Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videoyu bilmiorum ama programla hdr ve panorama çekim var.
  • Video yaralarında HDR varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlık görüntü yakalamalar için Peş peşe fotoğraf çekme hızı nasıl.

Androidlerdeki gibi hızlı çekim var mı
  • Istanbul bilesimden siyah siparis verdim.hayirlisi.
    Sim kart takmadan telefon calisiyormu.malum sim kucultup kullanacağız

• dostum bende mavisi var, çok beğenerek almıştım ama tvsiye etmem! arkasında renkler soldu syahlaştı, bütün köşeleri de soyuldu. ilk çıktığında almıştım 8 ay fln olmuş işte. bi sene sonra ne hallere düşer merak etmiyor değilim. bu arada windows phone güzel fln da ben nokia almadığıma pişmanım haberin olsun. bütün güzel appler oyunlar nokiada. ayrıca HTC ile de problemlerim oldu. telefonu ilk aldığımda aradım müşteri hizmetlerini allah cezalarını versin hiç ilgilenmiyoalr, ilgileniyomuş gibi yapıyolar. ben pişmanım. lumia 925'ler fln 920'ler kadar kaba ve kalın değil ve kamerası fln çok daha iyi. kesinlikle nokia öneririm!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xandercan

dostum bende mavisi var, çok beğenerek almıştım ama tvsiye etmem! arkasında renkler soldu syahlaştı, bütün köşeleri de soyuldu. ilk çıktığında almıştım 8 ay fln olmuş işte. bi sene sonra ne hallere düşer merak etmiyor değilim. bu arada windows phone güzel fln da ben nokia almadığıma pişmanım haberin olsun. bütün güzel appler oyunlar nokiada. ayrıca HTC ile de problemlerim oldu. telefonu ilk aldığımda aradım müşteri hizmetlerini allah cezalarını versin hiç ilgilenmiyoalr, ilgileniyomuş gibi yapıyolar. ben pişmanım. lumia 925'ler fln 920'ler kadar kaba ve kalın değil ve kamerası fln çok daha iyi. kesinlikle nokia öneririm!

HTC yi seçmemin nedeni ;

lumia 820 de pil düşük
    Lumia 720 de kamera ve RAM düşük. Ama ekranı harika :) güneş altında
    Lumia 920 çok ağır ve kalın.

bunların hepsinden ötesinde HTC 8X siyah kalıyor. Bana göre tek eksiği SD kart. Onun dışında bana yeterli gelecektir.

• geldi telefonum :)
  • arkadaşlar şirketimizde 5 tane htc 8x var.
    2 gün önce aldığımız telefonda beyaz renk sorunu olduğunu düşünüyoruz.
    yazılar resimler beyaz içeren herşey sarı gibi bir renkte.
    diğer telefonlar ile karşılaştırdık acayip bir renk farkı var.
    bu konuda ne diyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: southpaw

arkadaşlar şirketimizde 5 tane htc 8x var.
    2 gün önce aldığımız telefonda beyaz renk sorunu olduğunu düşünüyoruz.
    yazılar resimler beyaz içeren herşey sarı gibi bir renkte.
    diğer telefonlar ile karşılaştırdık acayip bir renk farkı var.
    bu konuda ne diyosunuz?

Allah Allah çok ilginç bi sorunmuş

• güncelledim telefonu.

size soru 74 nb lık oyun indirdim. sonra ana menüde bulamadım. sonra biryerde gördüm kaldır dedim. acaba silinmiş midir.

file manager olarak hangisini önerirsiniz.

excell kayıtlarımı PC den telefonun hafızasına aktardım ama telefonda bulamıyorum neden
  • hep browserdan giriyordum ama eski abuk facebook uygulaması gitmiş, harika bir uygulama gelmiş.
    tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

güncelledim telefonu.

size soru 74 nb lık oyun indirdim. sonra ana menüde bulamadım. sonra biryerde gördüm kaldır dedim. acaba silinmiş midir.

excell kayıtlarımı PC den telefonun hafızasına aktardım ama telefonda bulamıyorum neden

-Ana menüde olmaz. Oyunlar bölümüne kaydediliyor. Başlangıç ekranında "gamepad logolu" bölüm.

-File Manager kullanmıyorum.

-O sorunu ben de yaşadım eski telefon rehberimi Bluetooth ile aktarmaya çalışırken. Tek tek atınca bulabiliyorum, toplu şekilde atınca nereye gittiğini bulamadım. (4 aylık kullanıcı olarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: insancapekinsanca

hep browserdan giriyordum ama eski abuk facebook uygulaması gitmiş, harika bir uygulama gelmiş.
    tavsiye ederim.

Ben web'den giriyorum çünkü Facebook uygulamasından girince offline gözüküyorum neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeymarJR11 -- 13 Temmuz 2013; 11:38:17 >
  • Şarjım 5 saatte %63e düştü. Yaklaşık yarım saat müzik dinledim,1 saat civarı whatsapp,bir de sürekli olarak 15 dk da bir instance'a bakıyorum ama yinede 5 saatte 63e düşmesi çok gibi geldi. Sizdeki durum nedir ?

• Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum sizce siyahını mı almalıyım? Renk solmasını gördüm teknoloji marketlerde açıkçası beklemedim HTC'den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum sizce siyahını mı almalıyım? Renk solmasını gördüm teknoloji marketlerde açıkçası beklemedim HTC'den.

Lumia 720 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

Şarjım 5 saatte %63e düştü. Yaklaşık yarım saat müzik dinledim,1 saat civarı whatsapp,bir de sürekli olarak 15 dk da bir instance'a bakıyorum ama yinede 5 saatte 63e düşmesi çok gibi geldi. Sizdeki durum nedir ?

Normal.benim normal kullanımda 26 saat gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeymarJR11

quote:

Orijinalden alıntı: mga93

güncelledim telefonu.

-Ana menüde olmaz. Oyunlar bölümüne kaydediliyor. Başlangıç ekranında "gamepad logolu" bölüm.

-File Manager kullanmıyorum.

-O sorunu ben de yaşadım eski telefon rehberimi Bluetooth ile aktarmaya çalışırken. Tek tek atınca bulabiliyorum, toplu şekilde atınca nereye gittiğini bulamadım. (4 aylık kullanıcı olarak)

Belgelerim klasörüne atınca gördüm.

• Genel olarak şık bir telefon.
    performans açısından da çok iyi.
    sadece fotoğraf kalitesi karanlık ortamda kötü.

ama lumia 720 ye göre artısı ram ve ekran. Çözünürlük.

severek htc 8 i Kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.