Şimdi Ara

HTC ChaCha root?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Htc chacha kullanıyorum root etmek vs. değişiklik istiyorum araştıran kullanan varmı ?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Merhaba
    Htc chacha kullanıyorum root etmek vs. değişiklik istiyorum araştıran kullanan varmı ?
    Teşekkürler

Bununla ilgili bilgileri xda'dan bulabilirsin. Google amcaya htc cha cha custom rom yaz. ilgili konuları göreceksin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Merhaba
    Teşekkürler

Bununla ilgili bilgileri xda'dan bulabilirsin. Google amcaya htc cha cha custom rom yaz. ilgili konuları göreceksin ;)

Teşekkür ederim
  • GEçen hafta bu cihazı aldım ve HTC Chacha için interneti talan ettim desem yeridir. 10 küsür adet root programı kurdum SD kartı ext 2 , 3 formatladım.. en son bir program (HTC Quick Root) temp root aliyor ancak busybox'u push ederken out of memory hatası veriyor. cihazda 100MB~ boş yer var daha ne yapmam lazim?

HTCDev e mail attım unlockingi desteklemediklerini söylediler (ironik bir şekilde). oradaki yeni flash bendeki sürümden eski olduğu için o opsiyonuda geçiyoruz yani..

Aranızda bu cihazı aşağıdaki yazılım ve güvenlik bilgileri dahiliğinde root edebilen varmı?

Android 2.3.5

1.57.468.3

S-ON - Bootlock ON

Sağolun.

HTC ChaCha root?

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinim

GEçen hafta bu cihazı aldım ve HTC Chacha için interneti talan ettim desem yeridir. 10 küsür adet root programı kurdum SD kartı ext 2 , 3 formatladım.. en son bir program (HTC Quick Root) temp root aliyor ancak busybox'u push ederken out of memory hatası veriyor. cihazda 100MB~ boş yer var daha ne yapmam lazim?

HTCDev e mail attım unlockingi desteklemediklerini söylediler (ironik bir şekilde). oradaki yeni flash bendeki sürümden eski olduğu için o opsiyonuda geçiyoruz yani..

Aranızda bu cihazı aşağıdaki yazılım ve güvenlik bilgileri dahiliğinde root edebilen varmı?

Android 2.3.5

1.57.468.3

S-ON - Bootlock ON

Sağolun.

HTC ChaCha root?

telefonu pcye bağlayınca HTC Quick Root.exe programı çalıştırdığımızda resimdeki uyarı geliyor. hangi butona basılacağı belirsiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 Root
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.