değişim istedi zaten teknik servise yönlerndirdiler
quote:
Orijinalden alıntı: hitmachine16
Alan arkadaşlar bir şey deneyebilirler mi rica etsem? 3D fotoğraf çekimini açın elinizi kameraya yaklaştırıp uzaklaştırın sürekli o sırada da ekrana bakın. Ben denerken başımı döndürdürmüştü hatta 5-6 saniye daha baksam düşüp bayılacaktım neredeyse. Telefon bu yüzden mi pek tutulmadı ve fiyatları düşüyor acaba? Öte yandan nintendo 3DS'de de 3D açıkken 15 dk falan oyun oynadım o rahatsız etmedi beni.
Hala gülüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Barce
quote:
Alan arkadaşlar bir şey deneyebilirler mi rica etsem? 3D fotoğraf çekimini açın elinizi kameraya yaklaştırıp uzaklaştırın sürekli o sırada da ekrana bakın. Ben denerken başımı döndürdürmüştü hatta 5-6 saniye daha baksam düşüp bayılacaktım neredeyse. Telefon bu yüzden mi pek tutulmadı ve fiyatları düşüyor acaba? Öte yandan nintendo 3DS'de de 3D açıkken 15 dk falan oyun oynadım o rahatsız etmedi beni.
Hala gülüyorum
Bu ne yaa yeni gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
quote:
Orijinalden alıntı: mami_24
o riski almaya değermi bilmem çatlar filan
aldığın yere götür değişim iste
Aynen ben olsam başlarına yıkardım mağazayı direk doğa değişimi iste dostum geçmiş olsun.
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme