Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realteco

Arkadaşlar bu telefonla konuşurken sesin karşı tarafa kesik kesik gitmesi sorunu çözüldümü acaba.

muhtemelen duzelmedi.....bende devam ediyor.herzaman yapmiyor ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

quote:

Arkadaşlar bu telefonla konuşurken sesin karşı tarafa kesik kesik gitmesi sorunu çözüldümü acaba.

muhtemelen duzelmedi.....bende devam ediyor.herzaman yapmiyor ama...

Galiba win8 de bu sorun var, lumia forumlarında falanda bahsediyorlar.
  • quote:

ben öyle bi sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

ben öyle bi sorunla karşılaşmadım.

İlginç bazı telefonlarda var bazılarında yok galiba, ama çoğu kişi şikayetci bu durumdan yada ben öyle zannediyorum. Bide telefonda düşük sesle konuşan arkadaşlarda daha sık rastlanıyor galiba.
  • quote:

Bende de bu sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Bende de bu sorun yok.

servis yolu gozuktu desenize bir aylik telefon daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Bende de bu sorun yok.

servis yolu gozuktu desenize bir aylik telefon daha

Hocam yazılımsal bir sorun bence o reset atmayı denediniz mi ? 1 aylık telefon ise kesinlikle değişim isteyin, cihaza fiziki müdahale yapılmasına kesinlikle izin vermeyin. Bu tip vidasız, vakumla kapatılan telefonlar fiziki müdahale sonrası iflah olmuyorlar. iPhone4 ve sonrası cihazlar da öyle mesela, vakumlu kapatmayı sadece fabrikasında yapabildiklerinden açılan cihazlar yere düşmede veya en ufak bir darbede bozulabiliyor. Ben ahizesini bozdum 8X'imin ve servise vermiyorum, BT kulaklık aldım ve bu şekilde kullancam. Servise vermek zorunda kalırsam da telefonu yaptırdıktan yarım saat sonra götürür satarım.

• Valla hep açık ve müzik dinliyorum ayrıca ben onunla. 1 günü çıkartıyor özellikle GDR2 sonrası. Baş ağrısı pek olmadı ama yine de bişey diyemem.
  • quote:

Cihazınızda sorun olmayabilir. Telefona uzak konuşma alışkanlığınız varsa cihaz sesinizi parazit olarak algılıyor olabilir. Yeni akıllı telefonlarda ikinci bir mikrofon olduğundan ahizeye uzak konuştuğunuzda sesiniz, -özellikle kısık konuşuyorsanız- parazit olarak algılanıyor. Bu hususa biraz dikkat edin. Sorun yine devam ediyorsa o zaman servise verirsiniz.

Edit: Karşı tarafla görüşürken yandaki ses tuşları görüşme sesine etki eder. Görüşürken sesi 7 veya daha üzerine ayarlarsanız rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 23 Temmuz 2013; 1:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Cihazınızda sorun olmayabilir. Telefona uzak konuşma alışkanlığınız varsa cihaz sesinizi parazit olarak algılıyor olabilir. Yeni akıllı telefonlarda ikinci bir mikrofon olduğundan ahizeye uzak konuştuğunuzda sesiniz, -özellikle kısık konuşuyorsanız- parazit olarak algılanıyor. Bu hususa biraz dikkat edin. Sorun yine devam ediyorsa o zaman servise verirsiniz.

Edit: Karşı tarafla görüşürken yandaki ses tuşları görüşme sesine etki eder. Görüşürken sesi 7 veya daha üzerine ayarlarsanız rahat edersiniz.

Teşekkürler, tavsiyelerinizi deneyeceğim.

• 8X ailesi günaydın 😆

• NFC yi deneyen ya da başarabilen oldumu
  • Arkasaslar kismet olrsa yakinda android galaxy s2 mi pil sorunu ve arasa takilmalari yuzunden 400 tl ye falan satip 2. El temiz 800-900 tl ye 8x alacagim erak ettigim bir kac konu var nokia uygulamalari bu telefona yujlenebiliyormus galiba konusu vardi fakat bu uygulamalara guncelleme gwlince nasil guncelliyorsunuz ? ( nokia uygulamalari programla yukleniyordu cunku ) bazi ozel lumialara cikan oyunlari nasil indiriyoesunuz mesela nova3 falan ve birde su guncelleme olayi nasil yani yarin 8x alsam elimde patlamaz dimi ? Guncelleme gelir dimi ? Tasarimi falan yuzunden telefonu cok begendim birde su amber guncellemesi nedir ? Onun gibi bir guncelleme 8x e gelecekmi ? 8x aldigimda lumia almadigima pisman olurmuyum ( gerek yazilim falan ) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wiseoflex

Arkasaslar kismet olrsa yakinda android galaxy s2 mi pil sorunu ve arasa takilmalari yuzunden 400 tl ye falan satip 2. El temiz 800-900 tl ye 8x alacagim erak ettigim bir kac konu var nokia uygulamalari bu telefona yujlenebiliyormus galiba konusu vardi fakat bu uygulamalara guncelleme gwlince nasil guncelliyorsunuz ? ( nokia uygulamalari programla yukleniyordu cunku ) bazi ozel lumialara cikan oyunlari nasil indiriyoesunuz mesela nova3 falan ve birde su guncelleme olayi nasil yani yarin 8x alsam elimde patlamaz dimi ? Guncelleme gelir dimi ? Tasarimi falan yuzunden telefonu cok begendim birde su amber guncellemesi nedir ? Onun gibi bir guncelleme 8x e gelecekmi ? 8x aldigimda lumia almadigima pisman olurmuyum ( gerek yazilim falan ) ?

***Microsoft WP8 li cihazlara 18 ay olan güncelleme süresini 36 aya çıkardı dolayısı ile 2015 e kadar güncelleme alacak bu telefon.
    ***Nokia uygulamalarını konusunda güncelleme konusu şu anda muamma birşey diyemiyorum ama güncelleme yapmmanız tavsiye edilir.
    ***Nokia uygulamlarını yüklemek için http://www.windowsphoneturkiye.info/nasil-yapilir/nokia-uygulamalarini-htc-telefonlara-nasil-kurariz/ adresine bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: wiseoflex

Arkasaslar kismet olrsa yakinda android galaxy s2 mi pil sorunu ve arasa takilmalari yuzunden 400 tl ye falan satip 2. El temiz 800-900 tl ye 8x alacagim erak ettigim bir kac konu var nokia uygulamalari bu telefona yujlenebiliyormus galiba konusu vardi fakat bu uygulamalara guncelleme gwlince nasil guncelliyorsunuz ? ( nokia uygulamalari programla yukleniyordu cunku ) bazi ozel lumialara cikan oyunlari nasil indiriyoesunuz mesela nova3 falan ve birde su guncelleme olayi nasil yani yarin 8x alsam elimde patlamaz dimi ? Guncelleme gelir dimi ? Tasarimi falan yuzunden telefonu cok begendim birde su amber guncellemesi nedir ? Onun gibi bir guncelleme 8x e gelecekmi ? 8x aldigimda lumia almadigima pisman olurmuyum ( gerek yazilim falan ) ?

***Microsoft WP8 li cihazlara 18 ay olan güncelleme süresini 36 aya çıkardı dolayısı ile 2015 e kadar güncelleme alacak bu telefon.
    ***Nokia uygulamalarını konusunda güncelleme konusu şu anda muamma birşey diyemiyorum ama güncelleme yapmmanız tavsiye edilir.
    ***Nokia uygulamlarını yüklemek için http://www.windowsphoneturkiye.info/nasil-yapilir/nokia-uygulamalarini-htc-telefonlara-nasil-kurariz/ adresine bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim peki birde bu telefonda klavyeyi değiştirebiliyomuyuz klavye bana biraz garip geldi yazamadım yazmam zor oldu türkçe harflerden dlayıda olabilir onu kapatabiliyomuyuz :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

vay cemati HTC8X selamün aleyküm GEldim bende california mavisi telefonum ile aranıza kabul edermsiniz beni :D

Aleykümselam..Hayırlı olsun...

Oha iyimiş. iPhone 5 8mp kamerası mı ne vardı ama süper çekiyor diyorlar bir de B.O.O geliştirilmiş. Yani daha az titreme video çekerken bence iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

Arkadaşlar tüm HTC uygulamalarıma güncelleme geldi. Toplam 7 tane. Beats audio, dikkatli telefon falan dahil.

Hocam gözle görülür bir değişim var mı? Telefonu aldım alalı Beats Audio'a ekolayzır gelmesini bekliyorum her güncellemede heyecan oluyor

Ben telefonu aldığım gün güncelleme geldi, performans yönündeki farklılıkları bilmiyorum açıkçası. Bu arada benim telefonda İE10 ileri düzey ayarlar kısmında Yandex'i seçebileceğim menü yok. Nedeni nedir, bilen var mı?

Yok mu çözümü bilen biri arkadaşlar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar tüm HTC uygulamalarıma güncelleme geldi. Toplam 7 tane. Beats audio, dikkatli telefon falan dahil.

Hocam gözle görülür bir değişim var mı? Telefonu aldım alalı Beats Audio'a ekolayzır gelmesini bekliyorum her güncellemede heyecan oluyor

Ben telefonu aldığım gün güncelleme geldi, performans yönündeki farklılıkları bilmiyorum açıkçası. Bu arada benim telefonda İE10 ileri düzey ayarlar kısmında Yandex'i seçebileceğim menü yok. Nedeni nedir, bilen var mı?

Marketplace'den yandex.arama uygulamasını indirmeyi deneyin, kurulumdan sonra gelebilir.

• NFC kullanan biri oldu mu.ben beceremiyorum.arkadaşın lumiası var ne yapsak olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Marketplace'den yandex.arama uygulamasını indirmeyi deneyin, kurulumdan sonra gelebilir.

İndirdim ama hala öyle bir seçenek gözükmüyor. İnternetteki videolarda bing, yandex ve google seçilebiliyor. :(

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.