cok iyi. bataryası 1320 mah galaxy wonder a göre biraz düsük ama sarj sıkıntısı yasarmıyım acaba samsungla karsılastırırsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemalbaz

quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

sony xperia sola öneririm

xperia sola fiyat olarak 900 lira civarında limitimin üzerinde ama özellik bakımından cok iyi. bataryası 1320 mah galaxy wonder a göre biraz düsük ama sarj sıkıntısı yasarmıyım acaba samsungla karsılastırırsak?

Sola'da şarj sıkıntısı yaşarsın 900 TL'ye çıkabilirsen hem şarj, hem ICS veya Jelly Bean kullanımı ve diğer nedenlerden dolayı sorun yaşamamak için 2.5 hafta sonra Türkiye'de olacak Ace 2'yi al.Seni 3-4 sene rahat götürür, fiyatı büyük ihtimalle 899 TL yani düz hesap 900 TL olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 24 Temmuz 2012; 17:36:50 >
  • şarj sıkıntısı yaşamazsın herkes xperia u içinde aynısını sölüyordu arkadaşım aldı 2 gün götürüyordu 3 hafta sonra pil zamanla açılıyor
    ace2 nin ekranı çok kötü solaya ögre , bence ayrıca tasarımıda berbat
    karar senin sonuçta solayı vatandan takip et 750 ye kadar inecektir vatandaki %25 indirimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 24 Temmuz 2012; 17:48:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sola çok iyi özelliklere sahip şık bi telefon ama yeni bi model. kullanıcı yorumlarına bakmak lazım. eger şarj problem olmuyosa,önemli bi sıkıntı yasanmıyosa güzel bi seçim olabilir bnm için
  • Motorola motoluxe sakın düşünmeyin aldım ve elimden cıkaraa kadar maf oldum kullanırsın donmaya başlar video cekersin donuk donuk ceker aten bunlar bile dert olmaya yeter kuaklık ahize sıkıntılı vs. sola tercih edebilrsiniz veya u da güzel bir alet ve saglam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.