Şimdi Ara

HTC ChaCha?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir arkadaşım Nokia'nın C3 modelini almak istiyordu ama ben fiyatını öğrenince biraz şaşırdım.Ve internetten araştırmaya koyuldum.Nokia C3'ün piyasa değeri 360 TL olarak geçiyor,internette ise 320 TL'ye bulunabiliyor.Biz yabancı olduğumuz için bi pasaportla ancak bir numara açtırabiliyoruz bu yüzden telefonu Türkiyeden almak zorundayız.Ama şöle bi durum var,Nokia C3'ün bizdeki fiyatı 80 euro.Yani yaklaşık 190 TL.Bu yüzden ben aynı telefon için bu kadar para vermekten ziyade HTC'nin ChaCha modelini almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.Şu an hepsiburada.com'da

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-chacha/productDetails.aspx?productId=telcephtcchacha&categoryId=371946

Havale ile 460 TL'ye alabiliyoruz.Sizce bunu mu alalım,Nokia C3 mü? ya da farklı bir model tavsiye edebilirmisiniz?

Bunun dışında şunları sormak istiyorum.Biz Eskişehirde oturuyoruz,hepsiburada.com'un hizmeti nasıl oluyor? Yani kısacası kargo'dur,ups'dır bu telefon tam olarak bize kaç paraya gelir?

• Kargo bedava yazıyor.
    6 yıl önce açıldı
    galaxy c7 vs g4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.