Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.588
Cevap
101
Favori
777.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chelisky_

    https://forum.donanimhaber.com/tum-android-telefonlarda-rootsuz-ekran-cozunurlugunu-dusurme-sarj-performans-artisi--128339376
    Teşekkür ederim henüz yapamadım ama deneyeceğim bu akşam. Bu arada arka kasayı ve bataryayı kendim değiştirdim, maximus HD 3.7.0 yüklüyken sorunsuzdu dün akşam stock oreoya ota ile geçtim telefon kamera kullanırken normalin dışında ısınıyor tarayıcıda da biraz ısınıyor önceden böyle değildi maximus HD de de böyle ısınmıyordu oreo yüzünden mi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HTC 10 cihazın belirli bir süredir Bluetooth beklenmeyen biçimde durdu hatası aliyorum.Bazen 1 dakikada bir bazense arka arkaya çıkıyor nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi forumlar. Htc u11 sahibiyim ama eski m9 telefonumu özledim. tek elle tutuş ve metal hissi hoşuma gidiyor açıkçası. Ekran büyüklüğünden sıkıldığım icin 11i babama verip 10 geçmeyi düşünüyorum. Her cihaz arızalı mı? Bu cihazdan memnun olan bir kisi yok mu cidden? 1000 lira verip kumar mi oynarim diyorsunuz? Bu arada htc harici telefon kullanmam ses benim icin her seyden önemli en kötü m9 umu yaptırıp kullanıncam ama kamerasi cidden çöp olduğundan 10 ilgimi çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BpmHunter -- 31 Aralık 2018; 7:4:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var eylül 2016 dan beri htc10 kullanıyorum. Son 1 yıldır %20 lerde telefon kapanıp açılıyordu ama son 2 aydır çok sıklaşmaya başladı en son geçen gün bir kapandı birdaha açılmadı. Telefonu orjinal şarj aletini denedim başka şarj aletleri kablolar denedim ama hiçbir şekilde şarjda olmuyordu açılmıyordu da. Normalde sadece bataryada sıkıntı olsa şarjdayken açılırdı herhalde, ben de acaba anakartta da mı sorun var diye düşünmeye başladım. Telefonun garantisi de bitmişti. KVK ya verdim şimdi benden onarıma başlamak bataryayı değiştirmek istiyorlar bunun için 400 tl istiyorlar ama ileride eksta ücret olabilir yazmışlar. Bunlar büyük ihtimal bataryayı değiştirip çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakacaklar çalışmazsa anakartıda değiştirmek için 600 tl civarı para isteyecekler. İçinizde bu durumla karşılaşan var mı ya da anlayan? Sadece batarya değişimi ile çözüleceğini bilsem 400 tl veririm ama üstüne bir daha para isterlerse 1000 tl ona vermek yerine yeni telefon almak daha mantıklı bi hal alacak.




  • theonur07
    Telefonun aniden kapandıysa, şarja koymana rağmen şarj ışığı yanmıyorsa, muhtemelen promity (ışık sensörü arızası) sorunu olabilir. Önceki sayfalarda bu sorunun çözümü anlatıldı. Keşke telefonunu göndermeden önce bu yöntemi deneseydin!
    %40-50 şarj varken aniden kapanma olayı oğlumun telefonunda da var. Aynı telefondan bende de var. Bendeki sorunsuz çalışıyor. Kapanma sorununu yaşayanların telefonunda servis muhtemelen bataryayı değiştirecek, sorun düzelmediği taktirde de anakart değişikliğine gidecektir. Batarya sağlam olsa dahi anakarttaki bir sorun telefonun şarjı dolu olsa dahi kapanacaktır. Geçmiş sayfalarda hem batarya hemde anakartı değişip sorunu çözülen kullanıcılar vardı.
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Tabiki her cihaz arızalı değil ama türkiyede oran biraz yüksek.

    Ben yaptırdım çok memnunum en fazla 1300 tutar yani 😁😁

    Ses için fazla birşey diyemem çünkü zamanında m8 ve m9 plus kullanan birisi olarak hoparlorler önde değil bu hüzden agnı hissiyatı vermeyebilir. Htc 10 un kamerasını geçen s9 ile karşılaştırdım. Çok şaşırdım.



    Fotoğraf test kutusu (teneke gibi) ve flash lı çekim yapıyorsun. Elimde s9 dan çektiğim foto yok ama şöyle söyleyeyim. Onda kırmızı arabanın hemen altındaki bir noktada flash ın parlaması çıktı.

    Kamerada gündüz 4k videoda falan gayet iyi ama gece düşük ışıkta 4k videodan fazla performans beklemeyin derim. Birde zaten m9 un kamerası yüzünden m9 plus ı çıkarttılar ve onun kamerası da harika ön kamerası biraz düşük sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxemilian -- 5 Ocak 2019; 12:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle batarya değişti diyelim, anakart arızalı olma durumunda bu değişen bataryayı geri iade edebiliyorsunuz. Hatta kendim sormuştum eğer sorununuz düzelmesse iade edebiliyor muyum diye "evet " demişti acenta. Yine de bi sormak lazım tabi 😊

    Bence deneyin biraz zamanınızı alacak malesef.

    Ama diğer arkadaşın da dediği gibi bu problem konuşulmuştu. Amakart değiştiren vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçtiğimiz günlerde batarya sorunu nedeniyle cihazı kvk'ya vermiştim. Bataryası değiştirildi şu an gayet iyi durumda . Sanırım cihaz serviste işlem görürken ekranı kırmışlar çünkü ekranı da değişmiş. Ancak bunu not etmemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili HTC 10'u uykuya geçmeyip şarj bitmesi probleminden 12 Aralık da kvk ya gönderdim. Telefonu bir hafta sonra kaydetmişler sisteme sonra benden sıvı teması var diyip para istediler. Parayı ödedim 2 haftadır sitede parça bekleniyor yazıyor. Yaklaşık bir ay olacak benim gönderdiğim tarihten itibaren. Şimdi ben bu adamlardan para iadesi veya değişim talep edebilir miyim? Yoksa sözde sıvı teması olduğu için geçersiz mi sayılıyor garanti süresi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tivales -- 5 Ocak 2019; 14:30:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YER-DENİZ

    Merhaba arkadaşlar.

    HTC 10 ilk çıkan sürümlerden alanlardanım, altı aydır şarz aleti ile dolaşıyorum.
    İstanbulda oturan arkadaşlar, İstanbul'da HTC 10 batarya değişimi için güvenilir bir yer bilen varmıdır?
    Bilenler, bildirirse sevinirim..
    youtube da gsm iletişim var. çok profesyonel adamlar. videolarını izleyebilirsin.

    https://www.youtube.com/channel/UCPVPq5p1ulpKxBys6yvsq5w
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC canlı sohbette böyle bir sohbet geçti bir aydır telefon kvk da parça beklendiği için 20 iş günü kanunu geçerli değil diyor böyle bir şey var mı gerçekten?

    S : Telefonun bedel iadesini istiyorum.
    Hasan Ç. : Telefonunuzun durumunu KVK yetkili servisten inceledik şuan parça bekliyor
    S : Biliyorum parça beklendiğini ama 1 aydır telefonduz yaşıyorum ben
    S : Para iade hakkımı kullanmak istiyorum
    S : yoksa Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunacağım
    Hasan Ç. : KVK'yı aramanız gerekmektedir . Bu konu ile ilgili durumu bildirmeniz gereklidir malesef para iadesi için dosya açımı yapamıyoruz
    S : Nasıl açamıyorsunuz 20 iş günü kanunu var
    Hasan Ç. : yedek parça bekliyor ise bu prosedür gereği 20 iş gününü kapsamıyor bu yüzden KVK 'ya yaptırım uygulayamıyoruz malesef
  • Şu androis sistem konusunda bilgisi olan var mı
  • Htc dahil neredeyse bütün firmalar kendi belirlediği şartlara uygun hizmet veriyor. Kanunu takan yok. Beğenmiyorsan git başvur kafasındalar. Bizzat kvk daki htc cihazlara bakan yetkili bayan dedi şirketin belirledikleri böyle böyle diye. Dedim kanun öyle demiyo. cevap: yapacak bir şey yok isterseniz ben servis kağıtlarının kopyalarını vereyim thh ye başvurun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 10 telefonumu (02.09.2016'da alındı) 800₺'ye satıp Huawei'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı bir karar mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theonur07

    Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var eylül 2016 dan beri htc10 kullanıyorum. Son 1 yıldır %20 lerde telefon kapanıp açılıyordu ama son 2 aydır çok sıklaşmaya başladı en son geçen gün bir kapandı birdaha açılmadı. Telefonu orjinal şarj aletini denedim başka şarj aletleri kablolar denedim ama hiçbir şekilde şarjda olmuyordu açılmıyordu da. Normalde sadece bataryada sıkıntı olsa şarjdayken açılırdı herhalde, ben de acaba anakartta da mı sorun var diye düşünmeye başladım. Telefonun garantisi de bitmişti. KVK ya verdim şimdi benden onarıma başlamak bataryayı değiştirmek istiyorlar bunun için 400 tl istiyorlar ama ileride eksta ücret olabilir yazmışlar. Bunlar büyük ihtimal bataryayı değiştirip çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakacaklar çalışmazsa anakartıda değiştirmek için 600 tl civarı para isteyecekler. İçinizde bu durumla karşılaşan var mı ya da anlayan? Sadece batarya değişimi ile çözüleceğini bilsem 400 tl veririm ama üstüne bir daha para isterlerse 1000 tl ona vermek yerine yeni telefon almak daha mantıklı bi hal alacak.
    bi gitsinler. kaç senelik telefona 400tl batarya değiştirmeye mi istiyorlar internette orjinali 150 çakması 50 liraya satılıyor bataryanın. youtube'da değiştirme videosu da var. kendim denerdim senin yerinde olsam. hatta bu aralar ben de değiştirmeyi düşünüyorum baktım olmadı yeni telefon alırım. ölmüş telefon için adamları zengin etmeye gerek yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    youtube da gsm iletişim var. çok profesyonel adamlar. videolarını izleyebilirsin.

    https://www.youtube.com/channel/UCPVPq5p1ulpKxBys6yvsq5w

    Alıntıları Göster
    gsm iletişimi ben aradım bizde parça yok işlem yapamayız dediler. bataryayı ben alayım size gönderiyim dedim o şekilde çalışmıyoruz maalesef dediler




  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    hım. cihaz eski olduğu için parça da bulamıyorlar malesef.
    almanya mediamarkt'de 200 euroya düşmüş sıfırı

    https://www.mediamarkt.de/de/product/htc-10-32-gb-grau-2126855.html

    https://www.mediamarkt.de/de/product/htc-10-32-gb-gold-2126856.html




  • benim telefon kvk da 2 haftadır parça bekleniyor yazıyor hala gelişme yok. Sanırım hiçbiryere göndermiyor artık htc.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedomfighter

    bi gitsinler. kaç senelik telefona 400tl batarya değiştirmeye mi istiyorlar internette orjinali 150 çakması 50 liraya satılıyor bataryanın. youtube'da değiştirme videosu da var. kendim denerdim senin yerinde olsam. hatta bu aralar ben de değiştirmeyi düşünüyorum baktım olmadı yeni telefon alırım. ölmüş telefon için adamları zengin etmeye gerek yok.

    Alıntıları Göster
    Videosunu izledim ama çok zor görünüyor. İphonelar gibi kolayca açılıp değitirilse denerim ama htc 10 da nerdeyse tüm anakartı sökmek gerekiyor. Telefon kvk da şuanda 2 haftadır batarya bekleniyor.




  • 
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.