Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haqoco

Hocam onu bunu bilmem de batarya sorunu 8x' de de var. Bizzat ben yaşıyorum. He öyle 3 4 saatte tükenmiyor ancak normal kullanımda 12 13 saat gidiyor. Hiç de öyle yazılanlar gibi 18,19 saati göremedim normal kullanımda..

Hocam kacinci sarjiniz ve nasil bir kullanim izliyorsunuz degerler biraz az geldi cunku ben yogun kullanimda minimum 16 saat civari gordum.

Nnormalde ise 20 saati buluyorum ki bunun icinde 2 saat internetete dolasma, yarim saat magazada dolasim, yarim saat oyun gun icinde disarda isem veri baglantisi evde isem wi-fi hep acik, bir kac telefon gorusmesi, mesajlasma ve mail alisverisi yapiyorum.

Saygilarimla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

Hocam onu bunu bilmem de batarya sorunu 8x' de de var. Bizzat ben yaşıyorum. He öyle 3 4 saatte tükenmiyor ancak normal kullanımda 12 13 saat gidiyor. Hiç de öyle yazılanlar gibi 18,19 saati göremedim normal kullanımda..

O zaman şöyle diyelim, şarj sorunu olmayan akıllı telefon maalesef yok. Bahsettiğim lumia'da şikayet edilen durup dururken bile 1 gün gitmiyor, gitse gitse Maximum su kadar gidiyor, ilk hafta üretimi cihazlar sıkıntılı 4.hafta üretimi cihazlar sağlam lafları vs. Htc en azından böyle rezil bir durum yaşatmaz, Çin üretimi olmadığı için. Aynı üretim haftası muhabbetleri Çin üretimi iPhone'larda da oldu her sene. Antenna-gate, ekran sarılığı vs.

Evet dediğin konuda haklısın fakat en azından şöyle gece 11-12 ye kadar beni idare etseydi daha mutlu olurdum fakat zannedersem günden güne pil performansı artıyor. Ayrıca yazılım güncellemesi ile daha stabil hale getirilecektir. Telefondan gerçekten memnunum dikkat çekici, alımlı, ince ve hafif. Taşıması, tutması, kullanması son derece zevkli. Tabi bunda Windows Phone 8 in katkısı büyük. Bir de htc şu telefona gereken önemi verse tadından yenmeyecek...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UMUT KIRDI

Oncelikle herkese merhaba,

Bence guncelleme konusunda endise duymaya gerek yok lumia konusunu ben de takip ediyorum ancak o guncellemeler muhtemelen nokianin kendi programlariyla ilgilidir ki tahminim sadece oyunlar icin gelen guncellemeler.

Htc nin 8X e uvey evlat muamelesi yapmasi konusunda hak veriyorum nokia tanitim,destek konusunda su anda bir adim daha onde ancak soyle de bir durum var ki nokianin son umudu lumia. soylediklerim yanlis anlasilmasin HTc nin tutumu gercekten rahatsiz edici.

Bu arada dun electroworldde lumia yi elime alip inceleyince 8x tercih etme konusunda ne kadar digru bir karar verdigimi anladim. Tasarim olarak 8x bence daha hos ayric agirliga hic girmek istimiyorum 8x kullaniyo olmasam belki alisilabilir ancak dun elime alinca acaba nokia artik telefonu kiloyla mi satmay basladi diye dusunmeye basladim. Bir arkadas lumia menu gecislerinde daha hizli demisti bana ve lumia tercih etmisti ancak oyle bir durum da yok.

Sonuc olarak bence guzel bir tercih yaptik ve yararli paylasimlarla konu da canlanmaya basliyor. Neyse cok konustum kusura bakmayin.

Saygilarimla.

Umut KIRDI

Hocam belki çok konuştun ama boş konuşmadın. Keyifli bir şekilde değinmişsin bir kaç konuya, lumia başlığı günde 10 sayfa da ilerlese sorunlar ve güncelleme muhabbetleri olduğundan kıyaslamak bir durum kesinlikle yok.

Tesekkur ederim gorusunuz icin.

Saygilarimla.

• quote:

quote:

quote:

O zaman şöyle diyelim, şarj sorunu olmayan akıllı telefon maalesef yok. Bahsettiğim lumia'da şikayet edilen durup dururken bile 1 gün gitmiyor, gitse gitse Maximum su kadar gidiyor, ilk hafta üretimi cihazlar sıkıntılı 4.hafta üretimi cihazlar sağlam lafları vs. Htc en azından böyle rezil bir durum yaşatmaz, Çin üretimi olmadığı için. Aynı üretim haftası muhabbetleri Çin üretimi iPhone'larda da oldu her sene. Antenna-gate, ekran sarılığı vs.

Evet dediğin konuda haklısın fakat en azından şöyle gece 11-12 ye kadar beni idare etseydi daha mutlu olurdum fakat zannedersem günden güne pil performansı artıyor. Ayrıca yazılım güncellemesi ile daha stabil hale getirilecektir. Telefondan gerçekten memnunum dikkat çekici, alımlı, ince ve hafif. Taşıması, tutması, kullanması son derece zevkli. Tabi bunda Windows Phone 8 in katkısı büyük. Bir de htc şu telefona gereken önemi verse tadından yenmeyecek...

dün bayan arkdaşlarımdan biri dediki çok hoş bir rengi var :) Öyle herşeyi beğenmez mavi gerçekten çok hoş :)

• Evet mavi renk cidden dikkat çekiyor ve beğeniliyor ben de özellikle mavi almak istedim. hatta siyah satmaya çalıştı istemediğimi söylemiştim. Her neyse pil konusuna gelirsek;

Gece 12, 1 gibi takıyorum bir sonraki sabah 7:45 gibi çekiyorum telefonu. Whatsapp, gmail anlık senkronizasyon, facebook ve twitter, veri bağlantısı açık, veri dolaşımı kapalı ve konum açık.. Bu duruma göre konuşma sürem toplasanız 10 dakkayı geçmez keza mesaj da öyle. Whatsapp kullanırım o da toplasanız 30 40 mesajı geçmez. 30 dakka da web, facebook ve twitterı kurcalasam ki o kadar bile olmuyor.. Buna göre saat 15:00 dan sonra şarj durumu yüzde 40 ın altına iniyor. Yani ben telefonu kurcalamasam bile yarım saatlik bir periyotta kontrol ettiğimde yüzde 1lik bi azalış oluyor pilde. Toplamda 5 defa şarj ettim cihazı. Durum böyle oldukça pil performansı da bana bir hayli düşük geliyor...
  • Sennheisser cx-300 kulaklık kullanıyorm ben, mukemmel sesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet mavi renk cidden dikkat çekiyor ve beğeniliyor ben de özellikle mavi almak istedim. hatta siyah satmaya çalıştı istemediğimi söylemiştim. Her neyse pil konusuna gelirsek;

Gece 12, 1 gibi takıyorum bir sonraki sabah 7:45 gibi çekiyorum telefonu. Whatsapp, gmail anlık senkronizasyon, facebook ve twitter, veri bağlantısı açık, veri dolaşımı kapalı ve konum açık.. Bu duruma göre konuşma sürem toplasanız 10 dakkayı geçmez keza mesaj da öyle. Whatsapp kullanırım o da toplasanız 30 40 mesajı geçmez. 30 dakka da web, facebook ve twitterı kurcalasam ki o kadar bile olmuyor.. Buna göre saat 15:00 dan sonra şarj durumu yüzde 40 ın altına iniyor. Yani ben telefonu kurcalamasam bile yarım saatlik bir periyotta kontrol ettiğimde yüzde 1lik bi azalış oluyor pilde. Toplamda 5 defa şarj ettim cihazı. Durum böyle oldukça pil performansı da bana bir hayli düşük geliyor...

Su anki kullaniminiza bakarsam benim kullanimima oldukca yakin ben de sabah 7-8 arasi sarjdan cekiyorum aksam 7de eve geldigimde 40% civari oluyor ve sizinkine ek olarak veri dolasimi da acik konumda duruyor.Muhtemelen bir kac sarjdan sonra iyilesmeler olucaktir benim 9 ya da 10.sarjim cunku.

Umarim iyilesmeler olur sarj konusunda.

Saygilarimla.

• quote:

quote:

Evet mavi renk cidden dikkat çekiyor ve beğeniliyor ben de özellikle mavi almak istedim. hatta siyah satmaya çalıştı istemediğimi söylemiştim. Her neyse pil konusuna gelirsek;

Su anki kullaniminiza bakarsam benim kullanimima oldukca yakin ben de sabah 7-8 arasi sarjdan cekiyorum aksam 7de eve geldigimde 40% civari oluyor ve sizinkine ek olarak veri dolasimi da acik konumda duruyor.Muhtemelen bir kac sarjdan sonra iyilesmeler olucaktir benim 9 ya da 10.sarjim cunku.

Saygilarimla.

Veri dolaşımı açık olunca tam olarak ne oluyor acaba?

• quote:

quote:

quote:

Saygilarimla.

Veri dolaşımı açık olunca tam olarak ne oluyor acaba?

Hocam onu ben de tam olarak bilmiyorum ne use yarar ne yapar sadece daha fazla sarj yedigini biliyorum:)

Saygilarimla.

• arkadaşlar dün aldığım htc 8x cihazı 24 saat geçmeden iade ettim.lütfen çok iyi araştırmadan ve kullanım şeklinize uycağından emin olmadan lütfen iyi araştırın.
    neden geri verdin derseniz uygulama sıfır ötesi acayip alışamadım tel stabilitesi v.s çok iyi ama note2 den geçtiğim için olacakki bana pek iç acıcı bir cihaz gelmedi.beats anfisi kulaklık sesi süper ama beats david guetta kulaklığımla gayet uyumluydu fakat insan bi 5 kademede olsa bir bas tis bişi ekler.
    genel kanımı sorarsanız daha çok ama çok yolu olan bir işletim sistemi
    onu verip ne aldınız derseniz iphone 5 aldım ve gerçekten mükemmel ötesi bir cihaz herkese tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Size o konuda katılıyorum. İnsan 1500 lira verip, sözde kullanmak üzere aldığı telefonu 3g kapat, çok internete girme oyun da oynama muzık az dinle şeklinde kullanmak zorunda kalmamalı. Üstelik htc 8x için, One x'in 1.5 katı pil performansı şeklinde lanse etti. Bence birebir aynılar, wp8 cihazlar komple pil güncellemesi alacaklar belli ki ama bu cihaz diğerlerinden eksik değil pil konusunda bu sorun tüm platformların ortak sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: esperer

arkadaşlar dün aldığım htc 8x cihazı 24 saat geçmeden iade ettim.lütfen çok iyi araştırmadan ve kullanım şeklinize uycağından emin olmadan lütfen iyi araştırın.
    neden geri verdin derseniz uygulama sıfır ötesi acayip alışamadım tel stabilitesi v.s çok iyi ama note2 den geçtiğim için olacakki bana pek iç acıcı bir cihaz gelmedi.beats anfisi kulaklık sesi süper ama beats david guetta kulaklığımla gayet uyumluydu fakat insan bi 5 kademede olsa bir bas tis bişi ekler.
    onu verip ne aldınız derseniz iphone 5 aldım ve gerçekten mükemmel ötesi bir cihaz herkese tavsiye ederim.

Her ne olursa olsun 1 gun icerisinde isletim sistemine olumsuz not verip telefonu degistirmek dogru degil. Oncelikle en az 2-3 gun kullanmak, en ince ayrintisina kadar kurcalamak gerekli. Boylelikle daha saglikli karar verilir..

iPhone 5 kullaniyorum, Wp8 e bir sans verecegim, fakat 8x mi Lumia 920 mi karar veremedim. 8x daha guzel bir gorunume sahip, Lumia ise Nokia tarafindan yogun olarak destekleniyor(ki son sansi Nokia'nin).
    Eger internet kullaniminda ekranlari ayni hassasliga sahipse 8x i alacagim.. Cunku whatsapp gibi yaygin uygulamalar disinda cok fazla kullandigim bir app yok. Populer olanlar zaten yakin zamanda Wp8 marketine eklenecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

arkadaşlar dün aldığım htc 8x cihazı 24 saat geçmeden iade ettim.lütfen çok iyi araştırmadan ve kullanım şeklinize uycağından emin olmadan lütfen iyi araştırın.

Her ne olursa olsun 1 gun icerisinde isletim sistemine olumsuz not verip telefonu degistirmek dogru degil. Oncelikle en az 2-3 gun kullanmak, en ince ayrintisina kadar kurcalamak gerekli. Boylelikle daha saglikli karar verilir..

iPhone 5 kullaniyorum, Wp8 e bir sans verecegim, fakat 8x mi Lumia 920 mi karar veremedim. 8x daha guzel bir gorunume sahip, Lumia ise Nokia tarafindan yogun olarak destekleniyor(ki son sansi Nokia'nin).
    Eger internet kullaniminda ekranlari ayni hassasliga sahipse 8x i alacagim.. Cunku whatsapp gibi yaygin uygulamalar disinda cok fazla kullandigim bir app yok. Populer olanlar zaten yakin zamanda Wp8 marketine eklenecektir.

şöyle diyim arkadaşım markette yanlış hatırlamıyorsam lumia için bir güncelleme paketi vardı.sanırım nokia daha çok destek verecek wp8 e ama ben memnun kalmadım wp8 den.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slaxis

Sennheisser cx-300 kulaklık kullanıyorm ben, mukemmel sesi var

Ben de..
    10 numara kulaklık.

• quote:

TÜKETİM ÇILGINI DENEN ŞEY. BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM.
  • ben çok memnunum telefonumdan tam 37 saat gitti şarjım yalnız 1 şeyi çözemedim

-- arama yaparken ki tuş sesini kapatmanın bir yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

quote:

Sennheisser cx-300 kulaklık kullanıyorm ben, mukemmel sesi var

Ben de..
    10 numara kulaklık.

Marshall minör akar dostlar..:))
    ama urbeatsin performansını da merak ediyorum acikasi..

• quote:

Arkadaşlar az önce hoparlörden ses gelmediğini fark ettim. Telefon çalıyordu fskat muzik sesi çok derinden geliyor ve cızır cızır ediyordu. Tlf.u açtm konustum sonrasınds muzik actim, netten video açtım hep aynıydı hiç ses yok. Çok uzaktan bir cızırdama geliyordu. O esnada baska biri aradı yine ses yoktu.
    konusma bitince baktım ses normale donmustu. Arızalı diye iade dusundum ama duzeldi.
    boyle olan var mı acaba?
    şimdi gotursem de kimse inanmaz arızasına, tekrar olursa hemen turkcelle gider iade ederim valla.

Geçenlerde boyle bir arızam oldugunu soylemiştim, bir gun yaptı sonra tekrar etmedi, ayrıca yazılım bazlıdır diye tim'e gitmedim, kullanmaya devam ettim.
    fakat dun gece yine yaptı aynı şeyi, şimdi ise çekmiş olduğum videoyu izleyeyim dedim goruntu normal ilerlerken ses takılarak geliyor. Muzik çalarken ses normal ama video izlerken seste sorun var. Sanırım hd goruntu + sesi kaldırmıyor. Yarın goturuyorum geriye.

cihazında bu tarz sorunu olan var mı?

herhangi bir sebepten dolayı geri iade eden var mı?

turkcellden taahhutlu aldım, yenisiyle değişim için once servisin bakması lazımmış, donanımsal ise arıza yenilenirmiş, yazılımsal ise onarılırmış. Benim cihazım daha 6 gunluk ben yenisini isterim nasıl olur acaba?

• quote:

sesi iphone ile kaydettim ve yükledim. weastro sana olan bu muydu acaba?

BOZUK HTC SES - tıkla dinle

Videolarda ses boyle geliyor şu anda.

• quote:

quote:

quote:

Cihazı kullanmaya başlamadan önce kesinlikle windows hesabı şart bence. Çünkü takvim senkronizasyonunu bir tek live hesabı ile çalışıyor. Takvim uygulaması gmail ve facebook' tan doğum günlerini alamıyor fakat live hesabının takvimi ile senkronize olabiliyor. En azından doğum günleri ajanda da gözüküyor artık. Bunun için de bir güncelleme gelmesi gerekecek...

Windows hesabı olmadan markete bağlanılmıyor olması gerekir zaten. Apple-ID gibi çalışıyor o da çünkü

Evet hocam haklısın Windows hesabı şart. Ama en azından takvim uygulamasını ayarlayamayan arkadaşlar; Windows Live' ın takvimi ile senkronize etmeleri gerekiyor. Gmail takvimini görmüyor namıssız..

gmail i outlook hesabı olarak tanımlarsanız mail kişiler ve takvim senkronize olur

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.