Şimdi Ara

HTC Desire 626 nasıldır, alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir telefon? Alınabilir mi? Benim hoşuma gitti biraz. Bunun yerine hem tasarım hem özellik bakımından 1000 tl'ye kadar öneriniz var mı ? Ama Samsung almak istemiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum :).

Bir de hangi rengi daha hoş ve güzel? Hangisini tercih etmeliyim.

HTC Desire 626 nasıldır, alınır mı? HTC Desire 626 nasıldır, alınır mı? HTC Desire 626 nasıldır, alınır mı?

• Hocam her htc gibi bu da özelliklerine göre pahalı. Zenfone 2, m4 aqua filan öneririm o fiyatlara. İsterseniz bir göz atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hımm. Peki sadece fiyatı mı kötü diğer özellikleri hakkında ne düşünüyosunuz? 800 tl flan olsa alınabilir mi yani?
  • Hocam bir de şunu sormak istiyorum. Attığınız resim de ram 2 gb diyor. Ben nedense 1 gb ramli diye hatırlıyorum iki farklı model mi var acaba ? Eğer 2 olduğunu düşünürsek 800 lira olsaydı alınabilir gibi derdim. Yine f/p cihazı sayılmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet iki farklı modeli var. Vatan bilgisayarda 1 gb lik versiyonu vodofone bayilerinde ise 2 gb lik versiyonu mevcut. Yorumunuzu dikkate alacağım. Başka bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunnew

Evet iki farklı modeli var. Vatan bilgisayarda 1 gb lik versiyonu vodofone bayilerinde ise 2 gb lik versiyonu mevcut. Yorumunuzu dikkate alacağım. Başka bir fikri olan var mı?

Anladım. Kesin emin olun da yüksek model olduğundan. Vodafone yanlış bilgi girmiş olmasın yani.

• Sanmıyorum turkcell in sitesinde de aynı model var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Sizce Mazda 6 alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    2.el lumia 925 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harunnew H kullanıcısına yanıt
    Başka fikri olan?
  • bende düşünüyorum aynı modeli.

turkcell satıo sadece diye biliyordum.vodafone da veriyorsa iyi bulabilirim o zaman. 16 gb bellek.2gb ram bu model.626 modelı.

dıger satış yerlerınde vatan medıamrkt gıbı yerlerde 626G modelı var.o 8gb belleklı 1 gb ram.

asus zenfone 2 laser dusunuodum taa kı asus facebook sayfasındakı yorummları okuyana kadar.ikisi arasında kalmıstım zaten.

kullananlar varsa yorum yapabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

bende düşünüyorum aynı modeli.

turkcell satıo sadece diye biliyordum.vodafone da veriyorsa iyi bulabilirim o zaman. 16 gb bellek.2gb ram bu model.626 modelı.

dıger satış yerlerınde vatan medıamrkt gıbı yerlerde 626G modelı var.o 8gb belleklı 1 gb ram.

asus zenfone 2 laser dusunuodum taa kı asus facebook sayfasındakı yorummları okuyana kadar.ikisi arasında kalmıstım zaten.

kullananlar varsa yorum yapabilirler mi?

bende 626 almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilirimiyim
  • quote:

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir telefon? Alınabilir mi? Benim hoşuma gitti biraz. Bunun yerine hem tasarım hem özellik bakımından 1000 tl'ye kadar öneriniz var mı ? Ama Samsung almak istemiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum :).

Bir de hangi rengi daha hoş ve güzel? Hangisini tercih etmeliyim.

HTC Desire 626 nasıldır, alınır mı? HTC Desire 626 nasıldır, alınır mı? HTC Desire 626 nasıldır, alınır mı?

ben aldım bu cihazdan turkcell'den sadece turkcell'den alabildiğim için M4 Aqua-G4 Beat-Galaxy J5 ve bu cihazdan birini almak zorundaydım

m4 aqua ve g4 beatin hem hafızaları 8 gb hemde g4 beatin ram 1.5 gb burdan kaybediyolar j5'te pek estetik gelmedi gözüme açıkçası bu cihaz(turkcell'de satılan versiyonu) 2 gb ram ve 16 gb hafızası var.Ben cihazdan açıkçası memnunum 2-3 hafta oldu alalı renk olarak maviyi tavsiye ederim.Cihaz hakkında soruların varsa cevaplayabilirim

• Vril kullanıcısına yanıt
    sarjı nasıl gidiyor :)
  • quote:

sarjı nasıl gidiyor :)

telefonu aktif kullanan birisiyim ama oyun oynamam sms-arama-whatsapp-banka uygulamaları-tarayıcı-instagram-snapchat vs. sürekli bunları kullanırım günde telefon rahat 10 saat elimde diyebilirim parlalık hep otomatikte ve güç tasarrufu modunda olduğu şekilde bence gayet iyi mesela dün akşam 3 de uyudum uyurken %95 küsürdü hiç sarja takmadım şu an %35
  • Ben bu telefonu aldım. Kamerası çok aşırı kötü. Benim eski S3 mini bu telefondan çok daha iyi resim çekiyordu. Hayal kırıklığı yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 1 Ekim 2016; 2:33:26 >
  • 628 gayet iyi, 32 gb hafiza 3 gb ram

• Yillardir htc kullanirim. Ama desire serisini hic begenmem. Yurtdisi vs one m8 alamiyorsaniz Xioami Mi4 almanizi tavsiye ederim. Butcenizi 1200 lere cikarabilirseniz Xioami Mi5 almanizi kesinlikle tavsiye ederim.

Hepsiburadadan fiyat ve ozelliklerina bakabilirsiniz.

Mi4 4G 1000tl alti en iyi telefondur. Snapdragon 801 le HTC One M8'e denktir. Suan M8 ve Mi4 kullanmaktayim.

Mi5 ise snapdragon 820 ile muhtesem bir cihazdir.

Kolaylik olsun:http://www.hepsiburada.com/xiaomi/android-telefonlar-c-60005201?sayfa=1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.