Bildirim
HTC ChaCha root?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cnr22
Merhaba
Htc chacha kullanıyorum root etmek vs. değişiklik istiyorum araştıran kullanan varmı ?
Teşekkürler
Bununla ilgili bilgileri xda'dan bulabilirsin. Google amcaya htc cha cha custom rom yaz. ilgili konuları göreceksin ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Sümmani.
quote:
Orijinalden alıntı: cnr22
Merhaba
Htc chacha kullanıyorum root etmek vs. değişiklik istiyorum araştıran kullanan varmı ?
Teşekkürler
Bununla ilgili bilgileri xda'dan bulabilirsin. Google amcaya htc cha cha custom rom yaz. ilgili konuları göreceksin ;)
Teşekkür ederim -
GEçen hafta bu cihazı aldım ve HTC Chacha için interneti talan ettim desem yeridir. 10 küsür adet root programı kurdum SD kartı ext 2 , 3 formatladım.. en son bir program (HTC Quick Root) temp root aliyor ancak busybox'u push ederken out of memory hatası veriyor. cihazda 100MB~ boş yer var daha ne yapmam lazim?
HTCDev e mail attım unlockingi desteklemediklerini söylediler (ironik bir şekilde). oradaki yeni flash bendeki sürümden eski olduğu için o opsiyonuda geçiyoruz yani..
Aranızda bu cihazı aşağıdaki yazılım ve güvenlik bilgileri dahiliğinde root edebilen varmı?
Android 2.3.5
1.57.468.3
S-ON - Bootlock ON
Sağolun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: seckinim
GEçen hafta bu cihazı aldım ve HTC Chacha için interneti talan ettim desem yeridir. 10 küsür adet root programı kurdum SD kartı ext 2 , 3 formatladım.. en son bir program (HTC Quick Root) temp root aliyor ancak busybox'u push ederken out of memory hatası veriyor. cihazda 100MB~ boş yer var daha ne yapmam lazim?
HTCDev e mail attım unlockingi desteklemediklerini söylediler (ironik bir şekilde). oradaki yeni flash bendeki sürümden eski olduğu için o opsiyonuda geçiyoruz yani..
Aranızda bu cihazı aşağıdaki yazılım ve güvenlik bilgileri dahiliğinde root edebilen varmı?
Android 2.3.5
1.57.468.3
S-ON - Bootlock ON
Sağolun.
telefonu pcye bağlayınca HTC Quick Root.exe programı çalıştırdığımızda resimdeki uyarı geliyor. hangi butona basılacağı belirsiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X