Şimdi Ara

HTC 3D EVO Bimeks 1299 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
10.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o riski almaya değermi bilmem çatlar filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

o riski almaya değermi bilmem çatlar filan

aldığın yere götür değişim iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

değişim istedi zaten teknik servise yönlerndirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Alan arkadaşlar bir şey deneyebilirler mi rica etsem? 3D fotoğraf çekimini açın elinizi kameraya yaklaştırıp uzaklaştırın sürekli o sırada da ekrana bakın. Ben denerken başımı döndürdürmüştü hatta 5-6 saniye daha baksam düşüp bayılacaktım neredeyse. Telefon bu yüzden mi pek tutulmadı ve fiyatları düşüyor acaba? Öte yandan nintendo 3DS'de de 3D açıkken 15 dk falan oyun oynadım o rahatsız etmedi beni.

Hala gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barce

quote:

Alan arkadaşlar bir şey deneyebilirler mi rica etsem? 3D fotoğraf çekimini açın elinizi kameraya yaklaştırıp uzaklaştırın sürekli o sırada da ekrana bakın. Ben denerken başımı döndürdürmüştü hatta 5-6 saniye daha baksam düşüp bayılacaktım neredeyse. Telefon bu yüzden mi pek tutulmadı ve fiyatları düşüyor acaba? Öte yandan nintendo 3DS'de de 3D açıkken 15 dk falan oyun oynadım o rahatsız etmedi beni.

Hala gülüyorum

Bu ne yaa yeni gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Aynen ben olsam başlarına yıkardım mağazayı direk doğa değişimi iste dostum geçmiş olsun.
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.