Şimdi Ara

htc one

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar one almayı düşünüyorum kullanıcı arkadaşlar eksi ve artı yanlarını yazabilir misiniz

TŞK

Öncelikle artılarından bahsedersek, htc one android dünyasının iosudur. Sense arayüzüyle senelerce tek takılma donma olmadan kullanırsın. Zamana bağlı kasmalar asla meydana gelmez. Ekran kalitesi; çok yüksek ppi oranıyla oldukça net ve keskindir. Sanırsam şuan yeni modelin ppi oranı bile bu model kadar yüksek değil çok yakın olsa bile. Ses kalitesi hem hoparlör olarak hem de kulaklıkla dinlerken çok iyidir. Ayrıca bir mp3 çalara ihtiyaç duymazsın. Beatsaudio desteği var sonuçta. Tasarım konusuna ayrıca girmeme gerek yok herhalde. Her ne kadar eski kalmaya başlayan Snapdragon 600 işlemciye sahip olsa da bir kullanıcı olarak bu durumu neredeyse hiçbir zaman anlamıcaksın çünkü makineye oldukça yetiyor. Kamera sorunu haricinde kameranın tatmin edici düzeyde olduğunu düşünüyorum.

Yanlız telefon efsane olacakken bu telefonu öldüren kronik sorunları var. Her ama her telefonda olan kamera pembeleşmesi sorunu. Kasa açıklığı da çok konuşulsa da bu her telefonda yok. Ama bu modelde fabrika çıkışlı tüm one larda ne yazık ki sorunlu lensler var. Bu da bazen hemen bazen de kısa süre sonra bu sorunun ortaya çıkmasına neden oluyor. Bazısında 1 ayda bazılarında da 3 4 ayda belirmeye başlıyor. Ancak bu durum servise götürünce çözülüyor çünkü serviste yeni sensör takılıyor. Yanlız burada senin soracağın soru şu olmalı; belli bir meblayı bu telefona verdikten sonra servisle uğraşmak ister misin?

Bu telefon beğenilmeyecek alınmayacak değil. Hele hele android istiyorum illa ki diyorsan bence saf android nexusun bile önüne geçer. İllaki ben alıcam çok beğendim diyorsan sana tavsiyem; sıfır değil de servise gidip gelmiş tamir görmüş sorunsuz ikinci el bir one bulmandır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N9 Vs HTC ONE X
    14 yıl önce açıldı
    Htc one m8 şarj
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.