Şimdi Ara

HTC 3D EVO Bimeks 1299 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
10.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepiciği burada 600 lira zam yapmış...
    Yuh yani yuhh..
  • ekran boyutuna gel bimeksteki 43"
  • kartımın limiti olucaktı varya 1 dakika durmazdım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

hepiciği burada 600 lira zam yapmış...
    Yuh yani yuhh..

Sesime kulak verdiler heralde,Bimeks kampanyayı bitirince indirirler..

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

ekran boyutuna gel bimeksteki 43"

Asıl üçüncü fotoğrafa gel,3D EVO'nun fotoğrafı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

kartımın limiti olucaktı varya 1 dakika durmazdım valla

Aynen Öğrenciyim diye 1000TL limit veriyor banka.

• bu listede de var benzer fiyat...
    http://en-uygun.com/en-ucuz/htc%20evo%203d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

kartımın limiti olucaktı varya 1 dakika durmazdım valla

Aynen Öğrenciyim diye 1000TL limit veriyor banka.

bakalım garanti şu günlerde gönderecek bi bonus talep edicem tel. alıcam dicem arttırırlar inşllh

• HTC den sogudum resmen 1gb dahili hafıza veriyorlar sadece arayüzü içinde bu telefon alınmaz

ben samsungun şubat ayındaki telefon fuarında yapacağı hamlemeyi beklemekteyim alıcaksam böyle bi telefon parasının hakkını vermeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maliken34

HTC den sogudum resmen 1gb dahili hafıza veriyorlar sadece arayüzü içinde bu telefon alınmaz

ben samsungun şubat ayındaki telefon fuarında yapacağı hamlemeyi beklemekteyim alıcaksam böyle bi telefon parasının hakkını vermeli

Bu konuyu kafanıza takmayın. 1GB rom kuracağınız bütün programlara fazlasıyla yeter. Zaten içerisine micro SD kart takacaksınız ve medya dosyalarınızı buraya kopyalayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcup

quote:

HTC den sogudum resmen 1gb dahili hafıza veriyorlar sadece arayüzü içinde bu telefon alınmaz

Bu konuyu kafanıza takmayın. 1GB rom kuracağınız bütün programlara fazlasıyla yeter. Zaten içerisine micro SD kart takacaksınız ve medya dosyalarınızı buraya kopyalayacaksınız.

Peki batarya süresini ne yapacağız?Yedek bataryayla gezersek bu sorunu da çözeriz gerçi

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

quote:

Peki batarya süresini ne yapacağız?Yedek bataryayla gezersek bu sorunu da çözeriz gerçi

ben telefonlarda 3D ye alışamadım çok göz yoracagı kanaatindeyim ve gerek olmadıgını düşünüyorum fiyat gerçekten çok güzel ama ben tercihimi samsung dan yana kullanıcam gibi SGS3 beklemekteyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben telefonlarda 3D ye alışamadım çok göz yoracagı kanaatindeyim ve gerek olmadıgını düşünüyorum fiyat gerçekten çok güzel ama ben tercihimi samsung dan yana kullanıcam gibi SGS3 beklemekteyim

Bekleyerek nereye kadar! Ben teknoloji konularında bekleme taraftarı değilim. Neresinden yakalarsanız katılacaksınız bu kervana.

O zaman SGS3 çıkınca da SGS4'ü beklemek gerekecek...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bekleyerek nereye kadar! Ben teknoloji konularında bekleme taraftarı değilim. Neresinden yakalarsanız katılacaksınız bu kervana.

O zaman SGS3 çıkınca da SGS4'ü beklemek gerekecek...

Haklsınız tabiki de ama benim durumuma göre beklemek daha mantıklı maddi olarak 2-3 ay sonra alabilecek duruma geleceğimi düşünüyorum o yüzden ya seve seve yada seve seve bekleyecem

SGS 2 çıkalı uzun bir zaman oldu bir çok eksi yönleri var benim merak ettiğim samsung bunlar için bir önlem aldımı şubat ayında bunları görecez sanırım

• Mediamarkt'ta 1949 tl, darty'de 1799 tl Evo 3D..aradaki farkın iki katını verme taahhütleri olsa süper olurdu :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Mediamarkt'ta 1949 tl, darty'de 1799 tl Evo 3D..aradaki farkın iki katını verme taahhütleri olsa süper olurdu :)))

Yaratıcı zekanın ürünleri..
  • HTC nin bütün telefonlarında nerdeyse düşüş var. En çokta 2 milyarlık EVO 3D 1200 geliyor word kartla. HTC satışları düşüşte Samsungla rekabet için yapmıştır büyük ihtimal.

Siparişi verdim sonra iptal ettim. 170 gram yüzünden gereksiz ağır ve kalın Sensation veya xe yi de evo 3D gibi fiyata düşürürlerse kesin alırım Nede olsa garantili ürün .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 8 Aralık 2011; 21:03:53 >
  • niye sadece bu ürün indirimde kl?
  • bugün sırf htc nin telefonlarını incelemek için darty saturn e gittim sensation çok güzel bir telefon ekranıda oldukça iyi evoya gelirsek3d olayına bi alışamadım gitti telefonu eviriyorum çeviriyorum bişe anlamıyorum bu zamanında cipslerden kartlar vardı hafif hareket ettirdimi içersindeki karakterler hareket ediyodu 3d öle birşey bence telde gereksiz ama durumum olsa 1.300 e gözüm kapalı alırdım o teli zaten android ıcs ocak sonunda geliyor evoya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Mediamarkt'ta 1949 tl, darty'de 1799 tl Evo 3D..aradaki farkın iki katını verme taahhütleri olsa süper olurdu :)))

Yaratıcı zekanın ürünleri..

ee yaşasın tüketici hakları :)))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.