Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf bu pahalı diye 610 beklicem. 1300 - 1100 arası bu fiyata bence verilmez ( kendi görüşüm ) zira o kadarı gözden çıkarıcak olan kullanıcı amiral gemisi alır değil mi?
  • Konuya yazılmayalı bir hayli zaman geçmiş.. Teknoloji marketlerde ucuzlamadı ki HTC cihazları için zaten alışageldik bir durum bu.. Ben bir aydan fazladır kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İlgi çekmesi için sanırım biraz daha uygun fiyat aralığına gerilemesi lazım.. Her mağazada bulunabilirliği de henüz yok.
  • Arkadaşlar, hafıza problemim var.

Tel hafızası doldu detaylarda OTHERS - diğer kısmı: 4gb civarında bunların ne olduğunu bulamadım. Şişiyor ama neden. Foto müzik SD kartta. Applicationların bazıları SD de. Devasa oyun vs de yok olsa da Aplication kısmında hafızayı doldururdu

yardımlarınızı bekliyorum
  • elite lite dan 300 400 tl pahali bu alet. Mantigin bittigi yer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz çok guzel ama o parayı haketmediği için kmse almıyor

• Almayı düşünenler için, cihaz serbest piyasada çok daha uygun rakamlara alınabiliyor. O 1.400 TL fiyatı zahiri bir fiyat.. Benim cihazım takla atsın, uçsun kaçsın demiyorsanız; ki bugün itibari ile her şeyi yapabilen bir cihazdan bahsediyoruz kesinlikle gidin inceleyin, elinize alın bakın cihaza.. Tasarım kesinlikle mükemmel, kamera özellikleri yine çok iyi, keza kullanılabilirlik Sense 6 ile en tepe noktasında.. Öyle General Mobile falan ile kıyaslayanların ne kadar vizyon sorunu yaşadıkları ortada.. O mantıkla bakarsak; hepimiz Çin telefonu alalım o zaman.. Beyaz bir Desire 816 candır diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Almayı düşünenler için, cihaz serbest piyasada çok daha uygun rakamlara alınabiliyor. O 1.400 TL fiyatı zahiri bir fiyat.. Benim cihazım takla atsın, uçsun kaçsın demiyorsanız; ki bugün itibari ile her şeyi yapabilen bir cihazdan bahsediyoruz kesinlikle gidin inceleyin, elinize alın bakın cihaza.. Tasarım kesinlikle mükemmel, kamera özellikleri yine çok iyi, keza kullanılabilirlik Sense 6 ile en tepe noktasında.. Öyle General Mobile falan ile kıyaslayanların ne kadar vizyon sorunu yaşadıkları ortada.. O mantıkla bakarsak; hepimiz Çin telefonu alalım o zaman.. Beyaz bir Desire 816 candır diyorum :)

Slm.

Ben de bu cihazla ilgilendim zamanında. Ama ne yazık ki fiyatı gram düşmedi. Garantisiz veya ithalatçı garantili cihazlardan bahsetmiyorum. Hiçbir internet sitesinde 1399'dan daha uygun fiyata göremedim.

Zenfone6 alarak telefon ihtiyacımı karşıladım. 600 TL fark çok büyük. ikisi de aynı veya yakın fiyatta olsaydı kesinlikle desire 816'yı tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Almayı düşünenler için, cihaz serbest piyasada çok daha uygun rakamlara alınabiliyor. O 1.400 TL fiyatı zahiri bir fiyat.. Benim cihazım takla atsın, uçsun kaçsın demiyorsanız; ki bugün itibari ile her şeyi yapabilen bir cihazdan bahsediyoruz kesinlikle gidin inceleyin, elinize alın bakın cihaza.. Tasarım kesinlikle mükemmel, kamera özellikleri yine çok iyi, keza kullanılabilirlik Sense 6 ile en tepe noktasında.. Öyle General Mobile falan ile kıyaslayanların ne kadar vizyon sorunu yaşadıkları ortada.. O mantıkla bakarsak; hepimiz Çin telefonu alalım o zaman.. Beyaz bir Desire 816 candır diyorum :)

Slm.

Ben de bu cihazla ilgilendim zamanında. Ama ne yazık ki fiyatı gram düşmedi. Garantisiz veya ithalatçı garantili cihazlardan bahsetmiyorum. Hiçbir internet sitesinde 1399'dan daha uygun fiyata göremedim.

Zenfone6 alarak telefon ihtiyacımı karşıladım. 600 TL fark çok büyük. ikisi de aynı veya yakın fiyatta olsaydı kesinlikle desire 816'yı tercih ederdim.

Teknoloji marketlerde elbette ucuzlamadı ama serbest piyasadan kastettiğim paralel ithalat değil; İstanbuldaysan Kadıköy deki ya da Ankara daysan Necatibey'de ki telefoncuları kastediyorum.. Ben 45 gün önce 1.250 TL'ye Vodafone brandli aldım cihazımı.. Şimdi 1.100 TL'ye bile satanlar var.. Cihaz 1.400 TL diye kestirip atmayın diye yazıyorum, araştırın, kesinlikle daha ucuza bulmanız mümkün..

• arkadaşlara katılıyorum normal fiyatı 1400 tl ama 1100-1200 tl civarına piyasada çok rahat bulunuyor, abim 2 hafta önce ankarada 1150 tl ye sıfırını aldı, kutu hiç açılmamış ve garantili.
  • Arkadaşlar bende az önce galaxy s4 verip beyaz desire 816 alarak aranıza katıldım telefonu çok beğendim ama tuşları gizlemenin bir yolu varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlere kullanıcı olarak soruyorum çok ısınan lg g2 mi sıfır desire 816 ile takas edeceğim pişman olurmuyum !!!

• bu telefonun android l güncellemesi alma ihtimali varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur7

bu telefonun android l güncellemesi alma ihtimali varmı?

Büyük ihtimal alır

• telefonun ön kamerası (selfie kamerası) ile açık havada çekilmiş fotoğrafları paylaşabilecek olan var mı?
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    zenfone 6 da iyi bir secim hocam
  • G2 ekranı 816 dan daha parlaktır hepsi o . pişman olcagınızı sanmam ama.. Bu telefonun hoporloru güzel ya
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Hangi tuşları dostum

Bende S4 den geçiş yapmıstım hiç pişman olmadım.. ayrıca S4 ü 600 Tl ye zor sattım piyasası cok düştü gecen günde 816 ma fiyat aldım 900-1000 TL fiyat cekenler oldu 2.el neredeyse hiç yok cunki bu telefonun
  • Arkadaşlar note 3 ile takas etmek istiyorum. desire816 ya pek alışamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLBye -- 10 Eylül 2014; 12:57:10 >
  • CooLBye kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun bende Zenfone 6 Ya takıldım bu aralar..
    5.5 inc de beni tatmin etmemeye başladı.. 6 İnc benim için sınır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 13 Eylül 2014; 15:42:37 >
  • Selamlar,

Arkadaşlar kamera da zoom yapınca netlik yapmıyor benim telefonum acaba aynı sorun sizde de varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.