mrh htc 4350 kayıtlı .. nakit 430 ytl düşünğyorum... takas tekliflerinde lütfen mantıklı şeyler yazın......... dili farnsızac ingilizce lisanslı programı var. türkçe yamasıda var.. ama ben anlamadıgımdan yükleyemiyorum... 555-744-87-91 ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK N11 70 TL İNDİRİM YÜKLÜ HESAP n11 çek lazım ( 819 tl lik alışveriş yapacagım) vatan bilgisyar çek veya indirim lazım Booking.com da %2 indirim yapılır
quote:Orjinalden alıntı: onuer cihazı ben aldım... Daha konusmadık ama: Kimse yeşillenmesin:). hayırlı olsun ne diyelim...
daha ortada bir şey yok....arkadaşlar makina duruyor.... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK N11 70 TL İNDİRİM YÜKLÜ HESAP n11 çek lazım ( 819 tl lik alışveriş yapacagım) vatan bilgisyar çek veya indirim lazım Booking.com da %2 indirim yapılır
:). Siz dün online değildiniz anlaşabilirsek alacagım cıhazı. Bundan dolayı dedım kımse yeşellenmesin diye:D
makina duruyor... arkadaşlar.... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK N11 70 TL İNDİRİM YÜKLÜ HESAP n11 çek lazım ( 819 tl lik alışveriş yapacagım) vatan bilgisyar çek veya indirim lazım Booking.com da %2 indirim yapılır