Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maç , gösteri , düğün , disko gibi yüksek sesli ortamlarda video kayıt yaparken ses bozulması oluyor mu.

lumia 720 de hiç ses kaybı olmuyor. Ama HTC8x de test etme imkanı bulamadım. Bilgi verirmisiniz.
  • THESTER kullanıcısına yanıt
    Daha çok işi var W8 in. Android ve iOS'un yanından geçemez henüz. Tavsiye etmiyorum.
  • arkadaşlar 1 buçuk yıl KVK garantisi devam eden iki adet HTC windows 8x, ekranlarındaki 370 TL masraf nedeniyle 400 TL'den satılıyor.
    şirket tamiratla uğraşmak istemiyor, kullanıcılar için güzel fırsat aklınızda bulunsun

http://forum.donanimhaber.com/m_76364522/f_//tm.htm#76364522
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemB

Daha çok işi var W8 in. Android ve iOS'un yanından geçemez henüz. Tavsiye etmiyorum.

Peki iOS'a göre ne tür eksiklikleri var.
  • THESTER kullanıcısına yanıt
    Birinci eksiklik tabiki yeni bir işletim sistemi olduğundan bir çok popüler uygulamanın bu işletim sisteminde henüz olmaması. Cihaz kullanıcı deneyimine hiç önem vermemiş. Örneğin telefonun ringer ses seviyesi ile media ses seviyesi ortak. Yani bir video izlerken sesi kısıyorsunuz ve video bittiğinde cihazın zil sesi de kısık kalıyor. Çok amatörce bir hata. Ya da telefonun task managerında açık uygulamaları öldürme şansınız yok. Sürekli geri tuşuna basıp tamamını hızlı hızlı manuel olarak kapatmak gerekiyor. Tuşlardaki titreşimli geri bildirimi kaldırma şansını kullanıcıya sunmamışlar bile. Kişiselleştirme dersen hemen hemen 0. Grafik arayüz görsellik desen 0.

Tabi bu saydıklarım düzelmeyecek şeyler değil. Ama kim bilir ne zaman düzelecekler. Update performansı da hiç iyi değil Microsoft'un. Sanırım uzun süredir işletim sistemi üzerinde çalılmıyorlar bile. En son update aylar önce çıktı. Bu haldeki bir işletim sistemine her hafta update çıkmalılar.

Özetle şimdilik bence alınmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemB -- 14 Haziran 2013; 14:46:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CemB

Birinci eksiklik tabiki yeni bir işletim sistemi olduğundan bir çok popüler uygulamanın bu işletim sisteminde henüz olmaması. Cihaz kullanıcı deneyimine hiç önem vermemiş. Örneğin telefonun ringer ses seviyesi ile media ses seviyesi ortak. Yani bir video izlerken sesi kısıyorsunuz ve video bittiğinde cihazın zil sesi de kısık kalıyor. Çok amatörce bir hata. Ya da telefonun task managerında açık uygulamaları öldürme şansınız yok. Sürekli geri tuşuna basıp tamamını hızlı hızlı manuel olarak kapatmak gerekiyor. Tuşlardaki titreşimli geri bildirimi kaldırma şansını kullanıcıya sunmamışlar bile. Kişiselleştirme dersen hemen hemen 0. Grafik arayüz görsellik desen 0.

Tabi bu saydıklarım düzelmeyecek şeyler değil. Ama kim bilir ne zaman düzelecekler. Update performansı da hiç iyi değil Microsoft'un. Sanırım uzun süredir işletim sistemi üzerinde çalılmıyorlar bile. En son update aylar önce çıktı. Bu haldeki bir işletim sistemine her hafta update çıkmalılar.

Özetle şimdilik bence alınmamalı.

Bu yorumlara ben katılmıyorum gayet de memnunum WP8 den wp8 blue güncellemsi ile bu eksikliler giderilcek büyük oranda. MS in bunlar üzerinde çalışmadığını nerden biliyorsunuz yorumunuza da şaşırdım kaldım. Grafik arayüz 0 olayı sizin şahsi görüşünüz bence gayet güzel bir arayüz var diğer telefonların sıradanlaşmış arayüzlerine nazaran gayet güzel. Neyse WP8 ile yıldızınız barışmamış bence :) Bir telefonu alırken size ne sunduğunu bilmeden aldığınızda böyle enteresaqn yorumlar yaparsınız.

• cank1981 kullanıcısına yanıt
    Tabiki katılmamak sizin yorumunuz, katılmak zorunda da değilsiniz. Ben bu yorumları mobil yazılım geliştirme sektöründe olan ve şu anda 3 işletim sistemini de işim gereği yanımda taşımak durumunda olan bir kişi olarak yazdım. Android'in de iOS'unda nereden nereye geldiklerini iyi bilirim. WP8 de gelecektir tabiki bu noktaya. Ama şu an bu sektöre ekosisteme ve büyük geliştiricilere en çok parayı yatıran işletim sistemini o kadar öne çıkarabilir. iOS ve Android bu safhayı uzun süre önce kapattı. Artık yazılımcı desteklemiyorlar, firmalar zaten bu platformlar için çalışıyorlar. Microsoft'un kesenin ağzını açması ve geliştricileri desteklemesi gerekiyor. Yapmıyorlar mı yapıyorlar tabiki ama şunu çok net söyleyebilirim Türkiye'de mobil cihazlardan eksik edilmeyen uygulamaları olan yerel firmalar WP8'e adım bile atmıyorlar penetrasyondan dolayı. 1 kuruş harcama niyetinde değiller. Ve bu en az 1 yıl daha sürecektir. Bu sebeple henüz zamanı değil bu cihazın diyorum. Tabi birileri almazsa zamanı hiç gelmez o da ayrı bir mesele...

• CemB'ye katılıyorum.
    windows phone, son derece can sıkıcı bir çok konuda. tek tek yazmaya gerek yok. lumia varken htc alarak da ayrı bir hata yapmışız,
    en azından adam gibi bir navigasyon uygulamamız olurdu. nokia, navigasyon uygulamasını tüm windows platformuna açtı güya ama türkiyede biz yararlanamıyoruz.
    oyunların, uygulamaların azlığı, arayüz görselliği vs tabi ki zevk işidir kimi beğenir kimi yeterli bulur kimi bulmaz.
    ama medya ve telefon ses ayarlarının ortak olması, bir zil sesi atmak için kırk takla atmak, telefon kapalıyken şarja takıldığında açılması (ki en komiği bu) saçma sapan işler
    ben bir telefon olarak yani iletişim aracı olarak zevkle kullanıyorum. estetik olması da bir artı.
    saydığım eksiklikler de düzelmeyecek şeyler değil. oyun vs gibi zaman geçirme amaçlı şeyleri eşimin note2'siyle yapıyorum çaresiz :)
  • mrb arkadaşlar ekrandaki G simgesini nasıl kaldırılır
  • Arkadaşlar telefona xap dosyası yükleyen var mı? Varsa nasıl yapıldığını anlatırmısınız
  • Bir tane yöntem biliyorum Bluetooth ile xap dosyasını gonder gönderme tamamlanınca telefonun üst kısmında dosya alındı şeklinde uyarı çıkar o uyarıya tıklarsan açar ve yükleyebilirsin. Ama tek şansın var o uyarıya tıklamazsan daha sonra xap dosyasını bulma şansın yok. Ayrıca her uygulamayı kabul etmez uygulamanın özellikleri çözünürlük filan uyumlu olması lazım. Umarım işine yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben htc 8x alalı daha 2 ay oldu telefonumdan gayet memnunum hiç bi zaman tereddütte bırakmadı benı ancak dun elımden dusurdum çok sertte düşmemişti oysakı ama ekranın catladı çatlaklar ust kısımda sadece ekran koruuucumda vardı ama dokunmatıgınde hıc bı sorun yok telefondada hıc bır sorun yok sımdı ne yapmalıyım teknık servıse mı goturmelıyım yoksa herhngı bı servıste yaptırmalı mıyım bılemıyorum ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylife.6172

merhaba ben htc 8x alalı daha 2 ay oldu telefonumdan gayet memnunum hiç bi zaman tereddütte bırakmadı benı ancak dun elımden dusurdum çok sertte düşmemişti oysakı ama ekranın catladı çatlaklar ust kısımda sadece ekran koruuucumda vardı ama dokunmatıgınde hıc bı sorun yok telefondada hıc bır sorun yok sımdı ne yapmalıyım teknık servıse mı goturmelıyım yoksa herhngı bı servıste yaptırmalı mıyım bılemıyorum ne yapmalıyım.

Geçmiş olsun.. Servise versen garanti dışı diyecekler çok büyük ihtimal ve ücret talep edecekler. Ama telefon servisten geldikten sonra da düzgün çalışıp çalışmayacağı belli olmaz . Çok örnek var serviste ekran değiştirip eski performansı yakalayamayan ..

Dışarıda bir tamirciye versen daha ucuza ekranı değiştirir fakat telefonu servis gibi toparlayamaz . Hele ki 8x daha önce açmadığı bir telefonsa ki öyledir büyük ihtimal sıkıntı olur.

Bence ikisi arasında servis en sağlıklısı . Zaten servisten gelir gelmez de elinden çıkarırsın telefonu

• aslında bu cihazı seviyorum değiştirmek istemiyorum teknik servise vericem bi sroun çıkmazsa bı sure daha kullanmayı dusunuyorum umarım bı problem olmaz
  • selam arkadaşlar bende 8x aldım. yanlnız camı çizik. Camı ( yani digitizer'ı) kendim değiştirmek istiyorum. yalnız o kadar araştırmama rağmen LCD ile digitizer ın tam olarak birbirinden ayrıp ayrılmadığını daha doğrusu ne kadar zorlukla ayrıldığını ve ne kadar bir uğraşla yapıştırılabiliceğini tam oalrak göremedim. bu konuda bilgisi olan bilgisini bizlerede aktarırsa sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: taksu

selam arkadaşlar bende 8x aldım. yanlnız camı çizik. Camı ( yani digitizer'ı) kendim değiştirmek istiyorum. yalnız o kadar araştırmama rağmen LCD ile digitizer ın tam olarak birbirinden ayrıp ayrılmadığını daha doğrusu ne kadar zorlukla ayrıldığını ve ne kadar bir uğraşla yapıştırılabiliceğini tam oalrak göremedim. bu konuda bilgisi olan bilgisini bizlerede aktarırsa sevinirim .

http://www.youtube.com/watch?v=sP4pgOlOHZ8
  • cevabınız için eyvallah dostum. ama bu video da benim demek istediğim şeyi göstermiyor. Camla LCD nin ayırılmasını soruyorum.
  • quote:

cevabınız için eyvallah dostum. ama bu video da benim demek istediğim şeyi göstermiyor. Camla LCD nin ayırılmasını soruyorum.

videoyu tam izlemedim amahttp://www.youtube.com/watch?v=APKCf6y5Q4s bu olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

cevabınız için eyvallah dostum. ama bu video da benim demek istediğim şeyi göstermiyor. Camla LCD nin ayırılmasını soruyorum.

videoyu tam izlemedim amahttp://www.youtube.com/watch?v=APKCf6y5Q4s bu olabilir mi ?

evet bu videoyu izlediğim için bende tereddüte düştüm. bi sahnede adam LCD ile Digitizerı çok rahat bir şekilde ayırıyıor sonra tekrar birleştiriyor. ama başka hiç bi yerde, sitede böyle bişi göremedim. ondan dolayı da tereddüte düştüm. İngilizceniz falan iyiyse adamı anlıyosanız belki daha iyi olur benim o kadar iyi değil de. eğer o kadar kolay çıkıyorsa bi tane sipariş vericem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

evet bu videoyu izlediğim için bende tereddüte düştüm. bi sahnede adam LCD ile Digitizerı çok rahat bir şekilde ayırıyıor sonra tekrar birleştiriyor. ama başka hiç bi yerde, sitede böyle bişi göremedim. ondan dolayı da tereddüte düştüm. İngilizceniz falan iyiyse adamı anlıyosanız belki daha iyi olur benim o kadar iyi değil de. eğer o kadar kolay çıkıyorsa bi tane sipariş vericem.

Hocam ingilizce sorun degilde ben hic tavsiye etmem madem goze aldin siradan bir telefoncuya yaptir bence . Elin yatkin bile olsa ufak bir hatada gider telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.