Şimdi Ara

HSBC kartlarinizi varsa iptal edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EGE UNIVERSITESINDEKI DOKTORLARININ TESPITI VE TEPKISI DIKKATE DEGER.

HSBC kartlarinizi varsa iptal edin!!!

KINIYORUZ!
    Gectigimiz günlerde dünyanin dört bir yaninda "sözde ermeni soykirimi"
    ile ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmis. Bunlarin ana sponsorlari
    kim biliyor musunuz?
    HSBC ve British Airways Bizim Ülkemizde bizden elde ettikleri para ile
    bize karsi sözde ermeni soykirimini destekleyen bu kuruluslarla olan
    iliskilerinizi gözden gecirmeye davet ediyorum. Saygilar.
    VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN VE ADVANTAGE KARTLARINIZI İPTAL EDİN..
    YA DA EN AZINDAN BU MESAJI TANIDIKLARINIZA ILETEREK TEPKINIZI GÖSTEREBILIRSINIZ.

EVET. COK DOGRU. BIZIM HASTANEDEKI BUTUN DOKTORLARIN HSBC KREDI
    KARTLARINI VE HESAPLARINI KAPATTIRDIKLARINI GORUNCE BANKANIN
    GENEL MUDURLUGU OLAYA EL KOYDU. AMA KIMSE VAZGECMEYINCE
    ADAMLAR TUTUSTU. BIR SURU FAKSLAR FALAN. OZUR YAZILARI. AMA BU
    BIZIM HASTANE ILE SINIRLI KALMAMALI. ULKEMIZDE BIR SURU YATIRIM
    YAPIYORLAR,
    BIZIMLE IYI GECINMEK ISTIYORLARSA BIR TERCIH YAPSINLAR.
    ERMENILERMI,
    TURKIYE MI?

BENCE HIC DUSUNMEYIN KARTLARINIZI IPTAL ETTIRIN. AMA EN ONEMLISI BU
    OLAY SEBEBIYLE OLDUGUNU BELIRTIN

• yaaaa öylemi
  • o bankadan kartım yok ama olsaydı bir dakika durmazdım......
  • ya adamlar gelip bu memlekette market açıp mal satıyor , banka alıp faiz topluyor sonrada yatırım yaptık diyorlar

hani üretilen bi mok yok ortada , o kadarını yerlisi de yapar ,

alternatifi olmayan bir ürünün yabancısının alınmasına bişey demem ama bankacılık hizmeti için yabancıya ihtiyaç mı var

rezalet ya , Oyak'ı yöneten emekli general amcalarımız bile para için Axa dan ayrılamazken vatandaş ne yapsın

imam oturursa cemaat........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

ya adamlar gelip bu memlekette market açıp mal satıyor , banka alıp faiz topluyor sonrada yatırım yaptık diyorlar

hani üretilen bi mok yok ortada , o kadarını yerlisi de yapar ,

alternatifi olmayan bir ürünün yabancısının alınmasına bişey demem ama bankacılık hizmeti için yabancıya ihtiyaç mı var

rezalet ya , Oyak'ı yöneten emekli general amcalarımız bile para için Axa dan ayrılamazken vatandaş ne yapsın

imam oturursa cemaat........

imam oturursa cemaat........ cemaat yatar
  • yarın iptal edicem..
    zaten durdukyere limiti iki katına cıkarmışlar...
    en iyisi bi işe yarasın kart..belki tepkilerimiz sonuç getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lofeli -- 27 Ekim 2005, 21:06:56 >
  • HOCAM ŞİMDİ ONLAR SAN SORUP DURACAK NEDEN İPTAL ETTİNİZ DİYE BU OLAYI ANLATIRMISIN ONLARA
    quote:

Orjinalden alıntı: lofeli

yarın iptal edicem..
    zaten durdukyere limiti iki katına cıkarmışlar...
    en iyisi bi işe yarasın kart..belki tepkilerimiz sonuç getirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HSBC kart kullanmakmı

ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEM..

Geçen sene ev arkadaşım HSBC ye olan borcunu &650YTL) zarfla bankamatikten yatırdı.. Sonra orcumu ödedim zaten diye arayıp sormadı adamlar 2 ay sonra borcunuzu ödeyin yoksa icraya verecez diye aradılar.. Dumur olduk.. 650 YTL yi iç etmiş şrf..zler Şuan mahkemelikler. Ama nasıl ispatlşarsın..
    Gelde lama

• türkiyede bankacılığın tefecilikten hiç bir farkı kalmadı zaten
  • hadi ya ben de daha yeni hsbc kartı almıştım.ama elime geçmedi kart daha.elime geçer geçmez iptal mi ettirsem acaba?
  • iyiki bu bankayla hic isim olmadı bu güne dek... bizden aldıklarıyla bizi hancerliyorlar adi insanlar...
  • ben kullanıyorum şuan 6 ay daha borucm var.nefret ediyorum ama öğrenciye en uygun veren onlardı.ben hiç geciktirmedim yani faiz vermedim.gene de onlar benden para kazanmış olur mu?yani sadece aldığım ürünün taksitlerini ödüyorum zamanında.hiç ekstra para vermedim yani.
  • senin alışveriş yaptığın mağazalardan komisyon alıyorlar
  • ülkemin kendi bankalarıyla çalışırım, yerli benzin istasyonlarımızdan benzin alırım..
    ne diye yabancıya gitsin paramız

not: alternatifi olmayan teknolojik ürünleri mecburen alıyoruz ki istisnalar kaideyi bozmazmış
  • arkadasım bende hiç taksitlerimi aksatmıyodum ben hsbc ile sadece d&r dan alışverişi yapıyodum
    gecen gün ekstreye bi baktım taksit faizi yazıyo...
    anlıcan sen nekadar dikkat edersen et işi bir şekilde kılıfına uydurup bizden para koparacaklar..
    en iyisi peşin bide gına geldi artık yok kredi kartı yok telefon tok elektirik yok su parası ödemek için bankaya gitmekten....
  • ben HSBC ile çalışıyorum (ticarei hesaplar, krediler için...)

Banka rezil durumda zaten ben birsuru kez şikayet ettim.. Bi ara yüklü bir miktar para yatırdım kendilerine bu arada babamdan dolayı ek kartım var... benim bir arkadaş arabasını sattı yurt dışına giderken onu yatırdı (öğrenci falan diildi) direk 1000 YTL lik kartı geldi... ben onun yatırdığı miktarın 7 katını yatırdım bir işten dolayı kredi kartı istedim bana ilk önce ögrenci belgeniz yok diye red geldi haydaaa dedim ben zaten öğrenci diilim ki dedim ama yine de yolladım Açıköğretim öğrenci belgemi... Bu sefer de bana açıköğretim öğrencilerine kart vermiyoruz diye cevapla birlikte red geldi... tabi ben çıldırdım... Kardeşim kim öğrenci kartı istiyor hesabımdaki para belli kim oldugum belli yollayın şu kartı dedim (amacım tek bankayla çalışmak alışverişi ve herşeyi o banka üzerinden gerçekleştirmekti...) bu sefer bir daha başvuru yaptım neymiş efendim ek kartım varmış zaten neden kart istiyormuşum hadi bana kartı verirlerse ben bankadan paramı çekip kaçarsaymışım

Hırsız muamelesi de yaptı banka bize... Tek kelimeyle terbiyesiz bir banka....

size tavsiye İş bankası bide Koçbank iyidir... hizmette koçbank daha iyi ama iş bankası da bu güne bu gün en büyük ATM'si en fazla banka..(bu arada iş bankasının telefon hattını arayıp müşteri temsilcisne ulaşabilenin alnını öperim)

sonuç HSBC cıvıttı...

• hsbc advantage kartim var. babalar gibi harciyom.. babalar gibi isime geliyor. bana yariyor. simdiye kadar sorun olmadi. 3yildan fazla soreden beri online kullaniyrum. sorun yok. ben rahatsam sorun yoktur
  • aynen benim de tam kredi kartı aldım diyordum şimdi iptal mı ettirecem.a.q hscb nin
    quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

hadi ya ben de daha yeni hsbc kartı almıştım.ama elime geçmedi kart daha.elime geçer geçmez iptal mi ettirsem acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydos

hsbc advantage kartim var. babalar gibi harciyom.. babalar gibi isime geliyor. bana yariyor. simdiye kadar sorun olmadi. 3yildan fazla soreden beri online kullaniyrum. sorun yok. ben rahatsam sorun yoktur

Konuyu bir oku ister ha ... Ne dersin Sana katrtından memnunmusun denmemiş. HSBC nin yaptığı düzenbazlıklardan ve bizden kazandıkları paralar ile neler yaptıklarından bahsedilmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: maydos

hsbc advantage kartim var. babalar gibi harciyom.. babalar gibi isime geliyor. bana yariyor. simdiye kadar sorun olmadi. 3yildan fazla soreden beri online kullaniyrum. sorun yok. ben rahatsam sorun yoktur

Şimdi sen soykırım oldu dersin hsbc meraklısı ingiliz kafalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.