Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 8 yaptiktan sonra twrp yukleme islemleri aynimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bir reklam DEĞİLDİR!!
    KAMPANYA!!!
    HTC S-OFF 50 TL
    Bir süre önce cihaz değiştirdikten sonra foruma pek uğrayamadım.
    S-OFF yaptırmak isteyenlerin çoğu nasıl yapılacağını bilmediği için yapamadı.
    Bilenler için de Sunshine ile 25 dolar (yaklaşık 90TL) karşılığı yapılıyor.
    Tabi bunu yapmak o kadar basit değil.
    Yapacağım işlemler sırasıyla alttadır:

-Önce bootloader kilidi açılacak. (Cihaz sıfırlanır)
    -Ardından S-OFF yapılacak
    -İsteyene ROOT yapılacak
    -İsteyene SuperCID yazılacak
    -İsteyene batarya performansı için rom kurulacak (MaximusHD)
    -Bütün bu işlemler Teamviewer ile uzaktan yapılacak (Bilgisayar gerekli)
    -Farklı istekleri olanlara ücreti mukabilinde yardımcı olunacak
    -Kredi kartı ile GeT sistemi ödeme yapılabilecek =55 TL=

Not:Bootloader Unlock adımında cihaz tamamen sıfırlanacağı için yedeklerinizi mutlaka alınız.
    Not2:Sizden istenenler internete bağlı bir bilgisayar ve bir USB kablosudur.

Ek: Bu işlemleri daha önce bu forumda birkaç kişiye 100 tl karşılığında yaptım.
    Bu yönde istekler arttığı için yardımcı olmaya çalışacağım herkese.
    Yapılacak bütün işlemler bana aittir. Herhangi bir sorunda destek sağlayacağım
    İşlem sonucunda Oreo'dan memnun olmayanlar Nougat'a geri dönebilecek

Ek2: Bu işlem sadece HTC10 için değildir. Bütün HTC modellerine S-OFF yapılır!!

PM atın

@ordeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BomberMAn_01 -- 20 Ocak 2018; 0:57:52 >

• dosyanın ismini değiştiriyormusunuz ve cid mid nedir sizin bende hata verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade548

dosyanın ismini değiştiriyormusunuz ve cid mid nedir sizin bende hata verdi

bende de yüklemememişti stock 7.0 yükledikten sonra bi güncelleme vardı onu yaptıktan sonra yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade548

dosyanın ismini değiştiriyormusunuz ve cid mid nedir sizin bende hata verdi

HTC m27 tr rom, 2.41.401.41 üzerine kurdum. Herşey stock olmalı.

• Oreo güncellemesini twrp ile yüklenecek şekilde .zip haline getirip paylaşan yok mu avrupa romunda (401.41) ben bulamadım bulan var mı ....
  • Htc Official Oreo sürümünü henüz yayımlamadı, geliştiricilerde bunu bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: syk123

Htc Official Oreo sürümünü henüz yayımlamadı, geliştiricilerde bunu bekliyor.

OTA güncellemesi ile oreo ya güncellenen rom backup alınabiliyor diye biliyorum twrp zaten oreo için kullanımda ben purefusion oreo 8.0 kullanıyorum twrp ile daha önceden sony cihazım da ben beckup almıştım güncellemeden sonra bunu zip haline getirip telefonda saklıyordum romlarda sorun çıktığında direk flashla geri dönebiliyordum...
  • Kernel api'leri henüz yayımlanmadı.

• htc10 cihazım var sofflu loaderi açık rom yüklerken imeisi silindi şimdi imei boş görünüyor ne yapmam lazım
    telefon yurt dışı daha önce imei atılmıştı
  • hocam cihazı garantiye göndermek için ilk haline döndürmek istiyorum. bootloader lock olması için s-off gerekiyormuş. onu da yaptım. şimdi ruu.zip dosyasını yükleyip fastboottan writesecureflag 3 yapınca sadece lock yazıcak değil mi ? re-lock değil. ve software status: original olacak mı kendiliğinden ?

sonra stock recovery atıcam biticek değil mi ?

• Ordeniz mrb, benim cihazın cid__27, s-on ve unlocked. ben ota'dan güncelleme alamıyor muyum? Ayrıca software status: modified olarak geçiyor.
  • @kreat hocam 2 hafta önce servise yolladım. sadece orjinal ruu flaşladım. Bootloader açıktı. sıkıntı olmadı.

@hcihatonal benim bildiğim stok ruu flaşlayınca ota alınıyor
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Stock'u nasıl flaşlayacam peki? 7.0 ruu exe'si var. telefonu usb ile bağlayıp mı yüklicem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcihatonal

Stock'u nasıl flaşlayacam peki? 7.0 ruu exe'si var. telefonu usb ile bağlayıp mı yüklicem ?

hafıza kartı varsa ve twrp yüklüyse cid mid uyumlu ruu.zip indirip telefona atıp flaşlayabilirsiniz. her şeyi stok hale getiriyor bu şekilde.
    hafıza kartım yok ki başka yolu var mı

• quote:

hafıza kartım yok ki başka yolu var mı

hocam bilgim yok başka
    hocam ben hafıza kartı ayarlıyorum o zaman. daha sonra neler yapmam gerekenleri nereden bulabilirim?
  • quote:

Ordeniz mrb, benim cihazın cid__27, s-on ve unlocked. ben ota'dan güncelleme alamıyor muyum? Ayrıca software status: modified olarak geçiyor.

stock ruu yapman lazım önce,sadece ul değil sanırım,başka birşeyler daha yapılmış telefonda.
  • @ordeniz

Htc 10 yurt dışı tlfna çakma imei attırdım.bi sorun yok güncelleme yapamıyorum. Bi pasaport buldum.tlfnun orjinal imei Ne dönüp pasaporta işleyip orjinal kullanmak istiyorum.güncellemer gelsin istiyorum... Ne yapmam gerek? Fabrika ayarlarına dönsem orjinal imei Ne donermi? Cevaplar için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.