Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadlar merhaba, Affınıza sığınarak bir kaç sorum olacak. Geçen ay HTC 10 aldım yurtdışından geldi telefon ve başka bir telin imeisini atmışlar, HTC 10 Android 8 sürümünü desteklediğini açıkladı. Cihazın kilitli ve s-on aktif. Ben bunun kilidini ve s-on durumunu bozmadan orjinal imeisini alabilirmiyim, atıp pasaport kaydı yaptırmak istiyorum. Yada bana şunuda diyebilirsiniz eğer oluyorsa, Bu şekilde kullan farklı imei olsada güncellemeleri alır. Böyle bişey söz konusumu. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbounce

Üstadlar merhaba, Affınıza sığınarak bir kaç sorum olacak. Geçen ay HTC 10 aldım yurtdışından geldi telefon ve başka bir telin imeisini atmışlar, HTC 10 Android 8 sürümünü desteklediğini açıkladı. Cihazın kilitli ve s-on aktif. Ben bunun kilidini ve s-on durumunu bozmadan orjinal imeisini alabilirmiyim, atıp pasaport kaydı yaptırmak istiyorum. Yada bana şunuda diyebilirsiniz eğer oluyorsa, Bu şekilde kullan farklı imei olsada güncellemeleri alır. Böyle bişey söz konusumu. Şimdiden teşekkür ederim.

Imei atildiysa cihaz s off olmalı. Ya da imei attıktan sonra tekrar s on mi yaptılar acaba? Bu şekilde kullanın. İmei nin farklı olması güncelleme gelmesine engel değil. Garanti yok zaten. Boşu boşuna pasaport kayıt parası falan vermeyin.

• Aynen hocam cihaz s-on, Tamam güncelleme alır diyorsanız girmeyecem o işe, teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

• Son olarak Vodafone kullanıyorum. Sürekli 4G bağlı, 4.5G için herhangi bir işlem yapmam gereklilik cihazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbounce

Son olarak Vodafone kullanıyorum. Sürekli 4G bağlı, 4.5G için herhangi bir işlem yapmam gereklilik cihazda.

4.5 g ibaresi bildiğim kadarıyla samsung ve LG cihazlarda çıkıyor sadece. 4g + yazdığı zaman 4.5G hızında girmiş oluyorsunuz. Sıkıntı yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 25 Ağustos 2017; 1:48:2 >
  • İlginize çok teşekkür ederim.

• bbounce B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim...

• Yeni rom tavsiyesi olan var mı ? Stabilizasyon ve pil ömrü düşmeye başladı Pure vision da
    Şimdiye kadar kullandıklarım Pure vision - LeoDroid - viper
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

Yeni rom tavsiyesi olan var mı ? Stabilizasyon ve pil ömrü düşmeye başladı Pure vision da
    Şimdiye kadar kullandıklarım Pure vision - LeoDroid - viper

Maximus HD,Resurrection Remix,CRDROID,AOSIP
  • hocam bootlader kitliyeceğim. adb devices diye arattığımda List of devices attached şu yazı çıkıyor. cihazı bulmuyor
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Cihazi mesgul eden bir program aciktir bilgisayarda. Htc sync manager varken bana da oluyordu sildim duzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: satuk_bugra

Cihazi mesgul eden bir program aciktir bilgisayarda. Htc sync manager varken bana da oluyordu sildim duzeldi.

hocam yüklü değil o program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

quote:

https://youtu.be/aOkDjaqspGQ

hocam komut sistemine yazdığı netstat komutunu ben yazınca birşey olmuyor

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    5037 sizde farklı olabilir.

• quote:

o sayıyı nerden bulacağım?
  • quote:

quote:

o sayıyı nerden bulacağım?

ilk komutta adb start-server dediniz di mi?
  • adb start-server
    netstat -aon|findstr 5037

bu komuttan sonra en başta çıkan satırın sonundaki sayıyı not alın (videoda 84 olan)

tasklist | findstr not aldığınız sayı
    taskkill /f /t /im adb.exe
  • quote:

adb start-server
    netstat -aon|findstr 5037

bu komuttan sonra en başta çıkan satırın sonundaki sayıyı not alın (videoda 84 olan)

tasklist | findstr not aldığınız sayı
    taskkill /f /t /im adb.exe

gene aynı

• S off yapmak paralı mı? Hepsini okuyamadım..

Ayrıca...

Pil konusunda zor durumlarda kullanılan bir yönetimi söylemek istiyorum...

Önce bunu yükleyin

Cihazı Ultra TASARRUF MODUNA ALIN...Swipe programı çalıştırın... Bütün stediğiniz uygulamaya erişir siniz...Pil de 11 saat falan gidiyor...

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.