Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UMUT KIRDI

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan033

quote:

quote:

arkadaslar sizden bir konuda fikir isteyecektim , önceki sayfalarida okudum göremedim veya gözden kacirdim bilmiyorum.

simdi ben iphone 3gs kullanicisiyim telefonumu degistirmek istiyorum iphone 4-4s ve 5 hersey ayni ikonlar vs...ama stabil olmasindan dolayi da vaygecemiyorum özellikle güncellemede 5 senelik telefon ama hala ios 6.0.1 güncellemesini aliyor.Android i begenmedim bana göre degil ram takibi .. ve cok isinamadim android cihazlara(esimde samsung galaxy s3 var bayagi kurcaladim ama sevemedim androidi) simdi telefonumu degistirmek istiyorum ve htc 8x bana göz kirpiyor :) ama cekindigim noktalar

stabilitesi nasil
    kasma filan yasaniyor mu
    wp market cok mu kötü yoksa androidle ayni keza mi (cok oyun oynayan biri degilim ama app olarak bir whatsapp kesinlikle olmali,fotograf düzenleme uygulamalari ve navigasyon var mi ? )
    güncelleme olayi andrioid gibi en fazla 1 yil mi yoksa 3 yili görürmü cünkü cok room larla oynamayi sevmiyorum.
    kamera ve video cekimleri nasil bir gercek kamera görüntüsü beklemiyorum ama s3 ü aratir mi?
    bir de fotograf veya video yollarken mail ile iphone daki gibi kendi kücültüyor mu yoksa ekstra programla mi ugrasmak gerekiyor
    htc 8x e gecmelimiyim yoksa ios a devam mi ?

simdiden herkese cok tesekkürler.

HOcam öncelikle merhaba.

Sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.

Stabilite konusunda aklınızda Bi soru işareti olmasın sistem gayet stabil iosu aratmıycak derecede 1 hafta oldu alalı daha hiç kasma gibi Bi durum olmadı ki sınırlarımı da zorladım,android gibi kasma problemi yok kısacası.

market su an için kötü android ayarında deil yani ama hergün uygulama geliyor.Güncelleme olarak Microsoft 18 ay garanti veriyor.Kendi içindeki haritalar çok kullanışlı yol tarifi veriyor ancak sesli olarak deil ama markette uygulamalar mevcut.

Fotoğraf ve video kalitesi olarak çok iyi ki gündüz çekimlerinde kamerasıyla övünen lumiadan daha iyi.

İNternette gezinmeyi seviyorsanız browser testte iphome 5 i geçmiş bir cihaz.

Müzik dinlemeyi çok seven biri olarak beats audionun süper olduğunu söyleyebilirim.

Office uygulamaltı çok başarılı.

Ben de iphone 4 ten geçtim cihaza ve iyi ki geçmişim diyorum iosun stabilliğini hiç,aratmadı.

Mail konusunda fotoğraf ve video ekleyip mail atmadım ancak yarın demeyip bilgi verebilirim size.

Bence htc 8x e geçebilirsiniz gönül rahatlığıyla

Umarım faydalı olabilmişimdir.

Saygılarımla.

Umut cevapladigin icin cok tesekkurler.Arada kaldigim konular böylece aydinlatmis ve önemli oranda fikirlerimde kademe kaydetmis oldum.Mail olayini da denersen cok sevinirim

Saygilarimla

Ozkan Bey merhaba mail olayini biraz once denedim fotograf konusunda hicbir sorun yok direk albumleriniz gozukuyor ve ekstra bir program kullanmadan dilediginiz fotografi gonderebiliyosunuz boyutlandirmayi kendisi yapiyor ancak video konusunda sanirim yazilimsal bir eksik var cunku normalde albumlere girince gozuken videolar mail atarken albumlerde gozukmuyor.

Ama videolarimi girip istediginiz videoyu secip paylas diyorsunuz ve hotmaili seciyorsunuz telefon videoyu kendi skistirip mail haline getiriyor ve yollayabiliyorsunz.

Sonuc olarak fotograf ve videolari telefon kendi boyutlandiriyor ek bir programa ihtiyac duymadan ve basariyla gonderebiliyorsunuz.

Saygilarimla.

ya cok saolun UMUT Bey gercekten. Zamaninizi ayirdiginiz ve benim icin ugrastiginiz icin cok tesekkürler.Kesinlikle sizin sayenizde windows phone kafama yatmis bulunuyor.En kisa sürede bu cihazi ele gecirecem galiba :D

Tekrardan cok tesekkürler.

Saygilarimla iyi aksamlar.

• 3 gün önce telefonu aldım başta zorlandım çünkü bundan önceki telefonum nokia nın dandik bir teliydi ve ondaki rehberi htc ye aktarana kadar 2 gün uğraştım.Açıkcası nokia lumia alacaktım ama tel çok agır olduğu için Htc 8x i aldım.
    3 günlük izlenimlerin win8 kullanılması çok kolay sistem,alıştıktan sonra çok rahat.Şarjım 1 gün rahat yetiyor şu an 3 kere şarj ettim ilk 2 sarj etme süresi neredeyse bütün gece sürdü ama bugun pil %2 den %100 e iki buçuk saatte şarj ıoldu. Uygulama markette neredeyse yok denecek az.
    Kaliteli kulaklıkla müzik dinlerken inanılmaz zevk alırsınız,foto ile pek ilgilenmedim açıkcası nasıl bilmiyorum.Ekranı parmak izi bırakmıyor.
    Bana göre eksileri pek olmasada arada tel çok ısınıyor,bana mı denk geldı bilemiyorum ama arada telin aramalarda sesi çalmıyor.(açıp kapatınca düzeliyor),kişilerde hotmail ve facebook hesabı herşey gözüküyor benim gibi sadece telefon numaralarını görmeye alışık biri için başta zorlanırsınız.
    Htc almaya bir anda karar verdim iyiki almışım telefonumdan çok memnunum.Bu arada ios ve android kullandım en hızlı olanı bana göre wp8
    Hatam olmuşsa kusura bakmayın :)
    Bu arada avea dan kontratlı mavisini aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal35 -- 23 Kasım 2012; 23:38:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal35

3 gün önce telefonu aldım başta zorlandım çünkü bundan önceki telefonum nokia nın dandik bir teliydi ve ondaki rehberi htc ye aktarana kadar 2 gün uğraştım.Açıkcası nokia lumia alacaktım ama tel çok agır olduğu için Htc 8x i aldım.
    3 günlük izlenimlerin win8 kullanılması çok kolay sistem,alıştıktan sonra çok rahat.Şarjım 1 gün rahat yetiyor şu an 3 kere şarj ettim ilk 2 sarj etme süresi neredeyse bütün gece sürdü ama bugun pil %2 den %100 e iki buçuk saatte şarj ıoldu. Uygulama markette neredeyse yok denecek az.
    Kaliteli kulaklıkla müzik dinlerken inanılmaz zevk alırsınız,foto ile pek ilgilenmedim açıkcası nasıl bilmiyorum.Ekranı parmak izi bırakmıyor.
    Bana göre eksileri pek olmasada arada tel çok ısınıyor,bana mı denk geldı bilemiyorum ama arada telin aramalarda sesi çalmıyor.(açıp kapatınca düzeliyor),kişilerde hotmail ve facebook hesabı herşey gözüküyor benim gibi sadece telefon numaralarını görmeye alışık biri için başta zorlanırsınız.
    Htc almaya bir anda karar verdim iyiki almışım telefonumdan çok memnunum.Bu arada ios ve android kullandım en hızlı olanı bana göre wp8

ios ve androide gore wp8 hizli demissiniz, ona bakilirsa symbian veya bada cok daha hizli degilmi? mesele hizlilik mi islevsellikmi? hani tutup da ios ve android kullandiktan sonra teknoloji bu kadar gelisip envayi cesit menu tasarimi yapilmisken(ozellikle androidi ios a tercih ederim bu konuda) tutup da eski nokia 8810 menusu gibi bir menuyu yil olmus 2013 ne kadar olumlu karsilayabiliyorsunuz. Bu aralar sadelik on planda ama hani bu da cok sade, hatta otesinde "basit" kalmis 1500 liralik bi akilli telefon icin. Bizzat saturn de inceleme firsati bulduktan sonra bunlari yaziyorum. Dokunmatik cok guzel, resim cizmeyi veya cizgi cizmeyi denemedim, bu konuda ios androide kat ve kat ustten bakar, wp8 bu konuda nerede deneyen varsa ogrenmek isteyn vardir belki. Sonuc olarak hani microsoft telif haklarindan korkmus olsa gerek, ki gidip kimseye benzetmemek adina kullanissiz ve cok demode olmus bir tarz yakalamis, parasini haketmiyor bence tabi sahsi gorusumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar sizden bir konuda fikir isteyecektim , önceki sayfalarida okudum göremedim veya gözden kacirdim bilmiyorum.

simdi ben iphone 3gs kullanicisiyim telefonumu degistirmek istiyorum iphone 4-4s ve 5 hersey ayni ikonlar vs...ama stabil olmasindan dolayi da vaygecemiyorum özellikle güncellemede 5 senelik telefon ama hala ios 6.0.1 güncellemesini aliyor.Android i begenmedim bana göre degil ram takibi .. ve cok isinamadim android cihazlara(esimde samsung galaxy s3 var bayagi kurcaladim ama sevemedim androidi) simdi telefonumu degistirmek istiyorum ve htc 8x bana göz kirpiyor :) ama cekindigim noktalar

stabilitesi nasil
    kasma filan yasaniyor mu
    wp market cok mu kötü yoksa androidle ayni keza mi (cok oyun oynayan biri degilim ama app olarak bir whatsapp kesinlikle olmali,fotograf düzenleme uygulamalari ve navigasyon var mi ? )
    güncelleme olayi andrioid gibi en fazla 1 yil mi yoksa 3 yili görürmü cünkü cok room larla oynamayi sevmiyorum.
    kamera ve video cekimleri nasil bir gercek kamera görüntüsü beklemiyorum ama s3 ü aratir mi?
    bir de fotograf veya video yollarken mail ile iphone daki gibi kendi kücültüyor mu yoksa ekstra programla mi ugrasmak gerekiyor
    htc 8x e gecmelimiyim yoksa ios a devam mi ?

simdiden herkese cok tesekkürler.

HOcam öncelikle merhaba.

Sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.

Stabilite konusunda aklınızda Bi soru işareti olmasın sistem gayet stabil iosu aratmıycak derecede 1 hafta oldu alalı daha hiç kasma gibi Bi durum olmadı ki sınırlarımı da zorladım,android gibi kasma problemi yok kısacası.

market su an için kötü android ayarında deil yani ama hergün uygulama geliyor.Güncelleme olarak Microsoft 18 ay garanti veriyor.Kendi içindeki haritalar çok kullanışlı yol tarifi veriyor ancak sesli olarak deil ama markette uygulamalar mevcut.

Fotoğraf ve video kalitesi olarak çok iyi ki gündüz çekimlerinde kamerasıyla övünen lumiadan daha iyi.

İNternette gezinmeyi seviyorsanız browser testte iphome 5 i geçmiş bir cihaz.

Müzik dinlemeyi çok seven biri olarak beats audionun süper olduğunu söyleyebilirim.

Office uygulamaltı çok başarılı.

Ben de iphone 4 ten geçtim cihaza ve iyi ki geçmişim diyorum iosun stabilliğini hiç,aratmadı.

Mail konusunda fotoğraf ve video ekleyip mail atmadım ancak yarın demeyip bilgi verebilirim size.

Bence htc 8x e geçebilirsiniz gönül rahatlığıyla

Umarım faydalı olabilmişimdir.

Saygılarımla.

Umut cevapladigin icin cok tesekkurler.Arada kaldigim konular böylece aydinlatmis ve önemli oranda fikirlerimde kademe kaydetmis oldum.Mail olayini da denersen cok sevinirim

Saygilarimla

Ozkan Bey merhaba mail olayini biraz once denedim fotograf konusunda hicbir sorun yok direk albumleriniz gozukuyor ve ekstra bir program kullanmadan dilediginiz fotografi gonderebiliyosunuz boyutlandirmayi kendisi yapiyor ancak video konusunda sanirim yazilimsal bir eksik var cunku normalde albumlere girince gozuken videolar mail atarken albumlerde gozukmuyor.

Ama videolarimi girip istediginiz videoyu secip paylas diyorsunuz ve hotmaili seciyorsunuz telefon videoyu kendi skistirip mail haline getiriyor ve yollayabiliyorsunz.

Sonuc olarak fotograf ve videolari telefon kendi boyutlandiriyor ek bir programa ihtiyac duymadan ve basariyla gonderebiliyorsunuz.

Saygilarimla.

ya cok saolun UMUT Bey gercekten. Zamaninizi ayirdiginiz ve benim icin ugrastiginiz icin cok tesekkürler.Kesinlikle sizin sayenizde windows phone kafama yatmis bulunuyor.En kisa sürede bu cihazi ele gecirecem galiba :D

Tekrardan cok tesekkürler.

Saygilarimla iyi aksamlar.

Rica ederim Özkan Bey faydalı olabildiysem ne mutlu, ayrıca almayı düşünen kişilere izlenmimlerimiz aktarmamız gerekiyor bence ki forum amacına ulaşsın, zira ben de çoğu zaman forumdan araştırma yapıp alıyorum kullanıcı yorumları gerçekten faydalı oluyor.

Gerçekten güzel bir cihaz tavsiye ederim, en kısa sürede aramızda görmek dileğiyle.

Bu arada aklınıza takılan başka sorular olursa elimden geldiğince cevaplamayı severim.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

quote:

3 gün önce telefonu aldım başta zorlandım çünkü bundan önceki telefonum nokia nın dandik bir teliydi ve ondaki rehberi htc ye aktarana kadar 2 gün uğraştım.Açıkcası nokia lumia alacaktım ama tel çok agır olduğu için Htc 8x i aldım.

ios ve androide gore wp8 hizli demissiniz, ona bakilirsa symbian veya bada cok daha hizli degilmi? mesele hizlilik mi islevsellikmi? hani tutup da ios ve android kullandiktan sonra teknoloji bu kadar gelisip envayi cesit menu tasarimi yapilmisken(ozellikle androidi ios a tercih ederim bu konuda) tutup da eski nokia 8810 menusu gibi bir menuyu yil olmus 2013 ne kadar olumlu karsilayabiliyorsunuz. Bu aralar sadelik on planda ama hani bu da cok sade, hatta otesinde "basit" kalmis 1500 liralik bi akilli telefon icin. Bizzat saturn de inceleme firsati bulduktan sonra bunlari yaziyorum. Dokunmatik cok guzel, resim cizmeyi veya cizgi cizmeyi denemedim, bu konuda ios androide kat ve kat ustten bakar, wp8 bu konuda nerede deneyen varsa ogrenmek isteyn vardir belki. Sonuc olarak hani microsoft telif haklarindan korkmus olsa gerek, ki gidip kimseye benzetmemek adina kullanissiz ve cok demode olmus bir tarz yakalamis, parasini haketmiyor bence tabi sahsi gorusumdur.

bence de görüşünüz sizi bağlar gayet pratik bir işletim sistemi 1 yıldır içindeyim ve gayet de memnum.Görüşlerinize katılmıyorum

• quote:

Telefonunuz hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldiniz.

Bnce gayet doğru bir karar vermişsiniz ki kullandıkça anlıycaksınız. Bunu ios ve android kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirim ki gerçekten hızlı ve stabil bir telefon.

Tekrar hayırlı olsun.

Saygılarımla.

• quote:

quote:

tabiki sizin şahsi görüşünüz saygı duyarım.3 senedir ios(ipad) yaklaşık 1 senedirde android (eşimin teli) kullanmaktayım, bada kullanmadım açıkcası bilmiyorum. Şu ana kadar en zorladıgım sistem android bir ayara ulaşmak çok zor,ios un kullanımı rahat ama cihazlar bir süre sonra internet sayfasını açarken bile zorlanıyor,Htc 8X elimdeki sony ericsson neo v ve ipad e göre gayet hızlı çalışıyor,sonuçta ben testlere bakmam elimdeki cihazlara bakarım memnun muyum değilmiyim diye ona göre sistem seçerim bunlarda ben,m şahsi fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal35 -- 23 Kasım 2012; 23:55:59 >

• quote:

quote:

3 platformu kullanmış biri olarak ben de gayet memnunum ve ne yazık ki görüşlerinize katılmıyorum, ancak görünüş olarak hoşunuza gitmemesi normal android ve iosa göre sade ama sadelik sevenler de var. 10-15 dakikalık bir incelemenin sonucunda bu tarz direk yargılara varmamamız gerekir ama zaten siz belirtmişsiniz şahsi görüşüm diye, tercih meselesi tabi biraz da değişiklik istemek lazım.

Görüşlerinize saygı duyarım.

Saygılarımla.

• Bu arada bildiğiniz üzere HTC 8X sunspider javascript testte çok iddialı olan iphone 52i de geçerek birinci olmaştı.

S3 ve çoğu android kullanıcısı jelly bean güncellemesini bekliyor ve güncelleme il cihazlarının en üst seviyeye taşınacağını düşünüyorlardı. Ne yazık ki bu güncelleme de bizi geçmeye yetemedi, jelly bean yüklü bir s3 kullanıcısı 12600 civarı puan aldığını belirtmiş marketten ben de antutu benchmarkı indirip uyguladım ve 12700 civarı bir skora ulaştım.

Bilgilerinize.

Saygılarımla.

Umut KIRDI
  • Bu arada belirtmeyi unutmuşum S3 kullanıcısı da antutu benchmarkı uygulamış.

Saygılarımla.
  • quote:

Bu arada belirtmeyi unutmuşum S3 kullanıcısı da antutu benchmarkı uygulamış.

Saygılarımla.

Mesajinizi okuyunca antutu benchmark indirip test ettim.
    12621 puan cikti 8x'im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 sayfa olmus ama halen bu cihazin hizliliktan ote alinabilirligine neden olacak bir post goremedim. tamam ben de almak istiyorum belki ama bir nedene de dayanmali, pixel ekran menusune mi bayilayim, her son model telefon gibi isinmasina mi tav olayim, eksik marketine mi, alt menulerin eski dos ekrani karakteristigine mi, yoksa yoksa bayagi basite indirgenmis ama gayet stabil isletim sistemine mi?

Almis arkadaslar tabiki bana kiziyorlardir, hatta bana almazsan alma bari golge etme de diyorlardir, ama ben gayet acikca goruslerimi yazdim. ve halen soruyorum, neden alinmali bu telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaxis

quote:

Bu arada belirtmeyi unutmuşum S3 kullanıcısı da antutu benchmarkı uygulamış.

Saygılarımla.

Mesajinizi okuyunca antutu benchmark indirip test ettim.
    12621 puan cikti 8x'im

Hocam cihazın durumuna göre değişebiliyormuş test sonuçları ancak 3-4 kez test ettim en az 12200 civarı skor oluştu ki bu değerler şu an çok yeni olan bir sisteme göre çok iyi değerler. Güncelleştirmelerle daha da artacaktır.

Saygılarımla.
  • quote:

14 sayfa olmus ama halen bu cihazin hizliliktan ote alinabilirligine neden olacak bir post goremedim. tamam ben de almak istiyorum belki ama bir nedene de dayanmali, pixel ekran menusune mi bayilayim, her son model telefon gibi isinmasina mi tav olayim, eksik marketine mi, alt menulerin eski dos ekrani karakteristigine mi, yoksa yoksa bayagi basite indirgenmis ama gayet stabil isletim sistemine mi?

Almis arkadaslar tabiki bana kiziyorlardir, hatta bana almazsan alma bari golge etme de diyorlardir, ama ben gayet acikca goruslerimi yazdim. ve halen soruyorum, neden alinmali bu telefon?

Düşüncelerinizde haklısınız çok ekstrem insanları çekebilcek bi özelliği yok hız, kamera, beats audio, ekran pixel yoğunluğu, tasarımı belki.

Ama bence almak için en temel neden ios ve androidden sıkılmış olmak ve biraz da cesaret, belki de bi anlık çılgınlık diyebilirim:)

Saygılarımla.

• quote:

14 sayfa olmus ama halen bu cihazin hizliliktan ote alinabilirligine neden olacak bir post goremedim. tamam ben de almak istiyorum belki ama bir nedene de dayanmali, pixel ekran menusune mi bayilayim, her son model telefon gibi isinmasina mi tav olayim, eksik marketine mi, alt menulerin eski dos ekrani karakteristigine mi, yoksa yoksa bayagi basite indirgenmis ama gayet stabil isletim sistemine mi?

Benim hoşuma gitti ondan aldım illa birisinin neden göstermesimi lazım bir şeyler almak için tamamen zevk meselesi
  • quote:

donanımsal beats audio desteği ve muhteşem ses kalitesi. S3 v eİphone 4s lü arkdaşlarımın sesin o akdar iyi olması senin urbeats kullaklığından deyip onlarda aynı kulaklık dinlediğimizde bir kez daha mos mor olmalarına değer. Gerçekten bu telde müzik dinledikten sonra başkası şaka gibi geliyor.

• Satın aldım

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Satın aldım

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

hayırlı olsun güzel fiyat ve güzel renk aramıza hoşgeldin
  • Hayırlısı olsun tele uygun kılıf veya ekran için yapıştırma çıktımı
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.