Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legendaddy

runnymede romunu kurdum ilk önce 4.9u kurdum marketten hiçbirşey yükleyemedim sürekli force close uyarısı veriyordu 2-3 farklı uygulamadanda aynı hataları aldım. sonra 4.8i kurdum 5-6 uygulama yükledim ve aynı hatayı aldım. telefonu kapatıp açtım 2 uygulama yükledikten sonra aynı hatayı aldım. bu tür bir sorunla karşılaşan var mı? birde romlarda daemon toolstan 119... mhzyi seçince hata veriyor ve telefonu kapatmak zorunda kalıyorum böyle bir sorun yaşayan var mı ?

Hocam cihaziniz s-on sa o problem oluyor. Cm7 boot kurmak gerekio hboot yerine.... Ben simdi htc chacha var onu kullaniorm benim telefonun romu coktu. Herseye zorla kapat diyordu goctu. Benimle iletisime gecin aksam ben cihaZla ugrasicam, beraber yapariz
  • @WaShErE
    new market apksını kurmadım çünkü her uygulamadan hata almaya başlamıştım hemen başka bir roma geçtim.

@tolgacem
    evet cihazım s-on. s-off yapmayı düşünmemiştim ama bu rom gerçekten güzel s-off yapabilirim. ben biraz nasıl yapıldığına bakiyim eğer anlayabilirsem bu akşam bende deneyebilirim.
  • s-off yapmak için internette 2 tane yöntem buldum bu daha kolay geldi ama bunda root işlemi daha sonra anlatılıyor benim telefonum rootlu bir sorun olurmu ?
    telefonun orjinal romunu yüklemem zorunlu mu yoksa leedroid 2.2 romunda yaparsam bir sorun çıkarır mı ?
  • quote:

s-off yapmak için internette 2 tane yöntem buldum bu daha kolay geldi ama bunda root işlemi daha sonra anlatılıyor benim telefonum rootlu bir sorun olurmu ?
    telefonun orjinal romunu yüklemem zorunlu mu yoksa leedroid 2.2 romunda yaparsam bir sorun çıkarır mı ?

ben leedroid froyo sürümü ile s-off yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

s-off yapmak için internette 2 tane yöntem buldum bu daha kolay geldi ama bunda root işlemi daha sonra anlatılıyor benim telefonum rootlu bir sorun olurmu ?

ben leedroid froyo sürümü ile s-off yaptım.

Linkini verdigim yöntem gibi mı yaptınız yoksa diğer bilgisayari usbden bootloader olarak açılan yöntemden mı yaptınız ? Ben daha önce bilgisayarla pek ugrasmadigim için bazı seyleri anlamadın o yüzden yukarıdaki daha kolay geldi bir sorun çıkarır mı o yöntem ?

• s-off u güzel birisi anlatsın onuda ekleyelim index 'e halbarad veya tolgacem yardımcı olcak sanırım o konuda bende s-off yapmadım çünkü tekrar s-on yapmak için gold card vs açıkcası gözüm yemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaShErE

s-off u güzel birisi anlatsın onuda ekleyelim index 'e halbarad veya tolgacem yardımcı olcak sanırım o konuda bende s-off yapmadım çünkü tekrar s-on yapmak için gold card vs açıkcası gözüm yemedi.

çok uzun zaman oldu ben s-off yapalı. rom yükleme gibi sürekli yaptığım bişey de değil ki, bi kere yaptım oldu gitti :) şu anda ben hiç hatırlamıyorum neler yaptığımı :) tek hatırladığım rcmix rom yüklüyken denediğimde bi hata verdiğiydi, onu da froyo sürümü leedroid rom yükleyerek denediğimde geçmişti.
  • Arkadaşlar miui rom kullanıyorum telefonu kilitten çıkartmak için sürekli yukardan power tuşunu kullanmak istemiyorum yani onunda bi ömrü var :-):-) kilidi açmak için trackball tuşunuda kullandıran kernel olduğunu biliyorum ama hangisi uygundur bilen varmı miui a2sd son versiyon romu kullanıyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

Arkadaşlar miui rom kullanıyorum telefonu kilitten çıkartmak için sürekli yukardan power tuşunu kullanmak istemiyorum yani onunda bi ömrü var :-):-) kilidi açmak için trackball tuşunuda kullandıran kernel olduğunu biliyorum ama hangisi uygundur bilen varmı miui a2sd son versiyon romu kullanıyorum ??

Ayarlar> Sisitem> Donanım tuş ayarları altında istediğiniz ayar var zaten.
  • arkadaşlar bendeki telefon vodafone rom lu ben bunu değiştirmek istiyorum ama çok karışık işlemler var ve pek güvenmiyorum kendimi bunu anlatan detaylı bi video rehber varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipline

quote:

Arkadaşlar miui rom kullanıyorum telefonu kilitten çıkartmak için sürekli yukardan power tuşunu kullanmak istemiyorum yani onunda bi ömrü var :-):-) kilidi açmak için trackball tuşunuda kullandıran kernel olduğunu biliyorum ama hangisi uygundur bilen varmı miui a2sd son versiyon romu kullanıyorum ??

Ayarlar> Sisitem> Donanım tuş ayarları altında istediğiniz ayar var zaten.

allah razı olsun görmedim ben onu :d telefonda pc gibi birsürü yerinde ufak tefek ayarlar var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

arkadaşlar bendeki telefon vodafone rom lu ben bunu değiştirmek istiyorum ama çok karışık işlemler var ve pek güvenmiyorum kendimi bunu anlatan detaylı bi video rehber varmı yardımcı olursanız sevinirim

sana yardımcı olacak birkaç link vereyim

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?74958-HTC-Desire-Gold-Card-Root-Recovery-Rom-yükleme-Detaylı-Anlatım-Tek-seferde

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?65570-Htc-Desire-Root-Recovery-Custom-Rom-yükleme

bunlar senin sorununu halleder zannedersem

• Arkadaşlar,

Bende HTC Desire var. Hala Vodafone Orjinal romu var Romdan yana pek sorunum yok şimdilik...

Şuan için birkaç sıkıntım var..: Sms Yazarken Kişi Ekle kısmına tıkladığımda tüm rehberler çıkıyor. Telefon rehber, Sim Kart Rehber ve Google ile Facebook rehberi ben sadece telefon rehberi çıksın istiyorum bi türlü ayarlayamadım...

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

arkadaşlar bendeki telefon vodafone rom lu ben bunu değiştirmek istiyorum ama çok karışık işlemler var ve pek güvenmiyorum kendimi bunu anlatan detaylı bi video rehber varmı yardımcı olursanız sevinirim

sana yardımcı olacak birkaç link vereyim

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?74958-HTC-Desire-Gold-Card-Root-Recovery-Rom-yükleme-Detaylı-Anlatım-Tek-seferde

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?65570-Htc-Desire-Root-Recovery-Custom-Rom-yükleme

bunlar senin sorununu halleder zannedersem

saol kardeşim inşallah hallederim detaylı bir rehber

• Ben burada link anlatıldığı gibi cihazımı s-off yaptım (cwm 4.0.1.4 yüklendi ben bunu rom manager ile 2.5e çevirdim) diğer yöntemde daha kolay bence cm7r2 hboot yükledim mi tama anlamadım ilk önce fastboot mesnüsünden yüklemeye çalıştım ama öyle yapınca telefon boot ekranında kaldı. sonra cihaza custom rom dosyası attım bu seferde telefon sd cardı okumadı sdcarda format atıp tekrar rom dosyasını attım telefonu recoveryde açıp romu yükledim. ondan sonra cwm 2.5 i yükledim rom managerden. sonra fastboot modunda açtım telefonu ve fastboot commanderdan cm7r2.img yi seçtim ve flashladım. ekranda flash succesful yazısı çıktı. sonrada runnymede v5.2yi (cm7r2 hboot olanını) yükledim script dosyasınıda yükledim şuanda hiç bir sorun yok cihazda 626mb boş yer var ve çok akıcı çalışıyor. cm7r2 hboot yüklenmiştir di mi ? emin olamadım nereden anlayabilirim bunu ?

biraz uzun oldu ama herşeyi anlatmak istedim. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

• Selamlar bu 2400 -3500 ma büyük pil kullanan arkadaşlar performans konusunda bilgi verebilirmi?
  • Yeni bi pil sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak bilmiyorum 2500 mah pil getirmiştim dışardan iki gün kullandım çok aşırı kullandığım için isteklerimi karşılamadı 25 tlye satıyorum bilginiz olsun
  • Arkadaşlar face programından bildirim alamıyorum acaba niye vermiyor?? Programdan girdim çıktım belki şimdi verir diye düşünüyorum ama face programı çok iyide çalışmıyor daha iyisini yaparmı bu facebook??
  • 2500 mah pil ne kadar gidiyor mesela .normalde ben bir film ancak seyrediyor um bunda .kaç saat götürür bizi
    ben ınsert coın 1.1.4 kullanıyorum gayet güzel bir rom.
    rot atmak isteyenler forumda bununla ilgili güzel bir rehber var oradan yardım alabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 10 Kasım 2011; 7:26:52 >
  • Arkadaşlar camera 360 programı ile çektiğim resimleri facede paylaştığımda resim galeriden kalkıyor camera 360'ın programı içinde share dosyasına gidiyor ? Bu sorun mudur nedir bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.